0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: ionitacristian82 din 19.Mai.2021, 12:02:14 a.m.Revin cu un review, asa cum am promis. Intarzierea a fost cauzata in mare parte de primirea aparatului (mai exact de penuria de electronice la nivel mondial care a afectat si acest proiect, fiind si motivul pentru care apare Gen2 ce contine CPU si WiFi ce se gasesc mai usor pe piata)Super. Am primit și eu produsul săptămâna asta, o sa revin cu un review.
Revin cu un review, asa cum am promis. Intarzierea a fost cauzata in mare parte de primirea aparatului (mai exact de penuria de electronice la nivel mondial care a afectat si acest proiect, fiind si motivul pentru care apare Gen2 ce contine CPU si WiFi ce se gasesc mai usor pe piata)
Salutare, Am un Samsung M21 pe care nu il pot conecta la Sx4 Scross de anul asta.Pe tel zice ca conexiunea USB e instabila.La modelul asta de Samsung AA vine integrated.Mai Am un Huawei P Smart de vreo 4 ani pe care Am instalat AA si merge super bine. O fi vreo incompatibilitate intre vers de android 11 de pe tel applications AA care are vers 6.9.61 si vers de soft de pe masina? Cum as putea rezolva?Thx all, Dan
Salutare tuturor ! Am un Suzuki sx4 s-cross de 1.4 2019 si pana sa imi schimb telefonul Samsung Galaxy s9+ Android Auto a mers foarte bine.De cand l-am schimbat(cam o luna) cu noul telefon OPPO RENO 6 5G ! NU mai reusesc sa ma conectez la Android Auto nicicum.Mentionez ca pe acest tip de telefon este instalat automat din fabrica Android Auto ,deci nu mai trebuie descarcata APK.si instalata in telefon.am incercat vreo 5 tipuri de cablu USB-usb C.......DEGEABA.La setarile aplicatiei din telefon am sters cache,data,am dezinstalat si reinstalat update-ul ...DEGEABA.Nu stiu ce sa mai fac.Am intrat si la setari dezvoltator-depanare USB.......TOT NIMIC.Versiunea de pe masina SLDA este 1870.