Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Diverse
(Moderator:
gabineg
) »
Anvelope All Season
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
8
9
10
11
12
[
13
]
14
15
16
17
18
...
32
Mergi Jos
Autor
Subiect: Anvelope All Season (Citit de 28421 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
rzv
Full Member
Mesaje postate: 189
Gen:
Bucuresti
Re: Anvelope All Season
«
Răspuns #120 :
29.Nov.2018, 11:12:08 a.m. »
Domnilor, poate ar trebui sa adaugati si o fotografie a profilului, zic eu ca nu ar strica, macar la nivel comparativ.
Din experienta, nu toate anvelopele 4 anotimpuri si cu marcaj M+S au si profil adecvat pentru iarna....
Eu am asta,montat din vara. pana acum , impecabil:
Sincer, nu am testat inca zapada. Zapada a prins Suzi in garaj si Dusterul afara...am niste Michelin batranele pe Duster, sunt sanie pe gheata,reamintit ieri..... .
memorat
Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT
f.cristi
Hero Member
Mesaje postate: 2302
Gen:
«
Răspuns #121 :
29.Nov.2018, 11:21:40 a.m. »
Corect
BFG G Grip Allseason 2
Am facut sezonul trecut de iarna cu ele fara nicio problema
«
Ultima Modificare: 29.Nov.2018, 11:48:44 a.m. de f.cristi
»
memorat
Ignis 2017 GLX 1.2 MT5 AllGrip Rosu/Negru
Jimny 2020 GLX 1.5 MT5 AllGrip Silky Silver
rzv
Full Member
Mesaje postate: 189
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #122 :
29.Nov.2018, 11:25:59 a.m. »
Nu prea se vede exact profilul...
Astea-s BFG G Grip, nu? cauta o mica prezentare youtube...cared ca-i mai sanatos decat o poza in parcare....
In aceeasi ideee anvelope 4 anotimpuri - Am luat pt tata , Nexen N-grip. Ieftin si de buget. ieri zicea ca merg super, credeam ca doar se lauda si este automultumit
de afacere , pana am dat de niste review-uri care le duc peste Continental , Maxxis si Dunlop.... dubios, asa zice de la niste gume de maxim buget....
memorat
Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT
ManuP
Full Member
Mesaje postate: 225
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #123 :
29.Nov.2018, 01:29:38 p.m. »
Eu sunt la a doua iarna cu CrossClimatele+ si pot sa spun ca sunt (inca) multumit.
Ieri n-am iesit la 7:30, am iesit abia pe la 10 si bulevardele erau ok, dar stradutele aveau gheata pe ele - cam intra abs-ul pe respectivele stradute, dar asta se intampla si la Ford unde am dedicate (Michelin Alpin 5)
Alpinele au totusi aderenta ceva mai buna decat CrossClimatele pe zapada/gheata - dar pe umed/uscat sunt mai slabe.
Asa cum zicea cineva cu cateva pagini mai in urma, este o decizie asumata.
Facand o statistica pe ultimii 7-8 ani in Bucuresti, pe zapada/gheata merg 2-3% pe an in cel mai rau caz. In rest se merge pe umed/uscat.
@Costique
- nu se pune. Cauciucurile de iarna facute pentru tarile Nordice sunt diferite de cele facute pentru restul Europenilor.
Voi, acolo in Nord, va incadrati la conditii speciale
Revenind un pic la anduranta CrossClimatelor, stiu pe cineva care a mers 3 ani cu prima generatie de CrossClimate si a fost nevoit sa le schimbe pe motiv ca nu mai tineau presiunea. La examinare in vulcanizare s-a dovedit ca aveau microfisuri pe talon, inclusiv pe partea de contact cu jentile
De mentionat ca CrossClimatele fusesera rulate 114000km, iar utilizatorul era oarecum nemultumit de faptul ca l-au tinut "doar" 3 ani.
S-a mai calmat cand i-am zis ca producatorul da o durata de viata estimata de 50000-60000 de km
Si da, le-a schimbat tot cu CrossClimate, cu plus, ca nu le-a mai gasit pe alea fara plus.
memorat
SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip
f.cristi
Hero Member
Mesaje postate: 2302
Gen:
«
Răspuns #124 :
29.Nov.2018, 01:51:17 p.m. »
Daca la un rulaj de 114000 km (indiferent de numarul de ani) inca mai avea pretentii de la ele probabil ca inca aratau bine, ceea ce e mai mult decat imbucurator.
memorat
Ignis 2017 GLX 1.2 MT5 AllGrip Rosu/Negru
Jimny 2020 GLX 1.5 MT5 AllGrip Silky Silver
ManuP
Full Member
Mesaje postate: 225
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #125 :
29.Nov.2018, 03:31:43 p.m. »
am vazut si eu poza cu cauciucurile in cauza si mai aveau profil - din punctul asta de vedere mai puteau fi rulate.
memorat
SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #126 :
29.Nov.2018, 08:22:34 p.m. »
Am ceva indoieli ca aratau bine la 114k, dar de, asa suntem noi, permanent nemultumiti.
Legat de afirmatia mea de mai sus, as face niste precizari : cu tractiunea doar fata am folosit si eu deseori vit. aIIa la plecare, inca am folosit-o cu succes la urcarea unui deal plin de noroi proaspat(la "peste"), dar la Vitara de 3 ani mergand iarna cu "snow", practic n-am simtit nevoia. Daca tot "se-nvart" toate, plec fara derapaj, de ce as mai da aIIa ?!
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
AT
Hero Member
Mesaje postate: 1135
Bucuresti
«
Răspuns #127 :
30.Nov.2018, 04:05:20 p.m. »
CC+ le am si eu pe masina. Sunt OK. Dar tineti cont ca iarna pe gheata sau zapada nu se ridica la nivelul anvelopelor performante de iarna.
memorat
Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -
The following users thanked this post:
Utilizator_Anonim
migabi
Hero Member
Mesaje postate: 718
Gen:
«
Răspuns #128 :
30.Nov.2018, 05:46:05 p.m. »
In vara am trecut la Vredestein Quatrac 5 pe Fiat (albea). Daca vara se simt ok (max 100km/h pot merge cu masina aia in siguranta), iarna e cam nasol fiindca am alunecat rau de tot pe o bucata de zapada mai inghetata. Practic masina s-a oprit cand a ajuns la asfalt. Simt in pedala ca abs-ul intra foarte repede si masina se duce sanie. Nu cred ca o sa mai montez all-season vreodata, poate doar cu proba in avans.
memorat
SX4 SE m16a awd 2011
fireburn
Hero Member
Mesaje postate: 2620
Gen:
«
Răspuns #129 :
02.Dec.2018, 07:42:29 a.m. »
Pe gheata doar cauciucurile cu tinte se comporta bine, la celelalte e relativ. Acum depinde si de ceilalti factori (viteza, forta de franare...).
La iernile de la noi se preteaza si all season.
Temperatura globala tinde sa creasca.
Ca-s mai bune alea dedicate, probabil, dar conteaza si experienta soferului.
memorat
,
lexxx
Tipărire
Pagini:
1
...
8
9
10
11
12