Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186312 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline perfidus

Re: Android Auto
« Răspuns #880 : 15.Oct.2020, 03:14:03 p.m. »
deci trebuie root la telefon ca sa adaug/sterge din aplicatii? :-O
Ca sa adaugi in plus fata de ce iti apare in ecranul de personalizare lansator AA, da. Multe aplicatii (si in functie de ce e preinstalat pe telefon) ca sa-ti apara in lansator trebuie sa le instalezi manual din Magazin Google (Waze, Spotify si Yotube Music sunt unele dintre ele dar mai sunt multe). De sters e usor, debifezi ce se poate debifa.

PS. Aici poti vedea lista aplicatiilor compatibile AA: https://play.google.com/store/apps/editorial_collection/promotion_topic_3003388_androidauto_baselist?

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline f.cristi

« Răspuns #881 : 17.Oct.2020, 02:20:16 p.m. »
De ce oare doar la Suzuki (Ignis, Jimny) imi apare optiunea de Cautare la Waze in mers si la alte marci nu, pe acelasi telefon ?
In alta ordine de idei problema cu conectarea AA-sistem infotaiment e doar la Suzuki. La orice alta masina, pot conecta mufa la telefon oricand, ca tot se face imperecherea AA telefon - sistem multimedia.

Offline cosmin_iosif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Cluj Napoca
« Răspuns #882 : 19.Oct.2020, 09:42:55 p.m. »
Salut,
Detin o Vitara 1.4 4WD din 2019 si intampin ceva probleme la conectarea telefonului cu sistemul masinii:
1. Android auto nu functioneaza, pur si simplu masina nu vede telefonul la conectarea cu cablul usb (Samsung S10+). Am avut aceasta problema si anul trecut, dar atunci nu functiona nici cititorul de stick-uri usb. Mi-au schimbat cablul de legatura intre mufa usb si display, a functionat o vreme, dar acum Android auto nu mai  functioneaza, in schimb muzica merge de pe stick-ul de memorie usb.
2. De ceva vreme, desi telefonul apare ca fiind conectat prin bluetooth, si foloseste car kit-ul masinii, aceasta nu vede Adress Book-ul si nici  istoricul apelurilor, asa ca trebuie ca la fiecare apel sa caut in telefon.
Aveti vreo idee ce poate fi?
Merci anticipat,
   Cosmin
  • VITARA

Offline badmania98

« Răspuns #883 : 20.Oct.2020, 12:31:55 a.m. »
V1. Resetarea SLDA (la setările din fabrică) și reconectarea telefonului. Dacă funcționează e bine. Dacă nu, mergi la V2.
V2. Conectează alt telefon și vezi dacă ai aceleași erori. Dacă da, e din SLDA (cablu, mufă, unitate). Dacă nu, e din telefonul tău (cel inițial).

Dacă este cineva interesat să testeze AA pe PC să-mi spună. Adică conectarea telefonului la PC și emularea pe PC a unității (ex. SLDA). Se verifică astfel funcționarea telefonului fără a coborî la mașină.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline ariciul

« Răspuns #884 : 22.Oct.2020, 04:55:25 p.m. »
Nu poti sa ne zici aici?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline dthem

« Răspuns #885 : 22.Oct.2020, 05:44:11 p.m. »
Sunt o grămadă de metode, cea mai corectă fiind asta: https://developer.android.com/training/cars/testing.

Din experiența mea cu AA, CarPlay și SLDA am constatat că SLDA-ul și software-ul de pe el sunt foarte bune, așa simple cum sunt, toate problemele vin de fapt din altă parte: cabluri, mufe, softuri proaste cu referire la telefon.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline badmania98

« Răspuns #886 : 22.Oct.2020, 06:05:50 p.m. »
Dacă este cineva interesat să testeze AA pe PC să-mi spună. Adică conectarea telefonului la PC și emularea pe PC a unității (ex. SLDA). Se verifică astfel funcționarea telefonului fără a coborî la mașină.

Emulator pentru Windows:

• Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: ariciul

Offline f.cristi

« Răspuns #887 : 24.Oct.2020, 09:53:25 a.m. »
Ce player de muzica pot folosi in AA ? Google Music m-a anuntat ca nu mai este disponibil si nu mai pot controla deloc muzica de pe telefon de la comenzile masinii.

Offline VictorN

« Răspuns #888 : 24.Oct.2020, 09:54:43 a.m. »
YouTube Music, Spotify.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Offline f.cristi

« Răspuns #889 : 24.Oct.2020, 09:56:36 a.m. »
N-am reusit cu niciunul sa accesez muzica mea. YTM are reclame, nu merge video (in mers). Spotify are biblioteca lui...