Ma bucur foarte mult ca threadul a prins putina tractiune si ca v-ati implicat. Desi este o intrebare stupida vad ca nu doar mie imi creeaza dificultati. Mi-ar fi placut sa mai vad cateva raspunsuri dar mi-e ca pierd si interesul celor de fata.
Am deschis sa expun situatia asta pentru ca si eu, ca si Laurentiu si ariciul aveam impresia ca 2 ii da prioritate de dreapta lui 3 in acea intersectie. Scoatem de tot din enunt directia de mers 1 pentru ca este clar pentru toata lumea.
Vazand ca soferii de pe drumul 2 sunt foarte agresivi in momentul cand unul de pe 3 face dreapta spre Gradina Botanica, am decis sa ma dau jos sa vad daca ei chiar au indicator de cedeaza, si au.
Am continuat sa citesc despre intersectii si prioritate sa imi amintesc legislatia studiata intens acum 11 ani si tot nu intelegeam de ce 9/10 soferi de pe drumul 2 nu ofera prioritate, iar daca ai tupeul sa te bagi te injura. (de mentionat ca ei prind vinteza cand coboara dealul si nu vad pe cineva venind de pe drumul 1 cu prioritate)
Dupa cum spuneam si in primul post, am rugat Politia sa ma lamureasca. (dupa ce mi-au raspuns o data, le-am mai dat un email de multumire si le-am mai trimis poze pentru ca eu tot nu credeam asa ca mi-au trimis raspuns si a doua oara).
Pe scurt, acesta este raspunsul:
*Nota: am atasat si raspunsurile oficiale in email dar am modificat anumite date sensibile (daca deranjeaza, le sterg).