Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59589 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline CosminST

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #50 : 13.Nov.2009, 09:36:23 a.m. »
         Si pentru ca tot ne apropiem de aceea perioada a anului "cadouri, colinde, ski, iarna, etc."  Marshal ofera reducere 15% la piese si accesorii Suzuki pentru toti membri SUZUKI-CLUB.RO si nu ne oprim aici  ;)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #51 : 13.Nov.2009, 09:41:42 a.m. »
Cat inseamna cu reducere o antena pentru Jimny( a mea e rupta)?
Go Terios!!!:)

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #52 : 13.Nov.2009, 07:04:33 p.m. »
salut Cosmin si bine ai venit printre noi....multam ptr reducerea la discuri...bafta! ;)
enjoy clubbing!!!

Offline CosminST

• Newbie
  • *
« Răspuns #53 : 16.Nov.2009, 12:44:01 p.m. »
Cu placere DjLuciano, te mai asteptam pe la noi  :good:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #54 : 08.Dec.2009, 11:10:09 a.m. »
Tocmai ce m-a sunat un prieten care a facut revizia la un Swift Sport si l-a costat 309ron. Asta fiind a 2-a revizie si i-au schimbat ulei,fitru ulei,filtru aer,lichid racire,lichid frana. Asta da pret!!!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Baggy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Suzuki Jimny 1.5 DDiS grove green pearl metallic
« Răspuns #55 : 12.Ian.2010, 12:49:30 a.m. »
Ma bag si eu in seama  :) , si eu i-am facut lui "Jimnilica" prima revizie, cea de un an (km 10.000 si "un pic"), tot la Marshal, anul trecut prin toamna si pot sa spun ca sunt foarte multumit.

Pe scurt: am stat langa masina, am pus o "stiva" de intrebari si am primit raspunsuri la obiect si pe "limba mea". Uleiul de motor (Mobil 05W30 ESP Formula) a fost desigilat in fata mea, la fel si filtrele (toate "branduite" Suzuki), s-a verificat ce era de verificat (caroserie, frane, lichid racire...), s-a schimbat/completat ce a fost necesar, iar ca bonus mi-au sudat (for free) un suport de toba rupt de mine la "boschetarela".

Cost total 421 RON. Pe un amic de-al meu l-a apucat damblaua cand a auzit cat m-a costat revizia, el a  platit 2.100 RON la B&S pt. o revizie la un Suzuki Grand Vitara, cam aceleasi operatii. B&S (si cred ca nu-i singurul) schimba tot, chiar daca o piesa/un fluid trebuie schimbat "doar daca este necesar" cf. specificatilor Suzuki, iar manopera are pret de "chirurgie pe cord deschis" :D .
La final i-am stresat cu cereri de oferta pentru un carlig (vreau sa-mi iau o rulota), si n-au "cedat nervos" :D.

PS: Mentionez ca la origini sunt din Rm Valcea, dar singurul avantaj (exceptand cel financiar :D) a fost ca mi-am vazut familia in weekend-ul respectiv.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #56 : 12.Ian.2010, 09:53:56 a.m. »
Ai cumva idee unde era facut uleiul? Daca ai avut curiozitatea sa te uiti..sau sa intrebi..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline sorin 2

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #57 : 12.Ian.2010, 10:31:54 a.m. »
Eu am un SX4 cumparat in 2007 de la B&SMotors.Primele revizii le-am facut la Bucuresti,dar ulterior am preferat sa le fac la Valcea. Pot sa zic ca sunt multumit de cei de la Marshal ,sunt si mai aproape de mine(Campulung) si au o echipa destul de buna.

Offline CosminST

• Newbie
  • *
« Răspuns #58 : 12.Ian.2010, 11:02:29 a.m. »
Salut Andrei Suzuki,

Iti raspund eu in legatura cu uleiul, Mobil 05W30ESP Formula este Made in EU.

;)

Offline deathangel1974

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 319
  • McQueen
« Răspuns #59 : 12.Ian.2010, 11:18:36 a.m. »
Salut CosminST! Bine ai venit si bine te-am gasit,  ;) , cu asa preturi. Asta da concurenta. Se apropie revizia de 1 an si as vrea sa stiu catre ce service sa ma indrept. Asadar intrebarile mele sunt : Cat ma costa revizia de 1 an cu toate taxele, amenzile si ce-o mai fi de plata.  :P Uleiul este obligatoriu pus de la voi, si daca este doar mobil1? Cat dureaza toata operatiunea si cum se procedeaza pentru o programare?
Din punctul meu de vedere, de diferenta de bani (fata de service-uri din buc., no offens "wol")poti petrece un weekend la munte prin zona.
Multam anticipat.
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD