Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59576 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Nuica_vl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
  • Gen: Bărbat
  • Love Off-Road
Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #160 : 16.Dec.2010, 01:23:19 a.m. »
Eu zic ca se lucreaza chiar bine la Marshal plus ca ai un avantaj si te lasa sa stai langa masina sa vezi tot ce se lucreaza la ea. Si mecanicii sunt ok. Preturi reduse zic eu.
Suzuki Jimny x3Moffroad.ro

Offline LeonardSZK

« Răspuns #161 : 16.Dec.2010, 07:43:09 a.m. »
Nu esti singurul care spune asta! Eu sunt clientul lor de vreo 5-6 ani.  :clap:
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline LeonardSZK

« Răspuns #162 : 04.Mai.2011, 10:25:57 p.m. »
Astazi am schimbat caseta de directie, in garantie, la Rm.Valcea. Foarte minutiosi, nu m-au lasat sa plec pana nu a fost totul reglat perfect (desi s-a lucrat vreo 5 ore, fara pauza). Mii de multumiri din parte Suzei si respectele mele!

Offline sfichiu

« Răspuns #163 : 04.Mai.2011, 10:35:51 p.m. »
anul trecut si eu am fost la ei,acu la revizia de 2 ani tot cu Marshal "votez"!....in iunie merg vreo 2 km de la Suceava la Valcea!!! :D
  • VITARA S ,Matiz

Offline LeonardSZK

« Răspuns #164 : 11.Iul.2011, 09:22:30 a.m. »
Sambata am facut revizia 75.000km la Rm.Valcea. Am schimbat uleiul (Mobil1 ESP 5W30) si filtrul de ulei, filtrele de aer si polen (foarte murdare). Au fost verificate nivelurile de ulei in cutia de viteze, cutia de transfer si diferentialul spate (OK si la nivel si la aspect), verificate nivelurile la lichidul de frana si lichidul de racire (OK). Am spus mecanicului ca am batai pe partea dreapta si a gasit bucsa de la bara antiruliu pe dreapta foarte uzata. Au fost inlocuite ambele bucsi. Pretul reviziei - 577 lei. Foarte multumit de cum a decurs totul.
Dupa revizie am facut o tura Novaci - Ranca - O.Lotrului - Brezoi - Rm.Valcea - Pitesti, ne-am bucurat de temperaturi de 15-16 grade.

Ca o curiozitate, pot spune ca Suza mea are piese de origine, romanesti (bucsile bara antiruliu)

Offline sanduraveica

« Răspuns #165 : 11.Iul.2011, 02:24:54 p.m. »
      Vineri pe la 11 m-am prezentat la Valcea pentru revizia de 4 ani si 30000km. Totul a decurs bine, oameni foarte amabili in frunte cu dl. Tudor si Amedeo care s-au implicat efectiv la revizia masinutei si carora le multumesc. Si daca am facut si o economie de bani la revizie am dat o fuga la Calimanesti-Caciulata cu familia. Tot ce s-a scris aici laudativ la adresa acestui service este adevarat. Felicitari si tot asa in continuare! :clap:
« Ultima Modificare: 11.Iul.2011, 02:29:53 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #166 : 15.Iul.2011, 03:38:47 p.m. »
În legătură cu Marshal Rm. Vâlcea pot afirma că sunt un service OK din toate punctele de vedere. Mergînd să-mi fac concediul în Grecia mi-am dat seama înainte de a ajunge în Piteşti că la km. efectuaţi ar trebui să fac revizia a 2-a. Am dat telefon la Rm. Vâlcea şi am plecat spre ei, unde am întâlnit pe drum multe camioane şi la un moment dat am mers 20 km. cu 20-30 la ora. Am întîrziat şi băieţii foarte amabili mi-au făcut revizia şi au stat şi după program. Le mulţumesc pe această cale şi recomand acest service pentru calitatea serviciilor şi amabilitatea de care dau dovadă angajaţii. Plus că şi preţul a fost ok adica 410 lei.
S-a schimbat ulei motor Mobil 1  O W - 40,  lichid  frână, filtru ulei. Şi aşa am făcut de la plecare din Iaşi cu un mic ocol prin Italia, Austria, 5.170 km.  Mulţumesc  Marshal  Rm. Valcea. :clap:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #167 : 16.Iul.2011, 10:35:39 a.m. »
0w40? Cu 5w30 sau 0w20 ce s-a intamplat?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #168 : 16.Iul.2011, 01:59:30 p.m. »
0w40?
S-a schimbat ulei motor Mobil 1  O W - 40
Asa a dorit omul. Si eu tot acelasi ulei de motor am pus. Mai subtire pt anotimpul rece si mai gros pt cel cald.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #169 : 16.Iul.2011, 03:39:55 p.m. »
La noi iernile sunt mai aspre, iar mai nou nici vara nu mai sunt  temperaturi cum eram obişnuiti cîndva. Trebuie să ne adaptam maşinile în funcţie de mediul ambiant. La  prima revizie tot 0W40 am avut şi am fost mulţumit, de cum sa comportat maşina.  :)