Ma bag si eu in seama
, si eu i-am facut lui "Jimnilica" prima revizie, cea de un an (km 10.000 si "un pic"), tot la Marshal, anul trecut prin toamna si pot sa spun ca sunt foarte multumit.
Pe scurt: am stat langa masina, am pus o "stiva" de intrebari si am primit raspunsuri la obiect si pe "limba mea". Uleiul de motor (Mobil 05W30 ESP Formula) a fost desigilat in fata mea, la fel si filtrele (toate "branduite" Suzuki), s-a verificat ce era de verificat (caroserie, frane, lichid racire...), s-a schimbat/completat ce a fost necesar, iar ca bonus mi-au sudat (for free) un suport de toba rupt de mine la "boschetarela".
Cost total 421 RON. Pe un amic de-al meu l-a apucat damblaua cand a auzit cat m-a costat revizia, el a platit 2.100 RON la B&S pt. o revizie la un Suzuki Grand Vitara, cam aceleasi operatii. B&S (si cred ca nu-i singurul) schimba tot, chiar daca o piesa/un fluid trebuie schimbat "doar daca este necesar" cf. specificatilor Suzuki, iar manopera are pret de "chirurgie pe cord deschis"
.
La final i-am stresat cu cereri de oferta pentru un carlig (vreau sa-mi iau o rulota), si n-au "cedat nervos"
.
PS: Mentionez ca la origini sunt din Rm Valcea, dar singurul avantaj (exceptand cel financiar
) a fost ca mi-am vazut familia in weekend-ul respectiv.