0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
@f.cristi:Daca factorul financiar nu are nicio importanta, nici timpul necesar sau disconfortul la inlocuirea rotilor/anvelopelor nu ar fi o problema, ce ai preferea sa utilizezi iarna, cotidian, prin Romania: anvelope de iarna sau all-season?
Treb sa fii plecat sa nu folosesti dedicate,cele mai noi tehnologii si cele mai bune la testele din anul precedent...ca parca testele se fac anual si se schimba anual.....asa as schimba si eu gumele,anual, pentru siguranta ca voi castiga timpul necesar sa cheltui cele +25 milioane E din cont..marele DAR ar fi ca eu mi-as lua un G in conditiile de mai sus.... si un ceva mic, decapotabil si simpatic pt vara...poate chiar sport , macar un fiat 500 Abarth...nu Vitara ...pt concedii nu mi-as bata capul, barca nu are nevoie de gume, pe insula merg pe jos si in Alaska oricum ATV-ul este tot ce-mi trebuie....deci, despre ce vorbim?!?
Citat din: rzv din 17.Ian.2019, 02:35:37 p.m.Treb sa fii plecat sa nu folosesti dedicate,cele mai noi tehnologii si cele mai bune la testele din anul precedent...ca parca testele se fac anual si se schimba anual.....asa as schimba si eu gumele,anual, pentru siguranta ca voi castiga timpul necesar sa cheltui cele +25 milioane E din cont..marele DAR ar fi ca eu mi-as lua un G in conditiile de mai sus.... si un ceva mic, decapotabil si simpatic pt vara...poate chiar sport , macar un fiat 500 Abarth...nu Vitara ...pt concedii nu mi-as bata capul, barca nu are nevoie de gume, pe insula merg pe jos si in Alaska oricum ATV-ul este tot ce-mi trebuie....deci, despre ce vorbim?!?Vorbim despre oameni normali, care au Suzuki. Sau masini care au nevoie de anvelope. Sa le utilizeze eficient, cativa ani, nu sa le schimbe anual. Altfel, e doar bataie de joc. Oricum, observ ca cine e interesat de un raspuns privind ce anvelope sa foloseasca, si-l gaseste pana la urma.