0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Consum ignis 4x4 : Pitești -Neuchatel Elveția dus întors 3950~ km , viteza medie afișata 99km/h, consum bord 5% , calculata de mine cu ~ 5,3 . Mașina destul de încărcată 3pers + bagaje cât cuprinde. In afara faptului ca are un rezervor foarte mic ( alimentam din 450 in 450 km cu ~)mașina s a comportat foarte bine și pe distanță asta . Cu benzina din afara a scăzut vizibil consumul.Sent from my iPhone using Tapatalk
Citat din: gheata74 din 11.Feb.2019, 10:30:17 p.m.Consum ignis 4x4 : Pitești -Neuchatel Elveția dus întors 3950~ km , viteza medie afișata 99km/h, consum bord 5% , calculata de mine cu ~ 5,3 . Mașina destul de încărcată 3pers + bagaje cât cuprinde. In afara faptului ca are un rezervor foarte mic ( alimentam din 450 in 450 km cu ~)mașina s a comportat foarte bine și pe distanță asta . Cu benzina din afara a scăzut vizibil consumul.Sent from my iPhone using TapatalkSuper.....
Citat din: FritzVonSpritz din 12.Feb.2019, 07:12:39 p.m.Citat din: gheata74 din 11.Feb.2019, 10:30:17 p.m.Consum ignis 4x4 : Pitești -Neuchatel Elveția dus întors 3950~ km , viteza medie afișata 99km/h, consum bord 5% , calculata de mine cu ~ 5,3 . Mașina destul de încărcată 3pers + bagaje cât cuprinde. In afara faptului ca are un rezervor foarte mic ( alimentam din 450 in 450 km cu ~)mașina s a comportat foarte bine și pe distanță asta . Cu benzina din afara a scăzut vizibil consumul.Sent from my iPhone using TapatalkSuper..... Foarte multumiți suntem de ea.Sa o folositi sanatosi! .....Super consum, super calatorie si e super ca sunteti multumiti.... Insa aia cu bagaje cat cuprinde, nu prea stiu cum e, ca are portbagaj mititel Sent from my iPhone using Tapatalk
Cu benzina din afara a scăzut vizibil consumul.Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu cred că acest aspect se califică la folclor urban
Ai resetat computerul sau a scazut consumuo de la 5.8 la 5.2?