Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59569 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #240 : 25.Ian.2018, 12:43:55 a.m. »
Poate munca cu omul(clientul) este cea ma grea ! 
Asa este, o spun si din experienta proprie si pt. asta chiar iti trebuie "special skills".

Ultimul meu contact cu dealer Suzuki de exemplu : 4200 lei deviz pt.inlocuire bara spate, suportat de societatea de asigurari.
  Ma gandeam, nu cumva din cauza acestor devize ne cresc si asigurarile?Mai mult ca sigur !
Cu siguranta, ca doar asigurarile n-or fi societati de binefacere. De fapt singurul care deconteaza in triunghiul client-service-asigurator este clientul. Asigurarile astea nu sunt decat niste Caritas-uri, in care multi (clienti) baga bani si putini (clienti) beneficiaza de ei.

Personal n-am inteles de ce punem batista pe tambal !!
Eu nu prea sunt omul care sa faca asta si poate de asta deranjez.

Offline maxwell

« Răspuns #241 : 07.Apr.2019, 10:24:33 a.m. »
Luna martie mi-a adus vreo 4 zgârieturi orizontale întinse pe portierele din dreapta. În acea zi am fost la reprezentanță (Marshal) pentru analiză. A urmat o vizită pentru constatare la asigurari și programare rapidă pentru revopsire. Lucrarea a ieșit impecabil, nimeni nu a putut să precizeze pe ce parte au fost zgârieturile! Cu ocazia asta am primit și mașină la schimb, o Vitara nou nouță cu doar 400 km. la bord.
Mulțumesc tuturor pentru operativitate și profesionalism!
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline f.cristi

« Răspuns #242 : 07.Apr.2019, 03:48:28 p.m. »
Masina la schimb a fost in baza CASCO ?
Cat a fost devizul ?

Offline maxwell

« Răspuns #243 : 07.Apr.2019, 09:39:14 p.m. »
Mașina la schimb nu a fost pe CASCO.
Devizul a fost o rată anuală.

Offline f.cristi

« Răspuns #244 : 07.Apr.2019, 09:41:14 p.m. »
Pai si atunci in baza la ce, CASCO nu, RCA banuiesc ca nu, garantie nu ? Bunavointa dealer-ului ? Cu/fara contracost ?

Offline maxwell

« Răspuns #245 : 07.Apr.2019, 09:50:47 p.m. »
Am fost și eu surprins inițial de propunere, probabil că a fost mașina disponibilă în acel moment, sau face parte din practica de zi cu zi a firmei.

Offline f.cristi

« Răspuns #246 : 07.Apr.2019, 09:56:30 p.m. »
Interesant si bravo lor. E si o forma de publicitate. Am vazut si ca au curtea plina de masini noi.
Am si eu o curiozitate: daca in perioada asta ai un eveniment cu masina lor, cu sau fara vina ta, ce se intampla ?
Ai vreo limitare teritoriala (nationala) cu masina la schimb ?

PS: scrie ceva pe masina, pt. ca am tot vazut prin oras masini de la alte marci (cele mai multe Skoda) cu inscriptia "Masina la schimb" ?

Offline maxwell

« Răspuns #247 : 07.Apr.2019, 09:58:25 p.m. »
Pai si atunci in baza la ce, CASCO nu, RCA banuiesc ca nu, garantie nu ? Bunavointa dealer-ului ? Cu/fara contracost ?

Nu am plătit nimic, nu am întrebat de ce, acum cred că e în virtutea relației bune de comunicare cu firma din primul moment în care am pășit pragul.

Offline maxwell

« Răspuns #248 : 07.Apr.2019, 10:01:25 p.m. »
Interesant si bravo lor. E si o forma de publicitate. Am vazut si ca au curtea plina de masini noi.
Am si eu o curiozitate: daca in perioada asta ai un eveniment cu masina lor, cu sau fara vina ta, ce se intampla ?
În momentul în care am primit mașina a fost întocmit un protocol de predare primire. Mașina are CASCO.
Se contorizează numărul de kilometri de la primire la predare.
« Ultima Modificare: 07.Apr.2019, 10:14:41 p.m. de maxwell »

Offline maxwell

« Răspuns #249 : 07.Apr.2019, 10:20:58 p.m. »
PS: scrie ceva pe masina, pt. ca am tot vazut prin oras masini de la alte marci (cele mai multe Skoda) cu inscriptia "Masina la schimb" ?
Mașina nu avea inscripții, avea numere de rodaj.