Vreau sa schimb uleiul in CV, imi trebuie 75W-90 GL-4. Ma uit pe net si gasesc doar Castrol. Nu imi place Castrol, mai caut un pic degeaba si ma duc la service-ul oficial Suzuki Sibiu. Acolo, un nene foarte ocupat isi rupe cu greu un minut din treaba pe care o facea.
-Talonul! zice. Dau talonul, butoneaza, scrie ceva pe o hartie. -Problema? Ulei CV zic. Se afunda iar in ecran, mai scrie ceva pe foaie. Butoneaza. Mor de cald, stau cu masca regulamentar, el ciuciu masca. Se duce in spate, muta niste cutii, vine la tejghea, se uita iar la calculator. Injura de mama, scrie ceva pe hartie.
Am zice. Da' e doar la bidoane mari, 20 litri. Doar 2,6 adica 3 litri indraznesc eu. N-am! Da' va pun de diesel, am in service.
Zic: pai e alta cutie de viteze, alte specificatii, vreau ce zice in manual. Tot incerc sa-i arat ce scrie in manual. Il am la mine, incerc sa-i arat, degeaba. Priveste hipnotizat in ecranul ala, butoneaza intruna si injura de mama.
La revedere zic eu, pisda masii zice el si Va mai asteptam. Politicosi astia de la AutohausHuber.
Acuma sa-mi iau eu Castrol sau altceva pt. cutia de viteze? Ce variante am pt. 75W-90 GL4?