Autor Subiect: Apple Car Play  (Citit de 30734 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aavii

Re: Apple Car Play
« Răspuns #50 : 26.Sep.2018, 03:05:45 p.m. »
Ghidarea este exact ce face waze separat în aplicație, deci impecabilă din punctul meu de vedere (da, GMaps, la tine mă uit!). Accesul la favorite este facil și, deși nu e așa inteligentă aplicația ca Apple Maps, eu zic că e suficient.

Bonus point - având în vedere că și Spotify e aplicație CarPlay, iar Waze cu Spotify fac casă bună (a se citi: indicațiile waze se suprapun peste layout-ul Spotify, deci nu trebuie Waze neapărat în foreground)

Eu cred ca tu glumesti cand spui ca Apple Maps este inteligent, in orice fel. Consider ca mai bine umblu cu harta fizica in mana decat sa folosesc Apple Maps. Este drept ca am fost atat de dezamagit cand avem iOS incat o ignoram total.

Mie nu mi-a placut Spotify, consider ca Apple Music este peste, momentan folosesc Play Music si sunt multumit. Nu inteleg de ce nu fac integrarea la fel si pentru celalalte si raman doar la Spotify ...

"Integrarea" e cuvantul cheie cam greu de folosit in cazul androizilor.
 Da, AppleMaps e o aplicatie care bate toate aplicatiile la capitolul navigatie (ca o observatie, WAZE copiaza perfect interfata apple Maps la navigatie in carPlay). Unde pierde in schimb appleMaps si pe buna dreptate pierde, la detaliul hartilor in romania.
In rest, o sa mai treaca ceva vreme pana o sa apara aplicatii la fel de rapide si aerisite ca AppleMaps. Ma bucur ca am waze si google maps pe carPlay ca alternative dar mai mult imi doresc harti mai detaliate in Maps (si pentru asta voi avea de asteptat de la o vesnicie in sus)
  • Suzuki Vitara S grade

The following users thanked this post: jupanul1

Offline Myhay

« Răspuns #51 : 26.Sep.2018, 03:09:22 p.m. »
Testat azi Waze prin CarPlay. Totul perfect foarte multumit!
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline jupanul1

« Răspuns #52 : 26.Sep.2018, 05:36:54 p.m. »
@duculetu - când ai folosit ultima dată Apple Maps? Referitor la Spotify - este integrat cu Waze. Și cu televizorul. Și cu eventuale boxe, smart și ele.
@aavii - da, corect, ”integrarea” e ceea ce am vrut eu să spun cu ”inteligență”, referitor mai ales la Apple Maps. De exemplu mi se pare suficient de cool că poate îți poate ”învăța” obiceiurile și îți poate propune singur chestii. Mă rog, nu e perfect și nici n-am zis că ar fi... într-adevăr, păcat că nu umblă un pic la detalierea hărților și la un layer de trafic adevărat și de care să se țină cont în calcularea rutei optime.

(deocamdată) Waze rulz!

P.S.&off-topic - nu pot să nu constat ce bine o ducem - Apple Music (doo'j dă lei), Google Play Music (doo'j'doi dă lei), Spotify (gratis sau vreo doo'j'doi dă lei). Plus Zonga, Deezer! Cum era acum vreo 4-5 ani?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #53 : 26.Sep.2018, 06:13:09 p.m. »
Un biet Igo "crack-uit" :-j si un CD player cu tranzistori?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: jupanul1

Offline duculetu

« Răspuns #54 : 28.Sep.2018, 08:48:49 a.m. »
@aavii  "Da, AppleMaps e o aplicatie care bate toate aplicatiile la capitolul navigatie (ca o observatie, WAZE copiaza perfect interfata apple Maps la navigatie in carPlay). Unde pierde in schimb appleMaps si pe buna dreptate pierde, la detaliul hartilor in romania."
Deci tu folosesti AMaps pentru design sau pentru functionalitate? Dpmdv, nu conteaza cum arata cat e bun si Waze/GMaps sunt bune si peste AMaps, de asta toata lumea s-a bucurat, inclusiv eu, cand Apple a deschis platforma pentru 3rd party.

@jupanul1 "când ai folosit ultima dată Apple Maps? Referitor la Spotify - este integrat cu Waze. Și cu televizorul. Și cu eventuale boxe, smart și ele."
Acum mult timp, si nu am auzit ca s-a schimbat ceva in bine, ceva sa tulbure apele .. cu siguranta au imbunatatit ceva intre timp dar nu ma astept sa ma dea pe spate. Referitor la integrare, stiu, mi-as dori si pentru celelalte sa se poata nu doar Spotify-Waze.

Offline solymir

« Răspuns #55 : 08.Oct.2018, 01:43:56 p.m. »
Nu prea e de Car Play, ca merge perfect, e mai degraba de iPhone v. 12: voua va merge Apple Music (sau Spotify) prin Bluetooth? Se conecteaza, telefonia merge, dar muzica nu. Daca selectez manual Bluetooth la input sources, imi zice ceva gen "This device contains no media files". Mai demult, pe iOS 10 si GooglePlay mergea (intre timp am tradat pentru Android dar m-am intors inapoi). Cineva cu aceasta problema? Stiu ca il pot conecta la CarPlay, dar nu vreau sa stau mereu sa labaresc la fir cand ma sui in masina.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline George000

« Răspuns #56 : 08.Oct.2018, 01:59:49 p.m. »
Nu prea e de Car Play, ca merge perfect, e mai degraba de iPhone v. 12: voua va merge Apple Music (sau Spotify) prin Bluetooth? Se conecteaza, telefonia merge, dar muzica nu. Daca selectez manual Bluetooth la input sources, imi zice ceva gen "This device contains no media files". Mai demult, pe iOS 10 si GooglePlay mergea (intre timp am tradat pentru Android dar m-am intors inapoi). Cineva cu aceasta problema? Stiu ca il pot conecta la CarPlay, dar nu vreau sa stau mereu sa labaresc la fir cand ma sui in masina.

Salut,
Mie imi merge atat telefonul cat si Apple music doar prin bluetooth. Folosesc firul doar daca vreau carplay pentru waze.
Am tot ios 12.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline solymir

« Răspuns #57 : 08.Oct.2018, 02:15:29 p.m. »
Deci stai să înțeleg, dai drumul la Apple Music și SLDA comută automat pe Bluetooth sau îi dai manual să schimbe input source?

Offline George000

« Răspuns #58 : 08.Oct.2018, 02:32:28 p.m. »
Deci stai să înțeleg, dai drumul la Apple Music și SLDA comută automat pe Bluetooth sau îi dai manual să schimbe input source?

E automat, cum s a conectat telefonul la masina, muzica de pe tel se aude implicit in boxele masinii, nu mai aunt sigur dar cred ca pot schimba piesele din comenzile de pe volan.
Daca muzica se aude doar pe telefon, din music ai posibilitatea de a alege alta sursa de output - si anume masina.

• Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

The following users thanked this post: solymir

Offline solymir

« Răspuns #59 : 08.Oct.2018, 02:46:37 p.m. »
Ok, mulțumesc. Probabil o să dau un reset unității, așa îmi aduceam și eu aminte că trebuie să funcționeze