0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut! De ceva vreme imi tot caut o roata de rezerva slim pentru Ignis si nu stiu ce ar trebui sa caut. Masina mea a venit cu jantele de aliaj pe 16", ar trebui in cazul asta sa iau o rezerva tot de 16? Ce dimensiuni ar trebui sa caut pentru roata, pe langa 16", 4x100?
Si cred ca la Ignisul 4 x 4 e acomodata si mai bine roata 115/70 R15..dar e numai o parere neverificata. Proba e sfanta!
Citat din: V13R din 03.Sep.2018, 01:16:01 p.m.Salut! De ceva vreme imi tot caut o roata de rezerva slim pentru Ignis si nu stiu ce ar trebui sa caut. Masina mea a venit cu jantele de aliaj pe 16", ar trebui in cazul asta sa iau o rezerva tot de 16? Ce dimensiuni ar trebui sa caut pentru roata, pe langa 16", 4x100?Pentru GL+ 2WD, poți opta pentru o roată de rezervă normală care încape în alveolă din portbagaj. Eu folosesc vara o roată din setul de iarna (175/65/15) și iarna o roată din setul de vară (175/60/16).Din câte am înțeles, colegul @jante.otel oferă un set de jante de tablă, de iarnă. Vezi în anunțul din bursa auto, poate cumperi o singură janta, pe dimensiunile căreia găsești ușor anvelope.