0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
...Poate n-ai urmarit discutia: tot topicul asta se afla in jurnalul de bord al lui @Emilian Sohterus iar eu l-am mutat aici.
Deci atunci cum se face ca dealerii auto (care sar mult peste cei 10000 de euro anual) (se fac ca) nu detin terminale POS ? Poate ar trebui sa amenintam si noi cumparatorii pe comercianti cu legea.Cu exceptia dealerilor Suzuki, nu am intalnit niciun dealer de la alta marca care sa accepte plata cu cardul. Si la Suzuki greu-greu am reusit sa platesc un 5000 de lei cu cardul.Eu ma folosesc de peste 5 ani de doua carduri de credit (pe care am aproape 10000 euro) fara sa platesc 1 leu dobanda pana acum (pt. ca stiu cum sa le folosesc). Mi-ar fi fost de mare folos acum la masina sa platesc cu cardul de credit; dealerul isi incasa suma integral iar eu imi esalonam datoria pe 12 luni la banca fara sa platesc dobanda.
Ok .Dacă îți cumperi mașină în rate ,am înțeles ideea . Eu nu țin mai mult de 500 de lei pe un card ,indiferent care ar fi el credit ,debit salariu ,etc dar sa ții 10.000de euro pe carduri, sa mai și plătești cu el ,înseamnă sa ai curaj . Sunt pățit și eu și soția când peste noapte au dispărut toți banii de pe cardul de salariu .Platisem niște aplicații pe Google play prin internet banking.A durat o luna pana am recuperat banii.Revenind la mașină ,eu când m-am hotărât sa -mi iau vitara, întâi am vândut mașina veche,am pus diferența și am dat comanda . Dar sa plătești avansul în rate și sa dai 10000 cash ,mi se pare ciudat. Și nu cred ca vreo banca sau IFN Îți dă 10000 de euro fără sa-i dai nimic înapoi.