Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186320 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Android Auto
« Răspuns #820 : 05.Aug.2020, 10:19:33 p.m. »
Problema cu cablul/mufa e intermitenta si daca nu profiti de experienta celor care au intampinat-o inaintea ta o sa iti manance zilele. Cel mai bine pleci de la prezumtia ca problema exista si mergi la reprezentanta tintit pe ea.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: PaulG

Offline badmania98

« Răspuns #821 : 05.Aug.2020, 10:22:17 p.m. »
Până mâine mai poți reseta ( revenire la setările din fabrică) unitatea media din mașină. Dar nu cred că ajută acum.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline PaulG

« Răspuns #822 : 05.Aug.2020, 10:38:48 p.m. »
Am resetat SLDA-ul de 3 ori astazi la setarile din fabrica.
Credeti-ma ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap :)

Am trimis un mail la dealer sa cer o verificare.

Hmm... a doua verificare in 2 saptamani de cand am luat masina. Sper sa se rezolve la fel de usor ca prima.
  • Suzuki Vitara AllGrip 1.4 BoosterJet Hybrid Passion 6MT, 2020
We don't drive fast, we fly low!
Consum mediu: banana for scale / merge pe Jet A1, nu pe benzina.

Offline dthem

« Răspuns #823 : 05.Aug.2020, 10:43:18 p.m. »
Când mergi la verificare spune-le următoarele lucruri și îți vor schimba (probabil) pe garanție mufa și cablul: ți se deconectează aleatoriu unitatea de la telefon (să le zici că ai verificat și cu android și cu iPhone), dar și de la stick. Vezi că sunt șanse să refuze, trebuie să fii tare, Suzuki e o marcă care se cotește maxim pe garanție, trebuie să stai bine pe picioare, să nu te bâlbâi și să nu fii de acord cu ce zic, dacă zic că ”așa face toate”. Opțional o dai în avocați și alte chestii. Ia mereu documente scrise de la reprezentanță cu defectul și soluția tehnică.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: duculetu, PaulG

Offline Bugxyz

« Răspuns #824 : 05.Aug.2020, 11:02:36 p.m. »
Eu am Huawei P30 si merge fara probleme cu orice versiune de AA. Folosesc cablu original si SLDA cu Sw 1880.

De fiecare data cand instalez o versiune noua de AA, o fac clean: clear data + cache, uninstall versiunea veche, instalare versiune noua.

De cand am masina, nu am avut probleme.
Ultimul drum mai lung in perioada asta, Sibiu - Lacul Rosu, l-am facut saptamana trecuta fara cu waze + muzica prin AA, fara nici cea mai mica problema.

Suzuki Vitara 2019, Passion AllGrip MT, 1.4 BJ
Sent from myHuawei P10 using Tapatalk

• Suzuki Vitara

Offline PaulG

« Răspuns #825 : 07.Aug.2020, 11:43:00 a.m. »
Am fost in aceasta dimineata la reprezentanta si am stat cu unul din baietii de la Service o ora jumatate pe la masina mea si una din cele de test-drive.

Telefonul meu cu cablul original merge din prima si se conecteaza repede pe masina lor de test-drive, si se si reconecteaza dupa ce il deconectezi. (masina de test-drive are SLDA versiune 1870, cum avea si a mea; erau identice)
Telefonul meu cu cablul original nu mai merge pe masina mea, nici telefonul lor.

Dealerul mi-a facut astazi upgrade la versiunea SLDA 1880 sperand ca se vor rezolva problemele. Dupa upgrade, acelasi rezultat.
Baietii de la garantii au fost destul de deschisi si binevoitori.

Concluzia: vor comanda o mufa noua USB pentru masina mea (le-am mentionat sa comande si cablul de la head-unit la mufa, dar au zis ca in prima instanta nu ia decat mufa).

Nu mi-au dat nicio hartie in legatura cu verificare / concluzie. Nici nu am insistat, o sa le cer asta cand se schimba mufa.

Offline MTC

« Răspuns #826 : 07.Aug.2020, 01:58:56 p.m. »
Salutare,

De ieri sunt si eu fericitul posesor al unui Suzuki Vitara Hybrid.

Din pacate, desi am ultima versiune de Android Auto, nu ma pot conecta.

Mentionez ca detin un Huawei P20 Pro cu Android 10.

Exista vreo alta varianta?

Multumesc

Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk

• New Vitara 2020 Mild Hybrid-Passion: 2WD, 1.4 Boosterjet 6MT

Offline andreicukapp

« Răspuns #827 : 07.Aug.2020, 02:10:38 p.m. »
Am fost in aceasta dimineata la reprezentanta si am stat cu unul din baietii de la Service o ora jumatate pe la masina mea si una din cele de test-drive.

Telefonul meu cu cablul original merge din prima si se conecteaza repede pe masina lor de test-drive, si se si reconecteaza dupa ce il deconectezi. (masina de test-drive are SLDA versiune 1870, cum avea si a mea; erau identice)
Telefonul meu cu cablul original nu mai merge pe masina mea, nici telefonul lor.

Dealerul mi-a facut astazi upgrade la versiunea SLDA 1880 sperand ca se vor rezolva problemele. Dupa upgrade, acelasi rezultat.

Concluzia: vor comanda o mufa noua USB pentru masina mea (le-am mentionat sa comande si cablul de la head-unit la mufa, dar au zis ca in prima instanta nu ia decat mufa).

Nu mi-au dat nicio hartie in legatura cu verificare / concluzie. Nici nu am insistat, o sa le cer asta cand se schimba mufa.

Ai fost la Policolor? Vad ca esti din Craiova.
Am si eu problema asta.
  • Vitara 1.4 Hybrid 2WD - Passion

Offline PaulG

« Răspuns #828 : 07.Aug.2020, 02:59:38 p.m. »
Felicitari pentru achizitie!
Versiunea cu care eu m-am conectat pe masina de test-drive este 5.3.501634

Eu nu am gasit alte solutii.
Incearca sa folosesti cablul original al telefonului.

Salutare,

Multumesc

Da, am fost la Policolor, la dealerul Suzuki din Craiova.

Ai fost la Policolor? Vad ca esti din Craiova.
Am si eu problema asta.

Offline Bugxyz

« Răspuns #829 : 07.Aug.2020, 05:01:42 p.m. »
Salutare,

Multumesc

Vezi sa ai selectata optiunea de AndroidAuto la conexiuni in meniul SLDA.

Suzuki Vitara 2019, Passion AllGrip MT, 1.4 BJ
Sent from myHuawei P30 using Tapatalk

• Suzuki Vitara