Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59575 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #170 : 21.Aug.2011, 06:56:16 p.m. »
Am luat si eu vineri drumul Valcii pentru revizia de 2 ani si doar 15700 km la Marshal Suzuki. M-a costat in total 316 RON din care 156 manopera. Foarte multumit de discutia cu domnul Director Tehnic Andi Davidescu si de faptul ca am putut asista la operatiuni si pune intrebari mecanicului, care chiar si raspundea.
Spatiu larg in service, racoritoare contra cost pentru insetati si un motan smecher in zona toaletei.

Per total, a meritat drumul pana acolo.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogogica

« Răspuns #171 : 22.Aug.2011, 05:31:54 p.m. »
Si eu am facut revizia acolo. Mai multe detalii am dat aici

Offline LeonardSZK

« Răspuns #172 : 09.Mar.2012, 08:46:25 p.m. »
Astazi am facut o plimbare la Valcea, pentru revizia de 90.000km. Ca de obicei am fost foarte multumit de tratamentul primit de masinuta mea. Costul reviziei: 866 lei. Bucuria Suzei: priceless.  :D
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline suzukica

« Răspuns #173 : 14.Iul.2012, 07:58:37 p.m. »
Sincer, eu nu prea am fost incantat de cei de a Marshal, Ramnicu Valcea. Mai e de gandit. Ce "service", iti spune ca trebuie schimbata o bucse, dar stiti, nu o avem pe stoc, penibil!
Data viitoare o sa-mi spuna ca nu au ulei, filtru sau cine stie ce...!

Offline LeonardSZK

« Răspuns #174 : 14.Iul.2012, 10:20:37 p.m. »
Cand am avut eu nevoie au fost pe stoc! Doua nu una! Probabil "e dupa sufletul omului".... :D
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline suzukica

« Răspuns #175 : 14.Iul.2012, 11:05:56 p.m. »
@LeonardSZK, este o piesa esentiala, e obligatoriu stocul cu asemea piesa, avand in vedere faptul ca nu e o avere!

Offline sanduraveica

« Răspuns #176 : 15.Iul.2012, 03:27:34 a.m. »
     Dupa cum se vede si la pagina 21, si anul acesta am ales tot acest service. Nu am regretat. Pe 10 iulie cu programare m-am prezentat pentru revizia de 5 ani si 36000km. Totul a decurs normal datorita d-lui Cornel Ungureanu (Amedeo)care a lucrat personal la revizia masinii. Am avut posibilitatea sa stau langa masina, sa ma invart pe langa ea, sa-l asasinez pe mecanic (imi cer scuze ca nu i-am retinut numele)cu istoricul masinii, cu intrebari fel de fel. A fost schimbat si pivotul cu cap de bara fata dreapta, problema datorita careia mi-au fost schimbate  oalele cu rulmenti fata anul trecut la alt service(diagnostic gresit, am scris despre asta). La final am fost satisfacut si multumit de treaba facuta. Ca si anul trecut si cu economia  de la revizie, am facut un mic concediu la Calimanesti. Atasez unele poze printre care si o bijuterie de masina si un tricou frumos pus in rama pe un perete din service.

P.S. Nu am avut poze cu ambalajele de la filtru polen si ulei.
  • Ignis

Offline suzukica

« Răspuns #177 : 15.Iul.2012, 11:48:32 a.m. »
@sanduraveica, bine ca n-ai avut nevoie de inlocuirea unor bucsi, precis nu aveau, mai mare rasu'!

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #179 : 15.Iul.2012, 01:56:42 p.m. »
Suzukica, am inteles cu totii de prima data parerea ta despre Marshall si nemultumirea legata de ei.
Insa daca o sa repeti chestia asta de n-spe ori nu faci decat sa aluneci in ridicol, in felul acesta mesajul tau pierzand din tarie. Daca ai ceva de spus, spune-o O DATA SI BINE, repetarea ad nauseam a unui lucru ducand mai degraba la formarea unei opinii contrare devenind in consecinta total contraproductiva.

Iti multumim cu totii (anticipat) pentru intelegere.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon