Eu cred ca la toate dimensiunea este identica. Si la Baleno si la Ignis si la Swift. Cand am cumparat jantele de otel pe 15' mi s-a spus ca de fapt sunt pentru Swift dar se potrivesc si la Baleno ca au aceleasi dimensiuni / caracteristici. Asa si era , aveau o eticheta lipita pe ele cu cod si reiesea faptul ca erau dedicate Swift dar si pe factura se mentiona ca sunt pentru Swift.
Salutari,
Atat Swift (cel vechi), cat si noul Swift, Ignis si Baleno au aceleasi caracteristici dimensionale la jantele de tabla, doar ca profilul e nitel diferit. Roata de la vechiul Swift merge pe noile modele, dar nu si invers (din cauza de profil aparte discul loveste in etrierul de frana).
Dimensiuni: 5Jx15CH, prindere: 4x100, gaura centrala 54, offset (ET) 40.
Un alt detaliu despre jantele de Swift si Ignis: sunt absolut identice (e aceeasi janta).
Si un ultim detaliu despre jantele de Swift/Ignis si Baleno: diferenta intre ele este doar la ferestrele de ventilare: la una rotunde, la alt ovale.
Daca vreti sa discutam despre jante (de tabla) sunt bucuros s-o fac pe mesaj privat; pt orice neclaritati sunt... cum se spune...
available