Si eu azi am facut revizia (la 65000km) pt. Grand Vitara 1.9ddis an 2007 la Marshall Valcea. Schimbat ulei (Mobil1 esp formula 5w30 - 5L) si toate filtrele (mahle)-aer,ulei,combustibil,polen ; plus ulei in cutiile de viteza si transfer (Valvoline MaxLife GL4 75W90 - 3.5L) si ulei in diferentiale fata si spate (Valvoline GL5 80W90 - 1.9L). Tot ce a fost schimbat am adus eu (accepta astfel de lucruri
). Foarte multumit. Am fost lasat sa stau tot timpul langa mecanic . S-a lucrat cu multa rabdare (nu in graba) si meticulos ; a durat cam 4 ore . Pe langa cele enumerate mai sus au mai verificat si tot ce inseamna suspensie si directie (totul a fost OK) , mi s-au curatat franele , s-a facut diagnoza pe tester (nu am avut nici o eroare
) , si dupa fiecare schimb de ulei in angrenaje si strangerea suruburilor se curata cu spray si se usca cu aer-compressor. Mi-au fost date toate explicatiile cerute si mi s-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am adresat. Multumsc domnului Ungureanu si mecanicului (din pacate nu i-am retinut numele , dar as vrea alta data tot el sa lucreze la masina mea). Costul manoperei a fost in jur de 500 LEI , iar filtrele si uleiurile apoape 600 LEI. Recomand Marshall Valcea , mult peste alti dealeri la raportul calitate-pret.