Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59577 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #150 : 14.Nov.2010, 07:47:25 p.m. »
Intre timp mi-am facut si eu programare pentru revizie la Valcea, pe 27 noiembrie. Sper sa mearga totul bine :D Revin cu impresii!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline andrei_t

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #151 : 18.Nov.2010, 08:34:01 p.m. »
Astazi am facut si eu revizia de 30000km la Marshall si pot sa spun ca sunt foarte multumit. In primul rand am platit mai putin decat mi-au comunicat la telefon (au spus 430 ron si am platit 395 ron in realitate, cu ceva extra cerut de mine). In oferta lor (telefonic) ca si in cartea masinii, spune ca se schimba uleiul, filtru ulei, lichidul de frana, cateva verificari si se curata filtrul de aer si polen. Eu in banii sus aminititi am beneficiat de urmatoarele:

- schimb ulei (Mobil 5W40)
- filtru ulei
- filtru aer (nou)
- filtru polen (nou)
- inlocuire lichid frana
- la cererea mea, verificare bucse (si ce mai tine de ariculatii) si verificare mecanism oglinzi (aveam o problema cu reglajul oglinzilor din interior)
- completare antigel

Eu nu scriu prea des pe forum ( in schimb citesc zilnic cu atentie  :inteligent: ) dar de aceasta data vreau sa le multumesc celor de la Marshall pentru ca m-au surprins cu un pret placut si pentru ca m-au lasat sa stau pe capul mecanicului (al carui nume nu il mai retin din pacate) si sa-l "stresez" cu multe intrebari. Asadar Marshal are un 10 de la mine.
Mult noroc!
 :good:
Swift 1.3 GLX (love-it)

• Hero Member
« Răspuns #152 : 19.Nov.2010, 10:16:59 a.m. »
Asta ma face sa ma simt bine, mai ales ca urmez si eu la rand cu revizia la ei :D Multumim de feedback, Andrei!

- filtru ulei
- filtru aer (nou)
- filtru polen (nou)
Am vazut ca ai specificat "nou" la 2 din 3 filtre, cel de ulei nu era nou? :-?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #153 : 19.Nov.2010, 10:37:01 a.m. »
Eu cred ca a vrut sa zica ca a fost inlocuite complet, nu doar verificate si curatate. Cel de ulei se schimba obligatoriu cu unul nou, nu exista alta varianta.

• Hero Member
« Răspuns #154 : 19.Nov.2010, 10:37:56 a.m. »
Abia astept sa merg la revizie! :happy:

Offline statescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #155 : 19.Nov.2010, 04:47:59 p.m. »
Cat a fost in garantie Ignis-ul, am fost la ei. Sunt ok. La nivel de relatie cu clientul au o oarecare problema, cineva de aici spunea la inceputul topicului ca daca ii intrebi ceva iti raspund, daca soliciti ceva, iti fac, dar ca sa-ti dea un sfat, descoperire probleme noi pe la masina, mai subtire.
Eu am ales alt service din Ramnicu-Valcea la schimbarea kit-ului de ambreiaj, am iesit mai ieftin cu vreo 200 de lei cu totul decat estimarea celor de la Marshal, desi ceilalti sunt si ei destul de cunoscuti si aglomerati.
La nivel de comparatie cu alte reprezentante Suzuki din tara, am auzit ca stau bine la preturi service.

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #156 : 27.Nov.2010, 12:56:33 a.m. »
Ajung si eu pe 2 decembrie la ei. Tot 430 mi-au comunicat telefonic , sper sa ma surprinda placut cu un pret mai mic. Si dacat tot SCR-ul ajunge la ei la revizii ar trebui sa ne faca si oferte :P. Apropo ce ulei ar trebui sa pun si ce placute de frana(vreau unele mai putin dure sa nu mai toceasca discul)?  O sa aveti un review saptamana viitoare despre revizie (cea de 30 000km)

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

• Hero Member
« Răspuns #157 : 27.Nov.2010, 09:04:53 a.m. »
Sunt eu acum la ei la revizia de 2 ani ;-) asa ca feedback-ul o sa vina cat de curand.

Offline Seteh

« Răspuns #158 : 27.Nov.2010, 02:50:28 p.m. »
Nu puteai sa fi acolo ieri?
Eram si eu.
SX4 gs 4X4 esp 1,6

• Hero Member
« Răspuns #159 : 29.Nov.2010, 10:31:49 a.m. »
Am zis ca revin cu detalii, insa am uitat devizul acasa, ca sa va spun precis ce operatiuni au fost. Asa ca revin diseara, sper, daca nu uit :"> :D
Pretul a fost de 429 lei, si pot spune ca sunt multumita de cum au mers lucrurile. Multe multumiri si domnului mecanic, Ionut cred, care a fost foarte rabdator si ne-a suportat pe capul lui, atat pe noi, cat si cele 1000 de intrebari :D

Am vazut tricoul Suzuki CLUB in rama :good: Niiice!