Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186318 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline VictorN

Re: Android Auto
« Răspuns #830 : 07.Aug.2020, 06:25:06 p.m. »
Mi se pare ireal ca trebuie sa intri tare în ei ca să schimbi un amarat de cablu cunoscut cu probleme.
Ce atitudine de doi bani e asta?

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline PaulG

« Răspuns #831 : 07.Aug.2020, 07:41:36 p.m. »
O fi cunoscut cu probleme la Bucuresti.
Dar aici dealerul e relativ recent aparut de Suzuki, iar oamenii au fost destul de binevoitori, chiar era interesat ce se intampla.
Nu vreau nici eu sa creez o relatie stresata din prima... ca mai am 3 ani de lucru cu ei :)

In plus, nu vreau sa le fac nici lor viata amara... pana la urma ei schimba pe garantie piesele si isi recupereaza banii. Dar mi-au zis ca pentru Suzuki trebuie sa completeze foarte multe formulare si chetiuni sa schimbe orice.

Astept sa se rezolve, pana la urma trebuie sa se rezolve.

Mi se pare ireal ca trebuie sa intri tare în ei ca să schimbi un amarat de cablu cunoscut cu probleme.

• Suzuki Vitara AllGrip 1.4 BoosterJet Hybrid Passion 6MT, 2020
We don't drive fast, we fly low!
Consum mediu: banana for scale / merge pe Jet A1, nu pe benzina.

Offline MTC

« Răspuns #832 : 08.Aug.2020, 02:27:49 p.m. »
Multumesc mult tuturor pentru ajutor! Am reusit intr-un final sa ma conectez.

Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk

• New Vitara 2020 Mild Hybrid-Passion: 2WD, 1.4 Boosterjet 6MT

Offline PaulG

« Răspuns #833 : 08.Aug.2020, 10:29:06 p.m. »
Multumesc mult tuturor pentru ajutor! Am reusit intr-un final sa ma conectez.

Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk

Cool, ma bucur ca iti merge!

Offline andreicukapp

« Răspuns #834 : 17.Aug.2020, 09:23:22 a.m. »
Ce ai rezolvat? M-am programat si eu maine dimineata pentru verificarea conexiunii, tot la Policolor.

O fi cunoscut cu probleme la Bucuresti.
Dar aici dealerul e relativ recent aparut de Suzuki, iar oamenii au fost destul de binevoitori, chiar era interesat ce se intampla.
Nu vreau nici eu sa creez o relatie stresata din prima... ca mai am 3 ani de lucru cu ei :)

In plus, nu vreau sa le fac nici lor viata amara... pana la urma ei schimba pe garantie piesele si isi recupereaza banii. Dar mi-au zis ca pentru Suzuki trebuie sa completeze foarte multe formulare si chetiuni sa schimbe orice.

Astept sa se rezolve, pana la urma trebuie sa se rezolve.

• Vitara 1.4 Hybrid 2WD - Passion

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #835 : 17.Aug.2020, 10:23:46 p.m. »
Am tot citit despre aceste deconectari si eram mirat  pt ca mie nu mi s-a intamplat pana acum.
 Am
- a8 2018 cu rom de orange si update dw 01.07.2020
- 1880 la SLDA
- cablu date original
- AA si waze ultima versine la  data postarii.

Toate bune si frumoase , la inceput timp de vreo 3 ore,  cand imi dipare waze ul de pe ecranul SLDA ului si imi zice 'No device connecting"  dupa care se reconecteza automat incarca waze ul reia traseul si merge mai departe . La un moment dat observ va waze ul a ramas blocat. Apas pe ecran nici un raspuns. Scot mufa din telefon si partea dr a SLDA ului ,ce cu AA si bluethoot a ramas blocata si nu mai rapundea la nici o apasare. A trebuit sa opresc masina si sa iau conctactul sa astept vreo 10 min si sa pprnesc iar la drum ca si cum nu s ar fi intamplat nimic. Am facut un filmulet cu ecranul SLDA ului blocat si cu sigla de AA si fara ca telefonul sa fie conectat la SLDA, dar nu pot sa l urc  in postare.
La a 2 a reconectare dupa alte 3 ore nu s a mai blocat , dar a venit destul de repede si a 3 si a 4 a deconectare si reconectare. Dupa am ajuns la destinatie. A 2 a zi a fact dupa 15 min si  inca o data spre seara dar am avut ma multe pause cu contatul luat.

Ati avut asemenea experienta cu SLDA ul?
O fi el beleau? Nu cred ca cablu usb al SLDA ului.

Daca postarea nu se incadreaza in topic rog admin sa faca cele cuvenite.

"O mana de ajutor" ar fi binevenita ca e tare nasol sa mergi prin locuri neumblate si tehnica care se presupune ca ar trebui sa te ajute te lasa balta.

Multumesc!

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline florin301975

« Răspuns #836 : 18.Aug.2020, 08:01:57 a.m. »
Salut. Am dat traducere la un articol despre google si android auto

"Există multe lucruri pe care Google trebuie să le rezolve în lumea Android Android, iar una dintre ele este o deconectare aleatorie care se întâmplă ocazional pentru un număr de utilizatori.

Semnalat pentru prima dată în luna mai a acestui an, problema încă trebuie să fie recunoscută de Google, ceea ce înseamnă că utilizatorii sunt încă singuri în încercarea de a face față întregului lucru.

Și, din păcate, nimeni nu a reușit să găsească o soluție, în ciuda faptului că a încercat aproape toate.  Comutarea cablurilor, reinstalarea aplicației, ștergerea memoriei cache și alte soluții generice nu fac nimic pentru a îmbunătăți experiența cu Android Auto, iar utilizatorii se plâng că aplicația continuă să piardă conexiunea cu mașina în momente aleatorii.

Acest lucru se întâmplă indiferent de modelul telefonului sau producătorul de mașini, raporturile provenind de la proprietarii de dispozitive Samsung, Google și Huawei.

Unii susțin că problema a fost de fapt introdusă de o actualizare Android Auto, în timp ce alții cred că instalarea Android 10 a fost ceea ce a stricat aplicația în mașinile lor.

„Din moment ce actualizarea pentru telefon în această săptămână cândva (sau actualizarea pentru AA, nu sunt sigur) Nu va funcționa deloc.  Se conectează foarte bine, dar când dau clic pe pictograma de pe ecranul mașinii mele pentru a utiliza aplicația AA se deconectează aproximativ 5 secunde și se reconectează.  Încerc să apăs pe buton din nou, același lucru.  Am încercat un alt cablu, reluând ecranul mașinii la fabrică, ștergând și reinstalând aplicația, verificând dublu permisiunile ”, explică cineva pe forumurile Google.

Postări mai recente indică faptul că cele mai recente actualizări nu corectează acest comportament ciudat - Samsung a lansat recent actualizarea One UI 2.1, care rezolvă o problemă de lungă durată a Google Assistant, dar, după cum se dovedește, nu abordează deconectarea aleatorie.  asta se întâmplă pe unele dispozitive.

Un nou Android Auto este proiectat să se lanseze la sfârșitul lunii august sau la începutul lunii septembrie, dar, având în vedere că Google nu a recunoscut încă glitch-ul, nu există aproape nicio șansă de a vedea acest lucru în versiunea viitoare."

Google stie de acesta problema si incearca sa remedieze aceasta problema. Eu am m.ai scris, am avut drumuri de peste 5 ore si totul a mers perfect.
 D p d v incearca daca ai posibilitatea sa schimbi telefonul sa vezi daca face tot la fel sau daca vrei sa scapi de toate probleme treci pe iphone. Detin un iphone 6 s si s9+, ambele merg perfect. Am avut ceva probleme cu s9 dar a fost din cauza AA. SUCCES!

Offline badmania98

« Răspuns #837 : 18.Aug.2020, 08:22:32 a.m. »
Și uite asa androidul 10.1 asa zis castrat de pe Huawei merge foarte bine. Ceilalți luați iphone. Mama lui de google. :clap:
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline andreicukapp

« Răspuns #838 : 18.Aug.2020, 10:06:11 a.m. »
Am venit acum o jumatate de ora de la Policolor Craiova (reprezentanta de aici). Desi nu pot sa zic ca mi-au vorbit urat, au fost foarte foarte sovaitori sa dea mail pentru comanda cablu+mufa. Au tot sustinut ca "ei fac pariu ca e din aplicatie". La inceput parea ca pe iphone(CarPlay) nu ar face asa, dar deconcectarea se intampla si acolo. Deci nu e doar Android Auto. Ei au tot spus ca "nu e in Romania oficial Android Auto si ca aplicatia e luata de pe vreun site", eu ca "nu am instalat nicio aplicatie, e direct din android 10"...
Au comandat, pana la urma, si cablu si mufa, cu mentiunea sa-i sun eu peste o sapt sa intreb daca au venit piesele. La masina nu au verificat decat versiunea de soft, nu au conectat nici 2 sec telefonul.

Ei tot spun ca nu e vina lor, dar Suzuki Ungaria aproba greu service-ul pe garantie.
  • Vitara 1.4 Hybrid 2WD - Passion

The following users thanked this post: PaulG

Offline PaulG

« Răspuns #839 : 18.Aug.2020, 11:56:48 a.m. »
La mine nu au vrut sa comande decat mufa.
Inca astept sa vina.
Nu pot sa ii inteleg de ce trateaza diferit clientii cu aceeasi problema.
Nu am decat sa astept.

Probabil ca la tine nu au mai conectat niciun telefon sa verifice pentru ca doar ce au verificat la mine acum 1 saptamana jumate.
Te rog sa ma tii la curent daca te suna sau rezolvi ceva.

Am venit acum o jumatate de ora de la Policolor Craiova (reprezentanta de aici). Desi nu pot sa zic ca mi-au vorbit urat, au fost foarte foarte sovaitori sa dea mail pentru comanda cablu+mufa. Au tot sustinut ca "ei fac pariu ca e din aplicatie". La inceput parea ca pe iphone(CarPlay) nu ar face asa, dar deconcectarea se intampla si acolo. Deci nu e doar Android Auto. Ei au tot spus ca "nu e in Romania oficial Android Auto si ca aplicatia e luata de pe vreun site", eu ca "nu am instalat nicio aplicatie, e direct din android 10"...
Au comandat, pana la urma, si cablu si mufa, cu mentiunea sa-i sun eu peste o sapt sa intreb daca au venit piesele. La masina nu au verificat decat versiunea de soft, nu au conectat nici 2 sec telefonul.

Ei tot spun ca nu e vina lor, dar Suzuki Ungaria aproba greu service-ul pe garantie.