Autor Subiect: Apple Car Play  (Citit de 30736 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Apple Car Play
« Răspuns #40 : 25.Sep.2018, 04:03:37 p.m. »
Da , am iOS 12. In meniu la Siri sunt bifate toate casutele , sunt verzi. Dupa ce conectez telefonul prin cablu la masina Siri intra automat cand caut ceva in agenda sau mesaje parca nu?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline aavii

« Răspuns #41 : 25.Sep.2018, 05:25:51 p.m. »
Da , am iOS 12. In meniu la Siri sunt bifate toate casutele , sunt verzi. Dupa ce conectez telefonul prin cablu la masina Siri intra automat cand caut ceva in agenda sau mesaje parca nu?
Nu prea se intelege sensul aici. Sa inteleg ca ai activat siri, conectezi telefonul dar nu vezi aplicatiile pe carplay? Sau dorest sa ai comenzi vocale pe siri prin microfonul masinii?
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Myhay

« Răspuns #42 : 25.Sep.2018, 06:11:22 p.m. »
Eu nu activez Siri din buton ca nu am de ce si nu are rost , cel putin inainte sa conectez tel la masina. Cand am spus ca am activat Siri , ma refeream ca este activat din meniu , din optiuni , din setari ,  nu din buton. Ca sa functioneze Siri cum vreau din buton , trebuie bifate toate cele din Configurari , corect? Eu la asta ma refer.

Inca nu am apucat sa leg telefonul prin Car play sa vad cum merge Waze. M-a indus putin in eroare sfatul colegului George000 , ca a mentionat ca sa am Siri activat. Nu inteleg la ce se refera ca Siri sa fie activat. Oricum este activat. Daca tin apasat pe butonul de pe telefon imi apare. Vroia sa spuna ca daca Siri nu este activat nu merge Waze?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #43 : 25.Sep.2018, 06:12:27 p.m. »
Din ce tin minte trebuie sa imperechezi telefonul cu masina, iti apare parca un cod
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline George000

« Răspuns #44 : 25.Sep.2018, 06:19:04 p.m. »
Salutare,
Apple CarPlay functioneaza doar daca Siri este activat/enabled.
Nu trebuie apasat pe butonul telefonului pentru conectare, masina il va detecta singura.
Pentru Siri nu e musai sa ai activata optiunea de listen Hei Siri sau sigestii de cautare
Aici un link despre Carplay
https://support.apple.com/en-us/HT205634

Tot din meniu, General exista si optiunea de CarPlay unde vei regasi masina dupa prima conectare.

Sper ca am fost mai clar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

The following users thanked this post: Myhay

Offline aavii

« Răspuns #45 : 25.Sep.2018, 06:20:09 p.m. »
Eu nu activez Siri din buton ca nu am de ce si nu are rost , cel putin inainte sa conectez tel la masina. Cand am spus ca am activat Siri , ma refeream ca este activat din meniu , din optiuni , din setari ,  nu din buton. Ca sa functioneze Siri cum vreau din buton , trebuie bifate toate cele din Configurari , corect? Eu la asta ma refer.

Inca nu am apucat sa leg telefonul prin Car play sa vad cum merge Waze. M-a indus putin in eroare sfatul colegului George000 , ca a mentionat ca sa am Siri activat. Nu inteleg la ce se refera ca Siri sa fie activat. Oricum este activat. Daca tin apasat pe butonul de pe telefon imi apare. Vroia sa spuna ca daca Siri nu este activat nu merge Waze?

Da, pentru a putea activa Apple CarPlay trebuie sa ai activat Siri din meniul telefonului. Nu e vorba de apelarea Siri prin buton ci doar sa fie activ Siri. Altfel nu va merge CarPlay. Vei fi intrebat daca vrei sa folosesti CarPlay cand legi prima oara telefonul cu cablu la masina si cam atat
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #46 : 25.Sep.2018, 06:25:22 p.m. »
E simplu, e apple
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Myhay

« Răspuns #47 : 25.Sep.2018, 06:39:46 p.m. »
E treaba buna atunci. Multumiri tuturor.

Maine o sa testez Waze sa vedem ce si cum. Oricum ar trebui sa fie mult mai bun decat cu ce vine masina din fabrica. Sper doar sa nu aiba lag sau sa mearga sacadat.

Offline jupanul1

« Răspuns #48 : 26.Sep.2018, 08:31:36 a.m. »
băeț, deci pot spune: fuck AA (că oficial nici măcar nu e disponibil în RRO), Waze pe Carplay ”iz da shiet!„. L-am probat ieri câtu-i ziulica de lungă, merge ireproșabil. Sunt foarte mulțumit de rezoluția folosită și de cantitatea mare de informații (a se citi „nivelul de zoom”) ce se afișează pe ecran - aveam niște rezerve din punctul ăsta de vedere, la Apple Maps e ... altfel. Îmi place că are și posibilitatea de tastatură virtuală, de poți și căuta o destinație scriind-o (tastând-o), nu numai prin voice search (apropo, pe Google Maps nu vrea să meargă deloc așa ceva - poate nu i-am dat eu acces la microfon?  :-?).

Ghidarea este exact ce face waze separat în aplicație, deci impecabilă din punctul meu de vedere (da, GMaps, la tine mă uit!). Accesul la favorite este facil și, deși nu e așa inteligentă aplicația ca Apple Maps, eu zic că e suficient.

Bonus point - având în vedere că și Spotify e aplicație CarPlay, iar Waze cu Spotify fac casă bună (a se citi: indicațiile waze se suprapun peste layout-ul Spotify, deci nu trebuie Waze neapărat în foreground), mi se pare că tocmai am descoperit combinația perfectă. Rămâne să vedem cum e cu myTuner Radio, că aseară s-a actualizat și ea (aplicația, adică) și are integrare cu Spotify - recunosc eu n-am reușit s-o dibuiesc încă; dacă rezolv și asta... acoperire de date mobile să fie, că în rest sky is the limit (pentru unii, ca mine, sky este de fapt un eufemism pentru traficul inclus în abonament). Pentru acolo unde nu e, avem offline mode atât la Spotify cât și la Gmaps (sorry Waze!).
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline duculetu

« Răspuns #49 : 26.Sep.2018, 01:29:34 p.m. »
Ghidarea este exact ce face waze separat în aplicație, deci impecabilă din punctul meu de vedere (da, GMaps, la tine mă uit!). Accesul la favorite este facil și, deși nu e așa inteligentă aplicația ca Apple Maps, eu zic că e suficient.

Bonus point - având în vedere că și Spotify e aplicație CarPlay, iar Waze cu Spotify fac casă bună (a se citi: indicațiile waze se suprapun peste layout-ul Spotify, deci nu trebuie Waze neapărat în foreground)

Eu cred ca tu glumesti cand spui ca Apple Maps este inteligent, in orice fel. Consider ca mai bine umblu cu harta fizica in mana decat sa folosesc Apple Maps. Este drept ca am fost atat de dezamagit cand avem iOS incat o ignoram total.

Mie nu mi-a placut Spotify, consider ca Apple Music este peste, momentan folosesc Play Music si sunt multumit. Nu inteleg de ce nu fac integrarea la fel si pentru celalalte si raman doar la Spotify ...