Autor Subiect: Roata de rezerva pentru 2WD sau 4WD  (Citit de 23142 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Roata de rezerva pentru 2WD sau 4WD
« Răspuns #70 : 10.Ian.2018, 10:15:09 a.m. »
O poza (doua) face cat 1000 de cuvinte.

Offline Cristi R

« Răspuns #71 : 10.Ian.2018, 11:24:32 a.m. »
Buna ziua dragi interlocutori.
Sunt la serviciu dar daca am timp o sa va arat cum am pus roata de rezerva. Ea sta presata putin intre banchete si marginea din spate a portbagajului cu fata in sus ( adica gaura in jos) in care am pus doar trusa medicala care la mine nu foloseste deloc. Voi incerca sa fac o poza si sper sa stiu sa o atasez aici. Va rog sa ma intelegeti ca abia scriu aici si ca nu stiu in acest moment sa atasez poza dar voi invata rapid dupa ce o fac fiindca nevoia ma invata. Si da am rezolvat si sprijinul podinei portbagajului cu restul de scule si cutii. Nu prea am avut eu cu ce sa le fixez sa nu faca zgomot dar am rezolvat cat de cat toate problemele inclusiv sprijinul podinei portbagajului.. Oricum de fapt zgomotul produs de aceste scule cand am trecut pe spinarile de magar din bucuresti au fost primele care mi-au atras atentia asupra suspensiilor din spate fiindca si la Citroen le tineam cam la fel si nu rasunau asa cind treceam cu el prin aceleasi locuri.
Nu stiu unde vreti sa mutati discutia....deabia am invatat sa intru aici....
Va salut respectuos si revin cu poze
  • Suzuki Ignis 2017

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #72 : 10.Ian.2018, 11:36:08 a.m. »
Insist totusi sa mutam discutia pe threadul ei.

Daca insisti, se rezolva. ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: duculetu

Offline Cristi R

« Răspuns #73 : 10.Ian.2018, 12:37:39 p.m. »
Buna ziua iata pozele care sper sa faca cat 1000 de cuvinte cu roata de rezerva, luminile din portbagaj, etc.
  • Suzuki Ignis 2017

Offline Cristi R

« Răspuns #74 : 10.Ian.2018, 12:42:09 p.m. »
Am pus pozele dar iar nu le mai gasesc unde le-am pus...poate le gasiti voi dracu sa-l ia de forum ca niciodata nu gasesc converasatiile astea X-(
  • Suzuki Ignis 2017

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #75 : 10.Ian.2018, 12:57:13 p.m. »
@Cristi R, ti-am mutat eu postarea.
Am rugamintea sa-ti adaptezi putin limbajul la rigorile de comportament si stilul de manifestare pe acest forum. Poti sa injuri fabricantul cat doresti (daca consideri ca obtii vreun avantaj din asta), dar lasa, te rog forumul in pace, cel putin pana te obisnuiesti cu el. Apropo, ai citit Regulamentul?
Iar in ceea ce priveste varsta, suntem vreo cativa mai batrani ca tine pe-aici...  ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: shpeedy, Cristi R

Offline ariciul

« Răspuns #76 : 10.Ian.2018, 12:59:55 p.m. »
Dar cu mai putine obiecte in portbagaj!   :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline shpeedy

« Răspuns #77 : 10.Ian.2018, 01:07:13 p.m. »
@Cristi R, ti-am mutat eu postarea.
Am rugamintea sa-ti adaptezi putin limbajul la rigorile de comportament si stilul de manifestare pe acest forum. Poti sa injuri fabricantul cat doresti (daca consideri ca obtii vreun avantaj din asta), dar lasa, te rog forumul in pace, cel putin pana te obisnuiesti cu el. Apropo, ai citit Regulamentul?
Iar in ceea ce priveste varsta, suntem vreo cativa mai batrani ca tine pe-aici...  ;)

In plus, iti poti gasi postarile daca mergi pe pagina ta de profil si alegi "Afisare Mesaje" din partea stanga, de sub spatiul rezervat pozei de profil.

Aaa, inca ceva: in decurs de 30 minute, iti poti modifica postarea proaspat-scrisa pentru a adauga text nou, fara a fi necesara scrierea unei postari noi... 
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Cristi R

« Răspuns #78 : 10.Ian.2018, 01:19:06 p.m. »
Va multumesc ca ati mutat postarile in asa fel incat sa fie utile ...eu oricum nu stiu ce sa mai fac dar nu o mai gasesc acum deloc .... Sunt cam tolomac la forumuri imi pare tare rau dar nu ma descurc si ma enervez asa de rau si-mi dau drumu la gura si sunt al naibii de spurcat ... asta ca sa nu-mi plesneasca naibii ceva de nervi....
Oricum va multumesc pentru observatii dar cand vad ca nu ma descurc si nu-mi iese aici nimic mi se umfla capu instantaneu....imi vine sa sparg tastatura asta....
Nu inteleg de ce sunt lucrurile asa incalcite ....
Va cer scuze....
  • Suzuki Ignis 2017

Offline Cristi R

« Răspuns #79 : 10.Ian.2018, 01:20:54 p.m. »
doamne ce prost sunt.... era mai sus...frate.....
  • Suzuki Ignis 2017