Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59587 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #60 : 12.Ian.2010, 03:58:34 p.m. »
deathangel1974 ai perfecta dreptate :)

si eu sunt curios de preturi etc .. si la mine se apropie am 11.100km si cred ca in feb o fac .. si tot inspre vl ma indrept si eu cred

razak

• Vizitator
« Răspuns #61 : 12.Ian.2010, 05:51:09 p.m. »
Si nu afecteaza garantia faptul ca nu se inlocuiesc toate cele?

Am si eu un amic cu Swift Sport care si-a facut revizia la voi de 1an/15k si nu s-a inlocuit decat filtru de ulei si uleiul, restu nema.

Din punct de vedere al costurilor e mult mai OK dar eu ma gandesc si la cele necesare masinii, filtru de aer, filtru de polen, completare nivele etc...

Felicitari pentru initiativa cu 15% off, as vrea si eu sa stiu pret pentru :

1. Panza, nu stiu cum sa-i spun, de la incalzirea din scaunele fata
2. Butoane incalzire scaune
3. Releele mecesare

Cu rescrisul numarului de Km la un bord Sh de Swift Sport inca astept raspuns pe e-mail, domnul Andi Davidescu m-a uitat.

PTR

• Vizitator
« Răspuns #62 : 12.Ian.2010, 06:07:16 p.m. »
 Conform manualului de service filtrul de aer si polen se schimba in mod normal la 45k km, in conditii severe la 30k km dar se specifica ca daca e prea imbacsit sa se schimbe cand este necesar. Eu consider ca aici procedeaza corect , nu cresc factura cu toate lucrurile posibile care pot fi schimbate.
 Mai grav mi se pare ca la revizia de 45k km unii au uitat sa imi schimbe lichidul de racire cum scrie in manual dar au schimbat filtrul de aer care mai mergea lejer 15k km , stiu cum arata un filtru imbacsit totusi.

razak

• Vizitator
« Răspuns #63 : 12.Ian.2010, 06:11:38 p.m. »
Si in Germania cred ca se schimba filtrul la 15k [ in IT si UK unde mai comunic cu posesori se schimba 100% la revizii ] ... nu cred ca sunt atat de imbecili incat sa recomande schimbarea filtrului la 45k... asa poti sa-l sufli la nesfarsit ca hartia aia tot ramane acolo, dar mai filtreaza in mod corespunzator?

Eu astept raspuns cu pret pentru piesele alea, si mai adaug macarale electrice usi spate, controler-ul de la usa soferului pentru geamurile el + cele de pe usile spate.

PTR

• Vizitator
« Răspuns #64 : 12.Ian.2010, 06:24:33 p.m. »
 Daca te uiti in manual o sa vezi ca asa scrie, acum in functie de drumurile facute extraurban sau urban si conditiile in care se circula poate varia destul de mult. Un filtru imbacsit filtreaza mai bine decat unul nou dar asta e alta discutie :)

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #65 : 12.Ian.2010, 10:12:17 p.m. »
ma bucur sa aud ca toate lumea se indreapta catre Marshal Rm.Valcea....poate fixati o data sau eventual va programeaza cosmin in aceasi zi ca sa facem si o mica intalnire aici la VL.Ce ziceti?
enjoy clubbing!!!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #66 : 12.Ian.2010, 10:13:08 p.m. »
Pai sa zica care cum vrea sa mearga ca si eu trebuie in curand sa fac revizia.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

PTR

• Vizitator
« Răspuns #67 : 12.Ian.2010, 11:15:21 p.m. »
 Eu cred ca sambata viitoare , sambata asta nu am cum. La mine cred ca o sa fie ceva de studiat  :D

Offline hugbear

« Răspuns #68 : 12.Ian.2010, 11:42:19 p.m. »
Bine ai venit pe forum, sorin 2. Daca nu ai nimic impotriva, completeaza-ti profilul cu datele pe cate le vezi la ceilalti useri.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline krantz

« Răspuns #69 : 13.Ian.2010, 08:46:22 a.m. »
Si eu trebuie sa fac revizia de 30.000km....asa ca pana la mijlocul lui februarie ar cam trebui sa ajung in service....
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat