Autor Subiect: New Ignis vs altele...  (Citit de 3171 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: New Ignis vs altele...
« Răspuns #10 : 10.Oct.2018, 01:17:27 a.m. »
Ce nu inteleg eu este ca @f.cristi, dupa taota experienta cu Ignisul, se gandeste la Jimny ... :)
Si chiar la o Vitara...
Nu pot spune ca Ignis-ul a fost groaznic pana acum; doar s-a mai jucat cu urechile mele sensibile.
Iar Jimny-ul are o reputatie buna. Cand am vazut weekend-ul trecut cum cobora unul de pe varful Straja (spre pasul Valcan) cu 4 persoane la bord in timp ce noi de-abia stateam in picioare mai tare mi s-a pus pata.
https://1drv.ms/v/s!Aj2X-yA_g33upSPSvIWos8ksNriI

Offline enicky

« Răspuns #11 : 10.Oct.2018, 02:19:55 p.m. »

Ce nu inteleg eu este ca @f.cristi, dupa taota experienta cu Ignisul, se gandeste la Jimny ... :)
Asta inseamna ca nu-i dracu asa de negru ! :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: duculetu

Offline Soimu

« Răspuns #12 : 17.Ian.2019, 09:11:22 p.m. »
sunt tare incantat de buburuza
Detii deja una ?

in uk au si acest model in oferta
Unde e, ca maine as lua-o  ?
Acum vreo cateva luni, la o astfel de intrebare a mea, se lauda un dealer ca el ar putea aduce la comanda orice combinatie care nu exista la noi in tara (probabil la preturi de afara plus adaos). Intreaba si tu la o reprezentanta.
S-ar putea insa sa nu-ti convina pretul. Eu as fi dispus sa dau niste bani in plus pt. o automata cu 4x4 dar pana acolo cat sa nu ma gandesc la altceva.
Deocamdata, cum asa ceva nu exista pe piata din Ro, am trecut si eu cu planurile (si) pt. sotie de la Jimny la Vitara, mai incolo la CX-3 pana la XV.
Pt. ce vreau eu, parca XV-ul ar fi cel mai ok. Am primit o oferta bunicica pt. XV; ma gandesc daca sa dau 20000 pe un Jimny (probabil pe aici se va situa unul cu cutie automata daca se va aduce in Ro) sau 28000 pe un XV. Bine, Subaru au alte probleme, legate de reprezentarea in Ro.
Nu merita Jimny la pretul dat...daca tot vrei ceva de mare calitate:

..sau mergi pe Mazda Cx3

Fritz, Ignisul nu e pt. drumuri lungi, ca nu ofera confortul necesar...dar de mers merge f. bine; pai pe vremuri erau unii care faceau toata tara cu motoreta carpati, dar erau tineri si aveau fundu rezistent si spatele beton ca dormeau si la cort.... :P..eu azi nu as putea sa rezist la asa ceva mai mult de o zi (de fun....). Poti sa faci cu Ignisul toata Europa, e super daca esti student :)
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #13 : 17.Ian.2019, 11:25:23 p.m. »
Ai dreptate, daca te intalnesti cu mastodont, poate fi fatal.....
Bine, am glumit cu mastodontul, cred ca si un pui de mastodont ne pune capac sau ne da cu roatele in sus.  :-)) Serios
Cum zicea si @Soimu, masina merge foarte bine si la drum lung, eu sunt multumit. Pe autostrada poti sa-i dai si un 130-140, dar e cam galagioasa, poate un 100-max. 120 ar fi de ajuns.
Cred ca 2 adulti si un copil ne-am descurca, poate mai putin la mare, unde trebuie sa iei si colacul si galetusa si salteaua si ratusca... :)
Daca n-ar fi teama asta in legatura cu siguranta zau ca nu m-as mai gandi la altceva. Plus ca as vrea si eu o cutie automata si o masina care sa imi permita abordarea unor drumuri ceva mai rele sau mai dificile.

Ii pusesem si eu "gand rau" lui RAV4 2019, desi nu are niste, motoare spectaculoase, insa m-a enervat un detaliu aparent banal: nu are implementat Android Auto (desi se anuntase acest lucru inca din vara lui 2018), ceea ce mi se pare inacceptabil in 2019 pt. o masina de aproape 40000 Euro. Ceea ce e banal pt. un Ignis de 12000 Euro e imposibil pt. o Toyota de 40000 Euro, iar eu nu mai sunt dispus sa stau cu ventuza in parbriz.
« Ultima Modificare: 17.Ian.2019, 11:56:00 p.m. de f.cristi »

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #14 : 19.Apr.2019, 11:14:18 p.m. »
Ignis vs

In topicul ignis gl  http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7731.msg274534;topicseen#new s-au tot facut comparatii de mere cu pere
Dupa parerea mea ignis nu e in aceeasi categorie cu fiesta sau i20, e mult mai mic
In categoria de mai sus e swiftul
Ignisul e in clasa cu vw up, opel adam, hyundai i10, toyota aygo, peugeot 107 si alte jucarii
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline steph

« Răspuns #15 : 19.Apr.2019, 11:19:10 p.m. »
Cred ca Alto sau Celerio se bateau cu cele de mai sus. Ignisul si Swiftul sunt tot un un drac. Unul patrat si altul rotund :))))
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

« Răspuns #16 : 19.Apr.2019, 11:20:22 p.m. »
@steph ignisul e lung cat ktm-ul tau :-))
Swiftul e un pic mai mare si mai lat
Il rugam pe @Soimu sa faca o poza artistica cu cele 2 suzuce din ograda

The following users thanked this post: steph

Offline f.cristi

« Răspuns #17 : 19.Apr.2019, 11:29:59 p.m. »
Plus ca T-Cross-ul nu va avea tractiune integrala.
Azi am vazut pe viu, in mall, T-Cross-ul si nu arata deloc rau. Tot gen Ignis, dar mai mare (ma asteptam sa fie mai mic). Garda la sol bunicica, pare foarte robust. Pacat ca nu are tractiune integrala.

« Răspuns #18 : 19.Apr.2019, 11:31:26 p.m. »
Cred ca numai suzuki pune pe piticanii

Offline boga81

« Răspuns #19 : 20.Apr.2019, 08:15:56 p.m. »
Fiat Panda Cross :)
Si cam atat

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: gabineg, Utilizator_Anonim