Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 180079 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline DRAGOS NOUR

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Fundeni
Re: Android Auto
« Răspuns #970 : 15.Mai.2021, 08:01:31 p.m. »
Salutare! Am încercat sa conectez telefonul la smart phone dar nu vede cablul. Am instalat AA varianta 6.si care o mai vrea el, am conectat cablul de telefon la portul stick și nimic. Am întrat pe panoul de comanda, am dat Android auto și nimic. E vreo soluție?
  • IGNIS 2020 Hybrid Allgrip
 

Offline grigo53

Re: Android Auto
« Răspuns #971 : 18.Mai.2021, 08:07:00 a.m. »
In aceeasi nota - https://www.xda-developers.com/install-unapproved-apps-for-android-auto/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Merge uns. Am dat 3,5 euro si am cumparat varianta pro si azi dimineata am mers cu youtube catre munca.
Mentionez ca folosesc un Huawei P30Lite fara root.
  • Ignis GL plus 2018 1.2 Benzina
 

Offline VictorN

Re: Android Auto
« Răspuns #972 : 18.Mai.2021, 08:36:40 a.m. »
O descarcare e gratis. Am incercat una din aplicațiile de screen mirroring,prima, și n-a funcționat. Cred că acestea au nevoie de Root.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk
 

Offline grigo53

Re: Android Auto
« Răspuns #973 : 18.Mai.2021, 08:47:02 a.m. »
O descarcare e gratis. Am incercat una din aplicațiile de screen mirroring,prima, și n-a funcționat. Cred că acestea au nevoie de Root.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

La fel am patit si eu. Am incercat Screen2Auto si nu am facut mare lucru cu ea. In nerabdarea de a incerca o alta aplicatie am cumparat varianta Pro. Am instalat CarStream si merge.
  • Ignis GL plus 2018 1.2 Benzina
 

Offline VictorN

Re: Android Auto
« Răspuns #974 : 18.Mai.2021, 09:00:41 a.m. »
Deci carstream merge și fără Root.

Mulțumesc!

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk
 

Offline grigo53

Re: Android Auto
« Răspuns #975 : 18.Mai.2021, 09:01:45 a.m. »
Garantat
  • Ignis GL plus 2018 1.2 Benzina
 

Offline DRAGOS NOUR

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Fundeni
Re: Android Auto
« Răspuns #976 : 18.Mai.2021, 07:43:03 p.m. »
Va salut! Am achizitionat un IGNIS Hybrid in urma cateva zile. Am incercat sa ma conectez cu Android Auto dar se pare ca nu prea vrea sa mearga. Are momente cand se conecteaza si apoi apare mesajul AA ca trebuie sa na reconectez cu cablu si dupa aceea pa. Am un NOTE 20 dar nu vrea.
Cu respect!
  • IGNIS 2020 Hybrid Allgrip
 

Offline VictorN

Re: Android Auto
« Răspuns #977 : 18.Mai.2021, 07:58:50 p.m. »
Prima conectare e mai dificila.
Îți cere să faci niste setări pe telefon și să tragi frana de mana.
De asemenea câteodată trebuie sa deschid meniul de scurtături din infotainment ( bulina dintre cele 4 pătrate) și să îi dau conectare.


Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

 

Offline ionitacristian82

Re: Android Auto
« Răspuns #978 : 19.Mai.2021, 12:02:14 a.m. »
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Avem pe forum useri care au dat primit aawireless (este primul batch)?
Și eu sunt curios cum de înțelege cu casetofonul de pe S-Cross sau Vitara. Daca nu e cineva care l-am primit deja, la mine ar trebui să ajungă în maxim 10 zile. Voi posta un prim review după ce îl incerc.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Așteptăm review-ul. Eu l-am comandat acum dar ajunge prin iunie. 90$ (375 lei) cu tot cu transport. Scrie că o să vine cu generația a 2-a de hardware.

”Pre-Order your AAWireless unit. This set of items will have 2nd gen hardware and will start delivering in June.”

Revin cu un review, asa cum am promis. Intarzierea a fost cauzata in mare parte de primirea aparatului (mai exact de penuria de electronice la nivel mondial care a afectat si acest proiect, fiind si motivul pentru care apare Gen2 ce contine CPU si WiFi ce se gasesc mai usor pe piata). Gen2 va ajunge la back-eri cel mai devreme in august, conform unul anunt recent.
Folosesc dispozitivul de deva mai mult de o saptamana, timp in care am facut cel putin 10 drumuri si mai lungi si mai scurte. Softul de pe radio-casetofon este 1880 EU, pe un S-Cross din 2019.
Voi incepe sa descriu intai lucrurile care imi plac.

Pro:
- usurinta cu care se face setup-ul
- dimensiunile foarte mici ale dispozitivului, care il fac sa incapa foarte usor in interiorul cotierei; nu se incalzeste, il pui acolo si uiti de el.
- stabilitatea in functionare. Nu am avut intreruperi sau reboot-uri
- usurinta cu care se poate configura si scrie un firmware nou. Aplicatia companion nu este perfecta, mai au un pic de polisat la interfata, dar este ok pentru maturitatea actuala a proiectului
- am configurat ca Android Auto sa preia focus-ul automat si astfel dupa ce pornesc motorul, pe ecranul masinii apare automat Waze fara sa trebuiasca sa ating ceva. Asta se intampla cam in 30 de secunde dupa ce pun contactul si cred ca m-a scapat de cel putin o amenda pe un drum scurt unde de obicei nu pun Waze, dar acum am vazut raportul politiei avand harta in fata.
- consumul de curent al telefonului este decent (cam 1% la fiecare 2-3 minute, cu un OnePlus5 cu vechimea de 4 ani). Ma asteptam sa fie un pic mai rau, dar valoarea asta este acceptabila pentru mine. Partea buna este ca telefonul nemaitrebuind conectat la portul USB din cotiera care ofera curent mic de incarcare, poate fi conectat la un incarcator de bricheta cu curent mult mai mare si incarcare mai rapida.
- se misca bine. Nu observ lag-uri prin meniu sau prin aplicatii

Contra:
* personal nu cred ca aceste probleme sunt cauzate neaparat de catre dispozitiv, ci mai degraba el accentueaza defectele (foarte numeroase) din Android Auto, in sensul ca le mareste frecventa aparitiei.
- asistentul vocal Google Assistant nu prea mai raspunde cand il strig Hey Google. A functionat OK doar in 2 drumuri (porniri ale motorului, casetofonului si dispozitivului) din cele peste 10 pe care le-am facut. Poti sa strigi ca la surzi la el ca nu vrea sa se trezeasca. Insa se poate apasa butonul de ascultare de pe ecran sau de pe volan si atunci incepe sa asculte si intelege comenzile OK. Chestia asta am mai observat-o si inainte sa folosesc dispozitivul, insa mult mai rar. Ma cam deranjeaza defectul asta (indiferent daca e cauzat de AA, de casetofon sau de dispozitiv) pentru ca obisnuiesc sa vorbesc destul de des cu asistentul pentru a initia apeluri, a trimite mesaje sau a cere anumite melodii.
- daca dau o comanda vocala, de cele mai multe ori nu reuseste sa opreasca muzica in timp ce asculta (cam 8 din 10 incercari nu "tace" ca sa asculte).
- Youtube Music are niste probleme de update ale controalelor din interfata sa, pentru ca nu arata cum ca ar canta o melodie, fiind activ butonul Play desi melodia canta si ar fi trebuit sa am active Pause si Next. Nu este foarte deranjant, dar inainte sa folosesc dispozitivul nu se intampla.

Ca si concluzie, eu recomand dispozitivul mai ales celor ce fac drumuri relativ scurte prin oras si vor o solutie comoda. Inconvenientele de mai sus nu cred ca sunt atat de serioase incat sa fie NOGO pentru cineva, iar ele pot evolua doar in bine cu urmatoarele update-uri (si presupunand ca Google AA nu devine si mai prost decat este la update-urile viitoare). Mi-as dori mult ca AA sa fie rescris de la zero...
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 AT Allgrip Luxus
 
The following users thanked this post: Don Napoleon, badmania98

Offline Don Napoleon

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 438
  • Thanked: 135 times
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
Re: Android Auto
« Răspuns #979 : 19.Mai.2021, 07:45:41 p.m. »
Revin cu un review, asa cum am promis. Intarzierea a fost cauzata in mare parte de primirea aparatului (mai exact de penuria de electronice la nivel mondial care a afectat si acest proiect, fiind si motivul pentru care apare Gen2 ce contine CPU si WiFi ce se gasesc mai usor pe piata)

Super. Am primit și eu produsul săptămâna asta, o sa revin cu un review.
 
The following users thanked this post: badmania98