Autor Subiect: Caut punte spate suzuki ignis cu abs  (Citit de 3839 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline raduob

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
Caut punte spate suzuki ignis cu abs
« : 11.Iun.2009, 05:19:25 p.m. »
Am o mica intrebare pt cei care stiu despre asta .... puntea de pe spate de la ignis s-ar potrivi de la un model fara abs la unul cu abs? Stiu ca se pot lua anumite chestii de pe cel cu abs si de pus pe cea fara abs ...  intreb daca tehnic s-ar potrivi .. ma gandesc ca ar trebui sa se potriveasca .. nu stiu acum cum e cu cititoarele alea de pe ax de la cel cu abs daca exista si pe cea fara abs .. sau daca alea se pot schimba cu tot cu axuri. Multumesc

Inca ceva .. o punte spate de pe un model cu abs din dezmembrari poate aduce cineva?

Offline raduob

• Newbie
  • *
Re: Caut punte spate suzuki ignis cu abs
« Răspuns #1 : 16.Iun.2009, 10:28:22 a.m. »
Dupa cum spune topicul caut o punte spate de suzuki ignis 2003-2007 modelul cu abs ... am  un ax lovit si am fost sfatuit sa-mi iau punte cu totul ... Deci daca stiti ceva pe la dezmembrari, auzite sau vazute va raman recunoscator. am gasit cu 200 de euro ompleta dar de la un model fara abs si nu stiu daca se poate adapta la mine sa zic asa ... adica nu am nici cea mai vaga idee cum citeste senzorul de abs de pe ax sau de pe rulment ... multumesc
« Ultima Modificare: 18.Iun.2009, 12:19:21 a.m. de cristyyy2003 »

Offline M_TM

« Răspuns #2 : 16.Iun.2009, 01:26:17 p.m. »
In principiu nu e diferenta intre ele.Dar mai sti.Platforma e aceeasi,difera la alte chestii.
Am vazut ceva pe la dezmembrari.Da cu google si sigur gasesti.Bafta

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #3 : 16.Iun.2009, 09:35:31 p.m. »
aici sint care dezmembreaza ignis.daca nu te descurci am sa incerc sa te ajut.http://http://racing-bazar.hu/1/?ignis

Offline raduob

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 17.Iun.2009, 10:38:58 a.m. »
daca as intelege o boaba din ce ar scrie aia acolo nu ar fi nici o problema:)

Offline M_TM

« Răspuns #5 : 17.Iun.2009, 11:38:47 a.m. »
@raduob,eu m-am folosit de linkul asta
http://free-translation.imtranslator.net/English-language_Romanian-Hungarian_Translation
Bafta  :-O
Cred ca asta cauti.Incearca sa introduci codul (cifrele)si da search cu google.Poate ai noroc.    :good:

MAI INCEARCA SI AICI

http://www.dezmembrarionline.ro/dezmembrari-auto-Suzuki-78.html
« Ultima Modificare: 17.Iun.2009, 12:19:01 p.m. de M_TM »

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #6 : 17.Iun.2009, 05:05:48 p.m. »
pai m-am gindit la traba asta de aceea ti-am scris ca te ajut facind pe translatorul

Offline raduob

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 18.Iun.2009, 09:48:43 a.m. »
Multumesc M_TM. Am vb cu tipul din Bihor. Imi e usor sa ajung la el ca tot am drum prin Cluj si mai trag o fuga si pana in Oradea. Problema e ca nu stiu daca se potriveste puntea lui ca nu are abs. Merg in CJ weekend-ul asta si caut pe acolo ca am vazut ceva dezmembrari.
@csaba ... multumesc ... deocamdata incerc sa caut in tara ceva .. daca nu reusesc poate prin iulie merg la Hajduszobozlo, pe langa Debrecen si caut pe acolo ca am vazut niste parcuri cu dezmembrari.

Offline M_TM

« Răspuns #8 : 18.Iun.2009, 11:01:35 a.m. »
@raduob,nu ai pentru ce.Ma bucur ca pot fi de folos.Sunt convins ca si tu ai proceda la fel daca ai avea ocazia.Si sunt sigur ca orice membru al forumului ajuta pe cei care au nevoie atunci cand au ocazia si TIMP.Cel mai inspirat se pare ca a fost @lorivankenobi cand a deschis topicul ...de la ignis,pana la familie,prieteni.Asta cred ca e de fapt si menirea forumului nostru.  >:D<

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 18.Iun.2009, 01:25:50 p.m. »
@raduob

iti recomand sa mergi la un service in romania si sa intrebi cat e o punte pt tine(cu ABS) si cat e fara ABS. daca sunt diferente e clar ca sunt diferente intre punti. la fel poti sa cauti si prin manualul de service sa vezi diferentele.

ai 4x4 ?
ABS actioneaza si pe spate?
Senzorul de ABS e la roata din cate stiu eu.