Asa ceva ar fi interesant si pt. Noul Swift care este tare jos pt.ce drumuri avem, ca sa nu mai zic de Noul Ignis...care ar mai compensa fusta de cauciuc din fata...
Sunt inaltatatoare pentru arcuri. Dar cu amortizoarele ce faci? E posibil sa fie nevoie de distantiere si la cardan. Poate trebuie coborat si diferentialul.
Cred ca atat pt.arcuri cat si pt. amortizoare, si chiar planetare si diferential exista o plaja de lucru admisibila care include o plaja de lucru mai mica, cea uzuala...daca nu o depasesti pe aceasta din urma (frecvent) cred ca nu sunt probleme...o masina se descurca si pe drumuri bine asfaltate si pe cele mai proaste si chiar si pe alte cai de acces, unde componentele suspensiei ies din plaja de lucru uzuala, chiar spre limitele fizice si masina condusa cu atentie nu se strica...poate ma insel, dar cred ca pt. condus o masina in oras si intre orase cu diastantierele respective, fara sa faci pe "zmeul-zmeilor" este in regula, ca te afli in interiorul plajei de functionare...(daca nu exagerezi si la masina obisnuita nu adaugi mai mult de 5 cm...); e doar o parere, poate gresesc!