0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ce nu inteleg eu este ca @f.cristi, dupa taota experienta cu Ignisul, se gandeste la Jimny ...
Citat din: fotojunior din 04.Ian.2019, 12:24:22 a.m.sunt tare incantat de buburuzaDetii deja una ?Citat din: fotojunior din 04.Ian.2019, 12:24:22 a.m.in uk au si acest model in ofertaUnde e, ca maine as lua-o ?Acum vreo cateva luni, la o astfel de intrebare a mea, se lauda un dealer ca el ar putea aduce la comanda orice combinatie care nu exista la noi in tara (probabil la preturi de afara plus adaos). Intreaba si tu la o reprezentanta.S-ar putea insa sa nu-ti convina pretul. Eu as fi dispus sa dau niste bani in plus pt. o automata cu 4x4 dar pana acolo cat sa nu ma gandesc la altceva.Deocamdata, cum asa ceva nu exista pe piata din Ro, am trecut si eu cu planurile (si) pt. sotie de la Jimny la Vitara, mai incolo la CX-3 pana la XV.Pt. ce vreau eu, parca XV-ul ar fi cel mai ok. Am primit o oferta bunicica pt. XV; ma gandesc daca sa dau 20000 pe un Jimny (probabil pe aici se va situa unul cu cutie automata daca se va aduce in Ro) sau 28000 pe un XV. Bine, Subaru au alte probleme, legate de reprezentarea in Ro.
sunt tare incantat de buburuza
in uk au si acest model in oferta
Ai dreptate, daca te intalnesti cu mastodont, poate fi fatal.....
Plus ca T-Cross-ul nu va avea tractiune integrala.