Autor Subiect: Anvelope All Season  (Citit de 29076 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Anvelope All Season
« Răspuns #250 : 14.Nov.2019, 12:06:24 p.m. »
Eu am michellin crossclimate, teoretic cele mai bune, in practica sunt ok pe zapada afanata si foarte proaste pe mazga si zapada tare
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

« Răspuns #251 : 14.Nov.2019, 12:34:35 p.m. »
"All season is no season" daaaar depinde ce ai nevoie. Pentru condus in oras, cred ca allseason premium faca fata suficient de bine comparativ cu cele dedicate din gama de jos. Evident, nu pot fi comparate ca performante cu unele dedicate de top, dar nici la pret.

Prin urmare, daca mergi linistit si doar prin oras consider ca sunt o alternativa decenta.

Altfel, dedicate si de top is cele mai bune  :D >:) :P   si nici iarna nu-i ca vara.

PS: raman la parerea ca articolul ala e mai prost ca all-season pe mazga sau zapada tare
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline rzv

« Răspuns #252 : 14.Nov.2019, 12:36:12 p.m. »
Michelin CrossClimate , ca si informatie trecuta prin filtru , au fost " banate "  de userii de Duster, pe pagina de profil dupa ce la niste teste ad hoc si destul de agresive, plus 1-2 iesiri iarna -totul de la useri normali, (adica nu teste in conditii de labolator sau cu ceva date tehnice extreme) , au fost declarate muult mai slabe si nasoale decat apare prin hartii..... sunt la vanzare din vara 2-3 seturi de 215-65-16 pe la 1000 lei...

de celalta parte, eu care merg pe maxxis , iarna nu am nici o treaba, sunt 90% ok, gheta nu prea le place , dar vara sunt intradevar un mic compromis....au distanata de franare mai mare. Vorbesc de viteza si autostrada, ca pt oras si zi de zi nu simti diferenta dect in 05% ala din consum.... ultimii 5000 km facuti in 5 luni spune bordul 7%... realitatea este cam 8-8,5%.....

zilnic minim 70 km cu traversare Bucuresti nord-sud... si in plin trafic in 2h dar si la 6 dimineta in 30 minute...
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #253 : 14.Nov.2019, 01:13:06 p.m. »
Precizare, le-am folosit numai urban pe masina tractiune fata
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline NicNic

« Răspuns #254 : 14.Nov.2019, 02:53:40 p.m. »
CrossClimate am avut pe un Golf. Am preferat sa le schimb la 1 an vechime.
Pentru iarna am luat pe cele vechi de la SUVI. E altceva, iarna, chiar si cu vechituri rulate vreo 50-60.000 km ...

Tot in familie am mai folosit Michelin Latitude. Nu se compara cu CC sau CC+. Le-as recomanda oricand ca anvelope all-season.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Calin sb

« Răspuns #255 : 04.Dec.2020, 11:38:42 p.m. »
Topic bun , asta ca să răspund avertizării ca e nefolosit.
All season , ar fi excelent pentru mine,  puțin off road , putina zăpada , mai greu cu schimbatul.
Întrebare Pirelli cinturato all season a rulat  cineva?
Întrebarea se referă si la Seal inside , chiar funcționează sau e mai mult marketing? chiar as renunța la rezerva.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline boga81

« Răspuns #256 : 06.Dec.2020, 08:11:10 a.m. »
Daca tai anvelopa, fara rezerva suni la platforma.
Pirelli au obtinut doar calificativ Satisfacator. As merge pe GoodYear Vector 4seasons Gen-3, daca tot vrei all seasons

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: Calin sb

Offline enicky

« Răspuns #257 : 06.Dec.2020, 04:34:34 p.m. »
All season , ar fi excelent pentru mine,  puțin off road , putina zăpada , mai greu cu schimbatul.
  Eu am preferat Bridgestone ptr. vara pe Vitara . si asta pentru aderenta.

La S-Cross am pus Bridgestone Evo.
O fi Pirelli, dar nici dupa profil si nici dupa caracteristici nu-mi inspira foarte mare incredere.
« Ultima Modificare: 06.Dec.2020, 04:47:26 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Calin sb

Offline Calin sb

« Răspuns #258 : 06.Dec.2020, 09:38:03 p.m. »
Adaugă Michelin crossclimate si ați descris lista mea scurta ,
Am întrebat de Pirelli pentru ca acel Seal inside arată interesant, si run flat nu am găsit all season.
Michelin am pe insignia si sunt chiar bune pe 225/50/17 , dar nu sunt chiar ieftine.
Acum întrebare adiacentă 17 inchi aliaj sau 16 tabla ?
ca parca nu as schimba si gentile.

• Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline enicky

« Răspuns #259 : 06.Dec.2020, 11:59:13 p.m. »
 Da, si Michelin sunt bune dar sunt sub Bridgestone la aderenta.
Eu am jante pe 17 la S-Cross, aliaj cu negru(varianta Spirit), asa ca nu era sa le schimb, ptr. ca arata prea bine.(vezi jurnal)
   Nu-i asa mare diferenta intre ele, asa ca nu le-am schimbat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip