Autor Subiect: Roata de rezerva pentru 2WD sau 4WD  (Citit de 23151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Roata de rezerva pentru 2WD sau 4WD
« Răspuns #170 : 24.Aug.2019, 03:15:04 p.m. »
Dar nu e deranjant..... Eu consider ca roata de rezerva este obligatorie, mai ales penru ceic e s-au incapatanat si au ramas la jentile stoc pe R16.
    Idem ! Am roata de rezerva normala, allseason(nou-nouta). Daca ai pana(D-f), dupa ce o rezolvi, trebuie sa mergi cu viteza mai mica si sa te grabesti sa repari si roata. Si cred ca o mica greutate in plus pe spate, nu face rau, dimpotriva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Aleph

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Bucuresti
« Răspuns #171 : 02.Oct.2019, 10:48:03 a.m. »
Bună ziua, tuturor!
Până la urmă, este cineva dintre voi în posesia pachetului original roată slim & cric & kit de fixare în portbagaj pentru 4WD, cod 990E0-STIG4?
Întreb, fiindcă la noi nu îl găsesc de cumpărat. Suzuki România îl vinde „fără termen de livrare”.  :-/
Multumesc!
  • Ignis GL+ SHVS AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #172 : 08.Oct.2019, 05:41:06 p.m. »
Si dealer-ul ce zice  ?

Ignisul vine cu: 175/60R16 82H (16x 5J) si alternativa este:175/65R15 84H (15x5J)

Swiftul vine cu:185/55R16 83V (16x6J) si alternativa:175/65R15 84H (16x5J)

deci se potrivesc...si la prindere si la senzori!..dar ca sa fi linistit, la cumparare poti sa probezi pe fatza!
De unde am tras concluzia ca roata de rezerva originala se potriveste la amandoua, dar la jumatate de pret la Swift.

Online ntire2000

« Răspuns #173 : 08.Oct.2019, 06:51:06 p.m. »
De unde se mai poate trage o concluzie, nu-i prost cine cere, e prost cine da.  :baston:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Soimu

« Răspuns #174 : 08.Oct.2019, 07:10:30 p.m. »
Si dealer-ul ce zice  ?

Ignisul vine cu: 175/60R16 82H (16x 5J) si alternativa este:175/65R15 84H (15x5J)

Swiftul vine cu:185/55R16 83V (16x6J) si alternativa:175/65R15 84H (16x5J)

deci se potrivesc...si la prindere si la senzori!..dar ca sa fi linistit, la cumparare poti sa probezi pe fatza!
De unde am tras concluzia ca roata de rezerva originala se potriveste la amandoua, dar la jumatate de pret la Swift.

CORECT! :angel:
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Aleph

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #175 : 09.Oct.2019, 12:50:11 p.m. »
Si dealer-ul ce zice  ?

Dealerul, Suzuki Timisoara, este cel care mi-a transmis ca nu a primit un termen de livrare de la Suzuki.
Suzuki Timisoara este singurul dintre cei opt dealeri carora le-am scris, care a reusit sa imi dea un pret. Ceilalti nu mi-au raspuns sau au pus un pret „din burta” sau mi-au oferit ceva ce nu ma interesa.
Vin de pe o alta marca japoneza, Mazda, si deocamdata am o senzatie de lipsa de profesionalism sau de neputinta din partea dealerilor Suzuki, nu numai in privinta nefericitei de roata de rezerva. Chiar achizitionarea configuratiei dorite GL+ a fost cu peripetii, fiecare dealer pe care l-am contactat avand propria versiune asupra a ce exista / nu exista in stocurile din tara si asupra a ce se poate / nu se poate comanda.
Dar asta e alta poveste.
  • Ignis GL+ SHVS AllGrip

Offline Soimu

« Răspuns #176 : 09.Oct.2019, 01:51:09 p.m. »
Si dealer-ul ce zice  ?

Dealerul, Suzuki Timisoara, este cel care mi-a transmis ca nu a primit un termen de livrare de la Suzuki.
Suzuki Timisoara este singurul dintre cei opt dealeri carora le-am scris, care a reusit sa imi dea un pret. Ceilalti nu mi-au raspuns sau au pus un pret „din burta” sau mi-au oferit ceva ce nu ma interesa.
Vin de pe o alta marca japoneza, Mazda, si deocamdata am o senzatie de lipsa de profesionalism sau de neputinta din partea dealerilor Suzuki, nu numai in privinta nefericitei de roata de rezerva. Chiar achizitionarea configuratiei dorite GL+ a fost cu peripetii, fiecare dealer pe care l-am contactat avand propria versiune asupra a ce exista / nu exista in stocurile din tara si asupra a ce se poate / nu se poate comanda.
Dar asta e alta poveste.

Pana la urma, ai deja Ignisul GL+ cu mild-hybrid? sau e comandat si urmeaza sa vina?...ia idee cat e garantia la bateria de Li-Ion?....si care-i pretul ei?(e un consumabil doar, cred ca in 5 ani ar trebui inlocuita)

Offline Aleph

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #177 : 09.Oct.2019, 04:32:34 p.m. »
Il am. Nu stiu ce garantie are acumulatorul auxiliar, nici cat costa separat. Doar pretul total cu noua echipare, de aici.
Da, probabil ca la un moment dat va trebui inlocuit, poate gasim informatii pe net.
  • Ignis GL+ SHVS AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #178 : 09.Oct.2019, 04:52:27 p.m. »
Si poate in alt topic, @Soimu  :baston:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Soimu

« Răspuns #179 : 09.Oct.2019, 05:04:09 p.m. »
Il am. Nu stiu ce garantie are acumulatorul auxiliar, nici cat costa separat. Doar pretul total cu noua echipare, de aici.
Da, probabil ca la un moment dat va trebui inlocuit, poate gasim informatii pe net.

Felicitari!!! :) Sa-l folosesti sanatos si sa-ti aduca mult noroc!
Cand am intrebat eu in 2017(sistemul era pe un Balenola drive-test) agentul mi-a spus ca nu e sigur dar ar fi o garantie de 5 ani la bateria suplimentara si costul ar fi de vreo 1000 euro, dar a zis "pana sa ajungeti sa fie nevoie sa o inlocuiti, posibil ca pretul sa scada pe la 500 sau chiar mai jos..."...acum cred ca ar trebui sa se stie ca deja sunt bateriile de vreo 3 ani pe piata, nu?

Gabineg, corect, scuze!...dar unde?....se poate muta in locul corespunzator? multumesc anticipat!