Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186292 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Valentin.Bartolomeu

Re: Android Auto
« Răspuns #960 : 06.Apr.2021, 08:00:53 p.m. »
Anul trecut prin octombrie am cumparat softul (aveau o oferta buna). Oferta se mentine, adica tot 14 euro. La vremea respectiva Sygic folosea serviciul Mirrorlink pentru a se putea conecta pe unitatea multimedia Suzuki. Serviciul mirrorlink nu mai este functional asa ca s-au orientat catre AndroidAuto. Dar aici exista un mare "DAR". Si pe mirrorlink dar si pe androidauto Sygic are nevoie de o licenta separat de cea pentru telefon. Adica vorbim de doua tipuri de licente. Una activeaza softul pe telefon, cealalta activeaza conexiunea pe androidauto. Aceasta din urma costa 189 lei. Pe versiunile beta aceasta a fost gratuita (timp de vreo 3 luni). Acum costa. Si inainte cu serviciul mirrorlink la fel se proceda.
Dupa vreo 6 luni de incercari pot spune ca nu prea merita efortul financiar. Sta prost la rutare, vocile sunt slabute. Pe un alt forum dedicat GPS-urilor fanii Sygic au inceput sa-l injure si sa renunte la el. Si sunt oameni cu destula experienta. Singura "smecherie" e ca functioneaza si offline (descarca hartile local). Cam asa sta treaba cu Sygic.
  • Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet MT Spirit 2019

The following users thanked this post: badmania98

Offline ariciul

« Răspuns #961 : 06.Apr.2021, 10:32:04 p.m. »
Pentru cei care au varianta Car Navigation care merge prin Mirror Link nu cred ca mai merita efortul pentru a trece pe AA. Eu am aceasta varianta de inainte de a aparea AA si l-am folosit cu succes pana am dat de waze pe AA. Sincer nu-i vad utilitatea Sygic-ului decat acolo unde nu vreti sau nu puteti folosi internetul. Singura chestie care-mi place la Sygic fata de maps si waze e ca iti deseneaza strada mult mai bine si vezi si pe ce banda trebuie sa te incadrezi din timp. Pentru orase necunoscute in care te plimbi pt prima oara probabil ca merita dar tineti cont si de cate ori va plimbati prin strainatate.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline perfidus

« Răspuns #962 : 06.Apr.2021, 11:03:39 p.m. »
Nu stiu daca numai la mine s-au intamplat cateva chestii in Android Auto dupa ultimul update la Android (One UI 3.0, Android 11).
Mi-au aparut aplicatii noi in meniu (foarte incantat de Smart Things de la Samsung - pot verifica diversi senzori prin casa de la tableta masinii) dar nu mai gasesc Waze... desi in telefon este si functioneaza, nu mai exista ca optiune in zona de aplicatii ce pot fi afisate pe Home Screen. Mi s-a inlocuit automat cu Google Maps.

Scuze ca ma citez singur, Waze prin AA a avut o sincopa de cateva ore, la urmatarea conectare mai pe seara a reaparut. Nu inteleg ce s-a intamplat dar probabil a fost un glitch /un sughit.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #963 : 07.Apr.2021, 07:25:05 a.m. »
@perfidus dece nu incerci si GM , citeodata este mai bun la rutare.
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline acm0001

« Răspuns #964 : 07.Apr.2021, 09:12:39 a.m. »
Acum un an si ceva am instalat Sygic (pentru 7 zile dadeau o licenta premium) si m-a scos din necaz in...Dubai  ;) Cand mergi pe autostrazi de 8 benzi, pe o parte, si ai ratat vreo iesire cam faci o bucla de 20 km...primele doua zile mi-a fost mai greu pana am invatat sensul cuvintelor (deh, limba romana are multe subintelesuri) dar dupa aia chiar a fost de un real ajutor. Sa gasesti un loc de parcare in zona veche...e un iad. Chiar si-a facut treaba.
Acum, daca spuneti ca are probleme cu rutarea si ca a inceput sa dezamageasca, trebuie chibzuit daca merita pentru Romania. Iar daca o sa ne mai tina inchisi in cusca...
  • Suzuki Vitara
Vitara Passion M16A Allgrip

Offline andreicukapp

« Răspuns #965 : 07.Apr.2021, 09:15:45 a.m. »
Eu am folosit si google maps offline pentru rutare si cu spotify la fel, cu melodii descarcate. A mers fara probleme.. Asta in afara UE, ca altfel, cei 8GB de net in roaming UE de la Orange (abonament de 12 euro) sunt de ajuns si pt waze/maps si pt spotify.

Ca idee, daca nu te intereseaza expres partea cu politie pe traseu, rutarile sunt mai bune pe maps decat pe waze. E prea agresiva ideea lor de a scurta timpul si te baga pe niste drumuri ciudate. Daca esti si in strainatate si nu cunosti drumul, parca tot maps e mai bun.

Cat despre benzi, am observat ca si waze mi-a aratat pe ce banda ar trebui sa stau, in ultimul weekend. Nu stiu daca e de la vreun update..
  • Vitara 1.4 Hybrid 2WD - Passion

Offline acm0001

« Răspuns #966 : 10.Apr.2021, 06:24:52 a.m. »
Noutăți...

https://www.xda-developers.com/tomtoms-amigo-navigation-app-available-android-auto/

Trimis de pe al meu Mi 9T Pro folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara
Vitara Passion M16A Allgrip

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline duculetu

« Răspuns #967 : 17.Apr.2021, 09:10:59 p.m. »
Asta?

Offline flciuca

« Răspuns #968 : 08.Mai.2021, 02:55:17 p.m. »
Daca vreti sa vedeti si video youtube sau sa puneti alte aplicatii android dar ne suportate oficial de AA, recomand https://github.com/shmykelsa/AAAD este un emulator care pacaleste Android Auto ca ruleaza pe desktop si va lasa sa vedeti video. Nu este nevoie de root la telefon. Functioneaza doar cu o singura aplicatie (carstream daca vreti youtube sau alta din lista lor). Daca vreti mai multe trebuie sa cumparati o licenta de la ei.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid Passion 2WD AT | VW Passat 2020 2.0 TDI DSG 4Motion

Offline shpeedy

« Răspuns #969 : 08.Mai.2021, 09:09:59 p.m. »
In aceeasi nota - https://www.xda-developers.com/install-unapproved-apps-for-android-auto/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: grigo53