Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186329 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Android Auto
« Răspuns #790 : 27.Iul.2020, 02:15:02 p.m. »
Eu nu inteleg cum e posibil ca 1/3 din ecran sa fie acoperit de indicatiile Waze .. in loc sa te lase sa vezi mai mult din harta .. micsorand acea zona de afisare a datelor calatoriei.

Offline ariciul

« Răspuns #791 : 27.Iul.2020, 04:16:57 p.m. »
Sa stii ca se poate merge foarte bine numai cu acele indicatii, am avut odata in Bucuresti o problema cu waze-ul, in sensul ca nu-mi afisa bine decat acele indicatii (fiind doar parte de text) iar harta era un dezastru din care nu aveai cum sa descifrezi ceva. Practic nu mai mergea grafica in waze si de aceea imi afisa bine doar acele indicatii. Fiind in plin trafic nu aveam cum sa opresc dar nici n-am avut nevoie, cum spuneam se poate merge la o adica chiar si numai cu acele indicatii de tip text!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline dthem

« Răspuns #792 : 27.Iul.2020, 04:31:41 p.m. »
Se poate merge si cu harta de hartie, asta nu inseamna ca in 2020 e normal.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: perfidus

Offline perfidus

« Răspuns #793 : 28.Iul.2020, 10:18:58 a.m. »
Uitati ca Android este practic o platforma open source. Iar Google este un colos, cu servicii clienti prin India. Un serviciu "gratuit" merge cat de bine poate. Cand va fi ceva platit, poti sa faci si o reclamatie pentru advertising fals.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline dthem

« Răspuns #794 : 28.Iul.2020, 10:23:09 a.m. »
Pe acest rationament si CarPlay e gratuit, ca nu platesti suplimentar pentru el. Cu toate astea merge foarte bine.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline ...

« Răspuns #795 : 28.Iul.2020, 10:26:14 a.m. »
Daca Android vine preinstalat, e inclus in pret/platit. Eu asa il consider. Cum e Windows 10 pe laptop. Mai departe e treaba lui Google ca il da gratuit daca iti iei Huawei acum, de ex. fara suita Google.

Offline perfidus

« Răspuns #796 : 28.Iul.2020, 10:35:26 a.m. »
@dthem, statistic vorbind ai dreptate, sunt mai multe nemultumiri in tabara Google. Nu sunt utilizator de Apple si nu ma pronunt decat din propria experienta cu AA, care pana acum a fost OK.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline ariciul

« Răspuns #797 : 28.Iul.2020, 11:33:29 a.m. »
Se poate merge si cu harta de hartie, asta nu inseamna ca in 2020 e normal.

O discutie despre normalitate e total inutila, mai ales acum in perioada asta. Eu doar subliniam ca zona aia de text chiar poate furniza informatii importante. Daca ar fi fost numai grafica as fi fost nevoit in acea situatie sa opresc de urgenta si sa incerc restaurarea aplicatiei, lucru nu prea placut atunci cand esti in plin trafic. Iar pe o masina inchiriata undeva in Franta cel care inchiriase masina inaintea mea setase aplicatia de gps (a masinii) sa functioneze intr-un mod text asemanator cu cel de pe waze desi putea fi setata si cu grafica. Eu nu gasesc acest mod text deranjant ci doar o facilitate in plus. Pentru unii poate parea deranjant e adevarat, este si cum te obisnuiesti, daca esti intr-o anumita zona de confort atunci probabil iti vine greu altfel.

Offline ASZ

« Răspuns #798 : 28.Iul.2020, 05:21:42 p.m. »
...am avut odata in Bucuresti o problema cu waze-ul, ...
Odata vs de zeci/sute de ori ?
Pe de alta parte am zis s-o micsoreze, nu s-o scoata .. ca sa se vada mai bine harta (ceva in genul Igo ... daca stii)

Offline ariciul

« Răspuns #799 : 29.Iul.2020, 08:27:29 p.m. »
Da stiu, si mie mi-a fost mai greu la inceput cu waze. Dar odata ce l-am folosit mai mult m-am obisnuit cu el. Este drept ca grafica e deficitara in comparatie cu celelalte  care mai ales sunt pe bani dar pe de alta parte waze e free. Inainte de waze foloseam Sygic pentru ca am prins si perioada cand inca nu aparuse AA pe multimedia noastra asa ca puteam folosi doar Sygic pe mirror link. Sygic iti arata frumos pe ce banda trebuie sa te incadrezi din timp. Cand am trecut la waze evident prin Bucuresti faceam greseli cu tot cu waze pentru ca era mai greu de descifrat din grafica destul de proasta pe unde trebuie exact sa o iei. Era destul de derutanta in situatia in care esti obisnuit cu o grafica detaliata.
Altfel in afara de episodul pe care l-am povestit deja, grafica lui waze n-a mai cedat vreodata.
Din punctul meu de vedere, eu as folosi waze intre punctele de destinatie pentru drumurile lungi iar pentru plimbari prin orase necunoscute as folosi altceva gen sygic sau iGo.