Autor Subiect: New Ignis vs altele...  (Citit de 3170 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

New Ignis vs altele...
« : 02.Oct.2017, 09:50:03 p.m. »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: duculetu

Offline duculetu

Re: New Ignis vs altele...
« Răspuns #1 : 02.Oct.2017, 10:38:15 p.m. »
Am impresia ca sistemul multimedia nu era final pe Ignis. Pe varianta europeana vina cu Bosch iar pe cea asiatica (Maruti) e si mai dotata. Am vazut in review-uri din India si Indonezia ca au lumina in portbagaj, priza, inchidere automata si manuala oglinzi, etc.
Tare curios sunt daca este chiar reala problema mentionata cu deschiderea usilor din spate pentru ca am inteles ca se deschid 90 grade.
Body roll cam in toate review-urile apare dar nu este ceva att de deranjant pe cat suna in paramentrii normali de utilizare.

Offline boga81

« Răspuns #2 : 02.Mar.2018, 12:30:29 p.m. »

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 02.Mar.2018, 12:48:43 p.m. »
Tare testul "fuori strada". Eu zic ca trecea si Ignis-ul hopul, daca avea unghiul pe fata mai mare. Iar panda a cabrat ca un ... Ferrari!  :-O De aia il iubesc italienii...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online Leutz

« Răspuns #4 : 02.Mar.2018, 02:25:01 p.m. »
... si nu numai  ;).
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline f.cristi

« Răspuns #5 : 22.Apr.2018, 02:16:11 a.m. »

Offline shpeedy

« Răspuns #6 : 27.Aug.2018, 08:24:44 p.m. »
Un versus cam ciudat...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Soimu

« Răspuns #7 : 09.Oct.2018, 02:21:11 p.m. »
@duculetu...da....ma gandesc ca la urma venim si noi, RO!

Mie imi convenea la Ignis:

-Motorul k12C
-Structura usoara
-lungimea mica a masinii
-garda la sol
-dotarile
-pretul
-presupusa fiabilitate japo

Da-mi te rog o alta masina mica (cu cutie automata) care sa se incadreze mai bine decat Ignis in acest "template"  (mai se potrivea oarecum Celerio, dar nu se mai livreaza pe piata noastra desi in alte tari, ca DE e si cu cutie automata robotizata pe la 10 k euro).

Cat despre gandurile colegului,,,,, ce sa zic..?....cand e ceva nou si frumos, si vedem si ne place,TOTI ne gandim si ne pasionam(incepe in curand SAB) la romexpo)....si eu ma gandesc sa-l vad si cand e posibil sa fac si un drive-test....(apropo, am facut drive teste cu electicele Renault Twizzy si ZOE=superb mersul electric a fost prezentare la complexul Feeria Baneasa)...dar apoi cobor pe Terra si-mi dau seama ca nu e ce am eu nevoie :">

• 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline duculetu

« Răspuns #8 : 09.Oct.2018, 02:29:03 p.m. »
In banii astia nu gasesti, T-Rock e prea scump si CrossPolo inca nu a aparut. Vezi ca garda la sol e ca de Logan ... Eu tinteam initial noul Polo dar design-ul Ignis-ului si faptul ca a aparut mai devreme si eram conditionat de rabla m-a convins.
Totodata ia in calcul si partea din spate, service-ul care pe mine la Suzuki m-a uimit interactiunea cu oamenii, acesta fiind primul minus.

Revenind, pentru pretul lui (si acum scumpit, probabil ca au integrat pretul noilor amortizoare) nu cred ca exista ceva, sau urmeaza sa apara sa bata Ignis-ul, dar alegi aceasta varianta si iti asumi ca vei avea componente ieftine in ea, scartaie o pedala, troncane o roata etc.

Mai este si varianta de mijloc, in care iei masina care iti place si mai bagi ceva banuti sa o imbunatatesti. @Cristi R a venit cu doua solutii pentru arcuri si protejare de rugina pe burta destul de faine, mai pui si o insonorizare in usi si chiar faci masina sa tina.

Offline f.cristi

« Răspuns #9 : 10.Oct.2018, 12:23:44 a.m. »
T-Rock e prea scump si CrossPolo inca nu a aparut
Plus ca T-Cross-ul nu va avea tractiune integrala.