0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ai cautat pe forum inainte sa pui intrebarea?!
Pentru clarificare asupra a ce se face la revizia de 6ani/90,000km la masina mea (SX4 1.6VVT 4x4 MY2010 facelift 120cp), m-am intors la basics, adica RTFM (Read The F...ing Manual). Am aflat urmatoarele:- uleiul din diferential si din cutia de transfer nu se schimba, ci doar se verifica - e corect ca e mai sanatos sa se schimbe, dar e la preferinta fiecaruia;- bujiile se schimba la 7ani/105,000km - indiferent de cati km mai fac, le schimb la urmatoarea revizie (asta daca n-o sa fiu nevoit sa le schimb mai devreme);- am gasit in manual specificatiile tuturor lichidelor, mai putin antigelul - mai ramane sa verific la motor daca nu am vreun sticker pe bidon.Atasez si pozele din manual, poate ajuta pe cineva in viitor: Acuma dilemele:- ce antigel sa iau? as merge si eu pe HEPU ca am auzit de bine si vad ca @fireburn de asta a luat.- uleiul pentru cutie - vad ca Eneos Premium Multi Gear 75W90 e GL5 si in manual specifica GL4. Intrucat am auzit de bine de Castrol Syntrans as merge pe asta.- lichid de frana - am vazut ca face si ATE lichid de frana si ma gandeam, daca tot am aproape tot sistemul de franare ATE, sa merg si la lichid pe acest brand; ramane de vazut daca SL.6 sau Typ200 - le-am descarcat aseara specificatiile sa le citesc in week-end.LE: dupa o scurta lectura pe net, o sa ma rezum la ATE SL.6 - atata vreme cat nu merg cu masina pe circuit, se pare ca nu am nevoie de Typ200.