0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Da , am iOS 12. In meniu la Siri sunt bifate toate casutele , sunt verzi. Dupa ce conectez telefonul prin cablu la masina Siri intra automat cand caut ceva in agenda sau mesaje parca nu?
Eu nu activez Siri din buton ca nu am de ce si nu are rost , cel putin inainte sa conectez tel la masina. Cand am spus ca am activat Siri , ma refeream ca este activat din meniu , din optiuni , din setari , nu din buton. Ca sa functioneze Siri cum vreau din buton , trebuie bifate toate cele din Configurari , corect? Eu la asta ma refer. Inca nu am apucat sa leg telefonul prin Car play sa vad cum merge Waze. M-a indus putin in eroare sfatul colegului George000 , ca a mentionat ca sa am Siri activat. Nu inteleg la ce se refera ca Siri sa fie activat. Oricum este activat. Daca tin apasat pe butonul de pe telefon imi apare. Vroia sa spuna ca daca Siri nu este activat nu merge Waze?
Ghidarea este exact ce face waze separat în aplicație, deci impecabilă din punctul meu de vedere (da, GMaps, la tine mă uit!). Accesul la favorite este facil și, deși nu e așa inteligentă aplicația ca Apple Maps, eu zic că e suficient.Bonus point - având în vedere că și Spotify e aplicație CarPlay, iar Waze cu Spotify fac casă bună (a se citi: indicațiile waze se suprapun peste layout-ul Spotify, deci nu trebuie Waze neapărat în foreground)