Autor Subiect: Noi modele Suzuki...IT could happen  (Citit de 17892 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Gen: Bărbat
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
Re: Noi modele Suzuki...IT could happen
« Răspuns #10 : 16.Aug.2012, 11:41:38 a.m. »
"The APVs are exported to countries like Australia, Algeria, Aruba, Chile, Dominican Republic, Malaysia, Singapore, Brunei, Pakistan, Thailand and the Philippines"

Deocamdata nu...piata romaneasca e mai "megalomana" asa...Pare o masinuta interesanta pentru calatorii cu cazare inclusa B-)

Totusi poate fi tentant conceptul asta de All-Purpose Vehicle, mai ales cand vine de la Suzuki :D ;)

http://www.globalsuzuki.com/automobile/lineup/apv/
« Ultima Modificare: 16.Aug.2012, 11:46:52 a.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline Leutz

« Răspuns #11 : 16.Aug.2012, 03:09:00 p.m. »
Am vazut pe strazi in Aus. Nu psunt chiar pe toate drumurile, dar totusi … surprinzator de multe raportat la gusturile australienilor  :D.
Nu m-am interesat, dar probabil … pretul isi spune cuvantul.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline Livius

• Sr. Member
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 16.Aug.2012, 03:13:11 p.m. »
http://www.suzuki.com.au/vehicles/models/apv/model-variant/apv/overview

..pare sa fie printre cele mai ieftine auto din gama suzuki... in afara de Alto si cam la aceeiasi bani ca Swiftul...de la 17.000 AUD... :D

P>S. Cam ce gusturi au australienii? domina marcile clasice englezesti cum ne-am gandi la prima vedere si in necunostinta de cauza?
« Ultima Modificare: 16.Aug.2012, 03:18:08 p.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #13 : 16.Aug.2012, 03:37:25 p.m. »
Arata...cel putin ciudat...Ca un Caddy cu bot restilizat.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Leutz

« Răspuns #14 : 16.Aug.2012, 03:51:07 p.m. »
Pai marcile clasice englezesti … nu mai exista nicaieri de multi ani, nu numai in Australia :D.

Practic ar fi cateva categorii de preferinte (nu neaparat si d.p.d.v. numeric/procentual ci mai degraba in privinta perceptiei)

Pe primul loc ar fi masinile lor "nationale" Holden (GM Australia) si Ford Australia. Nationale pentru ca au fabrici cu traditie in Aus si lumea inca le percepe ca fiind ale lor, desi acum la momentul 2012 fabricile sunt pe duca, iar modelele de pe aproape toate palierele (clasele) sunt aduse de prin celelalte fabrici ale grupurilor mama.

Pe locul doi ar fi grupul japonez … cu toate marcile "care este", in frunte (la mare distanta) cu Toyota. O parte din ei au fabricat in trecut si in Aus. Acum nu mai face nici unul nimic local.

Pe locul trei, la mare distanta de primele doua sunt europenele. Desi sunt masini bune, greu se baga lumea la ele pentru ca intetinerea (revizii, piese) e scumpa. Se vede si pe strada … foarte, foarte putine.

Ar mai fi si un loc 2.5, ca sa zic asa … grupul coreenelor, care-s masinile de tavaleala. Si-s muuulteeee pe strazi. Ingrozitor de multe, desi daca te duci la un dealer  :-)) se roaga de tine sa nu le cumperi  :-)). Au fost la vremea lor ieftine si sufficient de bune si s-au cumparat in draci. Acum se cumpara mai putin pentru ca intre timp au crescut ca pret si pretentii.

Apoi ar mai fi un loc 4 care e si asta in crestere … si anume China&Co cu Great Wall, Geely … si alte minunatii.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #15 : 16.Aug.2012, 03:54:26 p.m. »
Ca un Caddy cu bot restilizat.
Mie imi seamana cu Transporter  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #16 : 16.Aug.2012, 04:28:35 p.m. »
Tot peste e. :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline bogdanb

« Răspuns #17 : 17.Aug.2012, 04:58:31 p.m. »
Mie imi seamana cu Transporter  >:D<

Poate ca forma. Fara sa fi vazut date tehnice, il "ghicesc" a fi cam ca Ingnisul la dimensiuni... poate putin mai lungut. Cel putin in filmul de prezentare, copiii mi s-au parut ca stateau cam inghesuit pe bancheta din spate...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #18 : 17.Aug.2012, 05:05:42 p.m. »
Poate ca forma.
strict la forma ma refeream  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Livius

• Sr. Member
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 17.Aug.2012, 06:18:03 p.m. »
Ca forma pare un mini-Transporter, intr-adevar.Ca dimensiuni, are fix 4m lungime si 1.5 latime, deci  micut, cam ca Ignisul. Reviewing-ul insa nu e prea bland cu acest model din cate am vazut...confort nu prea sporit, instabilitate poate in conditii mai vitrege de drum lung, siguranta, transfer mare de caldura de la motor in habitaclu, etc. Insa pana la urma e un APV, deci se paote cara cu el...marfa, oameni, etc...este apreciata in schimb evolutia in mediul urban (parcare usoara, acces stradute stramte, etc); poate fi comparat si cu un Damas mai mare :D

Pana la urma, cred ca multi poate ne-am dori de fapt asa ceva:

:D ;)
« Ultima Modificare: 17.Aug.2012, 06:27:06 p.m. de Livius »
  • Vitara Passion AllGrip