0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: jupanul1 din 26.Sep.2018, 08:31:36 a.m.Ghidarea este exact ce face waze separat în aplicație, deci impecabilă din punctul meu de vedere (da, GMaps, la tine mă uit!). Accesul la favorite este facil și, deși nu e așa inteligentă aplicația ca Apple Maps, eu zic că e suficient.Bonus point - având în vedere că și Spotify e aplicație CarPlay, iar Waze cu Spotify fac casă bună (a se citi: indicațiile waze se suprapun peste layout-ul Spotify, deci nu trebuie Waze neapărat în foreground)Eu cred ca tu glumesti cand spui ca Apple Maps este inteligent, in orice fel. Consider ca mai bine umblu cu harta fizica in mana decat sa folosesc Apple Maps. Este drept ca am fost atat de dezamagit cand avem iOS incat o ignoram total.Mie nu mi-a placut Spotify, consider ca Apple Music este peste, momentan folosesc Play Music si sunt multumit. Nu inteleg de ce nu fac integrarea la fel si pentru celalalte si raman doar la Spotify ...
Ghidarea este exact ce face waze separat în aplicație, deci impecabilă din punctul meu de vedere (da, GMaps, la tine mă uit!). Accesul la favorite este facil și, deși nu e așa inteligentă aplicația ca Apple Maps, eu zic că e suficient.Bonus point - având în vedere că și Spotify e aplicație CarPlay, iar Waze cu Spotify fac casă bună (a se citi: indicațiile waze se suprapun peste layout-ul Spotify, deci nu trebuie Waze neapărat în foreground)
Nu prea e de Car Play, ca merge perfect, e mai degraba de iPhone v. 12: voua va merge Apple Music (sau Spotify) prin Bluetooth? Se conecteaza, telefonia merge, dar muzica nu. Daca selectez manual Bluetooth la input sources, imi zice ceva gen "This device contains no media files". Mai demult, pe iOS 10 si GooglePlay mergea (intre timp am tradat pentru Android dar m-am intors inapoi). Cineva cu aceasta problema? Stiu ca il pot conecta la CarPlay, dar nu vreau sa stau mereu sa labaresc la fir cand ma sui in masina.
Deci stai să înțeleg, dai drumul la Apple Music și SLDA comută automat pe Bluetooth sau îi dai manual să schimbe input source?Sent from my iPhone using Tapatalk