Autor Subiect: Anvelope All Season  (Citit de 28401 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • SUCEAVA
Re: Anvelope All Season
« Răspuns #260 : 12.Mar.2021, 01:18:14 p.m. »
Conditiile climatice din zona mea (ierni usoare cu zapada foarte putina) si stilul meu de condus m-au facut sa iau in considerare anvelope tip "All Season". Am ales Michelin CrossClimate+ pe baza testelor si recenziilor gasite online: https://www.pareriprosicontra.ro/pareri-despre-anvelope-all-season-top-5-cele-mai-bune/

Chiar daca dupa o luna de utilizare nu pot sa-mi fac o parere completa asupra acestor anvelope, mentionez ca de cand le-am montat pe masina sunt multumit de ele. Masina merge foarte bine, si sunt silentioase.
  • SUZUKI

Offline enicky

« Răspuns #261 : 12.Mar.2021, 07:32:16 p.m. »
Conditiile climatice din zona mea (ierni usoare cu zapada foarte putina) si stilul meu de condus m-au facut sa iau in considerare anvelope tip "All Season". Am ales Michelin CrossClimate+
Despre anvelope am o parere foarte buna, sa le porti sanatos, chiar am luat un set ptr. fiica mea, care se-nvarte in general in oras, ...Bucuresti, in sud..

Cat despre afirmatia ta, am inceput instant sa rad, scuza-ma ! :-)) Daca nici in nord si in munti n-avem zapada, atunci unde avem?!
  Si tocmai ce-am vazut la stiri, niste TIR-uri rasturnate, accidente in lant in Suceava si Pascani.
Acum baga-le la zapada ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #262 : 15.Apr.2021, 08:39:24 p.m. »
  Cu toate ca ani in urma aveam alta parere, A-ul de la aderenta all season-ul Bridgestone mi-a cam schimbat-o.
Nici Nokian nu se lasa mai prejos :

Șoferii europeni preferă anvelopele all-season

Peste jumătate dintre șoferii europeni aleg anvelopele all-season datorită confortului și siguranței oferite de-a lungul întregului an, indiferent de condițiile climatice. Aceasta este concluzia unui sondaj efectuat de compania de cercetare YouGov pentru Nokian Tyres.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online NicNic

« Răspuns #263 : 15.Apr.2021, 09:20:19 p.m. »
Ca utilizator de anvelope de sezon pe o masina, iar pe alta am all-season (CrossClimate +), consider ca cine vrea aderenta foarte buna, isi ia anvelope dedicate, iar cine doreste varianta economica, isi ia all-season.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: gabi males

Offline enicky

« Răspuns #264 : 15.Apr.2021, 09:38:55 p.m. »
  Nu contest cele afirmate, dar uite ca se mai schimba tehnologia : cand ai A la aderenta pe ud, parca ai alta incredere acele anvelope.

Online NicNic

« Răspuns #265 : 15.Apr.2021, 09:44:32 p.m. »
Or fi mai bune all-season Continetal sau Bridgestone, decat Michelin CC+.
Dar cele din urma, mi-au lasat un gust fad, de anvelope pe care le iei la buget controlat.

Nu mai spun ca generatia anteriora de Michelin CC mi s-au parut mult, mult mai slabe.
Sotia, care nu e deloc sportiva la condus, si baiatul cel mic, fiind incepator, au decis ca nu trebuie sa se expuna cu astfel de anvelope si la doar 5000 km rulaj le-au schimbat.
Cu altele tot de buget, dar dedicate si mai sigure.
Desteapta-te romane!

Offline teutzue

« Răspuns #266 : 05.Oct.2021, 03:59:35 p.m. »
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline toma

« Răspuns #267 : 05.Oct.2021, 04:02:24 p.m. »
Nu pe toate
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #268 : 05.Oct.2021, 05:10:50 p.m. »
Nu cumva pe anvelopele all-season scrie si M+S?
   N-as putea afirma ca au sau nu toate M+S inscriptionat, ptr. ca exceptand faptul ca este prima data cand am folosit un "all season", nu poti verifica (nici din foto) la toate modele, dar ale mele stiu ca au fulgul desenat pe flanc. Dar verific !

Online NicNic

« Răspuns #269 : 05.Oct.2021, 06:36:58 p.m. »
[...]
   N-as putea afirma ca au sau nu toate M+S inscriptionat, ptr. ca exceptand faptul ca este prima data cand am folosit un "all season", nu poti verifica (nici din foto) la toate modele, dar ale mele stiu ca au fulgul desenat pe flanc. Dar verific !

Vezi sa nu fie pe banda de rulare ...    :)

Sau vezi daca nu au si marcaj 3PMSF
Desteapta-te romane!