Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186316 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andreicukapp

Re: Android Auto
« Răspuns #860 : 10.Sep.2020, 09:34:43 a.m. »

Daca vei umbla in  setari si vei seta Statele Unite in loc de Romania va functiona la fel ca in videoclipul urcat.

Unde trebuie sa umbli la aceste setari?
  • Vitara 1.4 Hybrid 2WD - Passion

Offline florin301975

« Răspuns #861 : 10.Sep.2020, 10:36:43 a.m. »
Salut. Unde ai setarea cu lb romana schimbi in lb engleza apoi alegi Statele Unite

Offline PaulG

« Răspuns #862 : 11.Sep.2020, 11:38:11 a.m. »
Update la problema mea hardware: Mi-a schimbat dealerul si cablul de la mufa USB la Head Unit, si acum totul merge Ok.
P.S. Cablul care a fost dat jos avea 2 mici urme de strangulare, dar nu ceva foarte serios.
  • Suzuki Vitara AllGrip 1.4 BoosterJet Hybrid Passion 6MT, 2020
We don't drive fast, we fly low!
Consum mediu: banana for scale / merge pe Jet A1, nu pe benzina.

Offline shpeedy

« Răspuns #863 : 12.Oct.2020, 06:45:40 p.m. »
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline pss214

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #864 : 12.Oct.2020, 10:41:49 p.m. »
cum imi aleg aplicatiile preferate pentru android auto? se poate asa ceva? imi apar doar cateva din telefon
ma intereseaza daca merge sa adaug youtube, whatsup si altele, multumesc anticipat :)
Suzuki Wagon R+ 2004 1.3Benzina 94hp  119.000km
Mazda3 2012 benzina 1.6 105hp  125.000km TX++

Offline badmania98

« Răspuns #865 : 12.Oct.2020, 10:48:17 p.m. »
Fără acces la root-ul telefonului nu merge.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline perfidus

« Răspuns #866 : 13.Oct.2020, 12:45:19 p.m. »
Doar Youtube Music merge direct si din pacate numai cu un cont premium. WhatsApp e o aplicatie care prin utilizare la volan ar duce la incalcarea normelor de siguranta auto. S-ar putea impune restrictii, de ex. frana de mana trasa, dar s-ar gasi imediat unii sa-si taie poteca pe langa... Eventual cu semnal de la vitezometrul masinii sau GPS, asa cum Waze nu permite cautarea adreselor prin tastare decat in stationare.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline ionitacristian82

« Răspuns #867 : 13.Oct.2020, 12:55:28 p.m. »
Doar Youtube Music merge direct si din pacate numai cu un cont premium. WhatsApp e o aplicatie care prin utilizare la volan ar duce la incalcarea normelor de siguranta auto. S-ar putea impune restrictii, de ex. frana de mana trasa, dar s-ar gasi imediat unii sa-si taie poteca pe langa... Eventual cu semnal de la vitezometrul masinii sau GPS, asa cum Waze nu permite cautarea adreselor prin tastare decat in stationare.
Se pot face multe acțiuni prin comanda vocala, condiția este să vorbești decent limba engleza.

Vocal poți iniția mesaje prin SMS sau pe whatsapp. Poți răspunde la mesaje pe Facebook, whatsapp, sms, etc. Singura problema este că mesajele vor fi dictate și trimise în engleză. Atâta timp cât nu vorbești cu bunica, cred că în 2020 este ok pentru a răspunde la câteva mesaje urgente. Daca e vorba de scris romane, mai bine sa se tragă pe dreapta.

Așa cum este gândit Android Auto acum, cu limitările astea, cred că este cel mai sigur dpdv al traficului. Hack-urile cu root pentru a activa YouTube nu fac altceva decât să ne pună pe toți în pericol. In țara cu cei mai mulți bombardieri in trafic din toată Europa, numai de un video care rulează în timpul mersului nu avem nevoie.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 AT Allgrip Luxus

The following users thanked this post: toma, gabi males

Offline badmania98

« Răspuns #868 : 13.Oct.2020, 03:07:26 p.m. »
Hackurile cu root nu sunt numai pentru YouTube. De acord că vizionarea unui clip în timp ce conduci este extrem de periculoasă.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline enicky

« Răspuns #869 : 13.Oct.2020, 08:12:38 p.m. »
... De acord că vizionarea unui clip în timp ce conduci este extrem de periculoasă.
   Destul de incomod sa opresti masina si cauti, fata de tableta de pe Vitara unde n-am asemenea restrictii.
Ca sa nu mai zic ca o am de cativa ani, am pus pe ea si videoclip-uri dar la volan fiind m-am multumit cu sunetul ! Trebuie sa ai ceva probleme daca te uiti la video in timp ce conduci !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip