Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59574 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LeonardSZK

Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #190 : 25.Apr.2013, 09:38:30 p.m. »
Am facut revizia de 120.000 km la Marshal. S-au inlocuit uleiul de motor (Mobil1 5W30 ESP) + filtru, filtru aer motor si cabina, lichidul de frana. S-au curatat franele (placute, saboti), discurile si tamburii in zona de contact cu jantele. Au fost verificate (si intinse) curelele schimbate data trecuta, directia si articulatiile rotilor fata. Pret total 554 lei. Totul a fost foarte OK!
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline suzukica

« Răspuns #191 : 02.Mai.2013, 05:03:56 p.m. »
gratis sa fie revizia la MARSHAL Ramnicu Valcea si nu m-as mai duce!

Offline hugbear

« Răspuns #192 : 02.Mai.2013, 05:47:16 p.m. »
Am facut revizia de 120.000 km la Marshal. Pret total 554 lei. Totul a fost foarte OK!
Suna bine! Poate la toamna pun de-o excursie...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sanduraveica

« Răspuns #193 : 22.Iul.2013, 02:50:11 p.m. »
      Am facut revizia de 6 ani si 42000km. Masinuta s-a prezentat impecabil si totul a fost bine. Multumesc domnului Ungureanu si lui Marian cel care mi-a verificat obiectul muncii.  :good:
  • Ignis

Offline mar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #194 : 13.Dec.2013, 08:40:32 p.m. »
Nota 10+ pentru cei de la Marshal Rm Valcea. Am avut martorul airbag aprins la Suzi Wagon R +. Mi-au facut reducere la diagnoza si, deoarece eroarea a reaparut a doua diagnoza mi-au facut-o gratis. Se pare ca problema a fost rezolvata dupa ce am schimbat airbagul de la volan cu unul sh.

Offline Vaduva Adrian

« Răspuns #195 : 20.Feb.2015, 01:19:09 a.m. »
Si eu azi am facut revizia (la 65000km) pt. Grand Vitara 1.9ddis an 2007 la Marshall Valcea. Schimbat ulei (Mobil1 esp formula 5w30 - 5L) si toate filtrele (mahle)-aer,ulei,combustibil,polen ; plus ulei in cutiile de viteza si transfer (Valvoline MaxLife GL4 75W90 - 3.5L) si ulei in diferentiale fata si spate (Valvoline GL5 80W90 - 1.9L). Tot ce a fost schimbat am adus eu (accepta astfel de lucruri :good:). Foarte multumit. Am fost lasat sa stau tot timpul langa mecanic . S-a lucrat cu multa rabdare (nu in graba) si meticulos ; a durat cam 4 ore . Pe langa cele enumerate mai sus au mai verificat si tot ce inseamna suspensie si directie (totul a fost OK) , mi s-au curatat franele ,  s-a facut diagnoza pe tester (nu am avut nici o eroare :D) , si dupa fiecare schimb de ulei in angrenaje si strangerea suruburilor se curata cu spray si se usca cu aer-compressor. Mi-au fost date toate explicatiile cerute si mi s-a raspuns la toate intrebarile pe care le-am adresat. Multumsc domnului Ungureanu si mecanicului (din pacate nu i-am retinut numele , dar as vrea alta data tot el sa lucreze la masina mea). Costul manoperei a fost in jur de 500 LEI , iar filtrele si uleiurile apoape 600 LEI. Recomand Marshall Valcea , mult peste alti dealeri la raportul calitate-pret.
  • Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS

The following users thanked this post: jante.otel

Offline lucky62

« Răspuns #196 : 05.Mar.2015, 05:00:13 p.m. »
Costul manoperei a fost in jur de 500 LEI , iar filtrele si uleiurile apoape 600 LEI. Recomand Marshall Valcea , mult peste alti dealeri la raportul calitate-pret.

:-O :-O :-O   500 lei manopera ( adica 5 mil. vechi ) ????
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

Offline lucky62

« Răspuns #197 : 05.Mar.2015, 05:02:50 p.m. »
gratis sa fie revizia la MARSHAL Ramnicu Valcea si nu m-as mai duce!

De CE ? Ce v-a nemultumit ? Urmeaza sa merg si eu la ei si sunt interesat de toate parerile. Si pro si contra...
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #198 : 05.Mar.2015, 08:34:37 p.m. »
Ai o lucrare complexa de facut sau doar revizia?
Go Terios!!!:)

Offline lucky62

« Răspuns #199 : 06.Mar.2015, 01:31:50 p.m. »
Ai o lucrare complexa de facut sau doar revizia?

Am de schimbat uleiul la cutia viteze, cutia transfer, grupuri fata-spaate. Are 137 k km si nu cred ca s-a schimbat ceva pe acolo...