0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am fost in aceasta dimineata la reprezentanta si am stat cu unul din baietii de la Service o ora jumatate pe la masina mea si una din cele de test-drive.Telefonul meu cu cablul original merge din prima si se conecteaza repede pe masina lor de test-drive, si se si reconecteaza dupa ce il deconectezi. (masina de test-drive are SLDA versiune 1870, cum avea si a mea; erau identice)Telefonul meu cu cablul original nu mai merge pe masina mea, nici telefonul lor.Dealerul mi-a facut astazi upgrade la versiunea SLDA 1880 sperand ca se vor rezolva problemele. Dupa upgrade, acelasi rezultat.Baietii de la garantii au fost destul de deschisi si binevoitori.Concluzia: vor comanda o mufa noua USB pentru masina mea (le-am mentionat sa comande si cablul de la head-unit la mufa, dar au zis ca in prima instanta nu ia decat mufa).Nu mi-au dat nicio hartie in legatura cu verificare / concluzie. Nici nu am insistat, o sa le cer asta cand se schimba mufa.
Salutare,De ieri sunt si eu fericitul posesor al unui Suzuki Vitara Hybrid.Din pacate, desi am ultima versiune de Android Auto, nu ma pot conecta.Mentionez ca detin un Huawei P20 Pro cu Android 10.Exista vreo alta varianta?MultumescTrimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk
Citat din: PaulG din 07.Aug.2020, 11:43:00 a.m.Am fost in aceasta dimineata la reprezentanta si am stat cu unul din baietii de la Service o ora jumatate pe la masina mea si una din cele de test-drive.Telefonul meu cu cablul original merge din prima si se conecteaza repede pe masina lor de test-drive, si se si reconecteaza dupa ce il deconectezi. (masina de test-drive are SLDA versiune 1870, cum avea si a mea; erau identice)Telefonul meu cu cablul original nu mai merge pe masina mea, nici telefonul lor.Dealerul mi-a facut astazi upgrade la versiunea SLDA 1880 sperand ca se vor rezolva problemele. Dupa upgrade, acelasi rezultat.Baietii de la garantii au fost destul de deschisi si binevoitori.Concluzia: vor comanda o mufa noua USB pentru masina mea (le-am mentionat sa comande si cablul de la head-unit la mufa, dar au zis ca in prima instanta nu ia decat mufa).Nu mi-au dat nicio hartie in legatura cu verificare / concluzie. Nici nu am insistat, o sa le cer asta cand se schimba mufa.Ai fost la Policolor? Vad ca esti din Craiova.Am si eu problema asta.