Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186331 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Valentin.Bartolomeu

Re: Android Auto
« Răspuns #780 : 05.Iul.2020, 06:29:12 p.m. »
Poate ajuta pe cineva. Folosesc Samsung S9+ cu Android 10, SLDA cu soft 1880. Configuratia aceasta o utilizez de prin februarie si nu am intampinat probleme. Un lucru am facut: dupa actualizarea sistemului de operare de pe telefon i-am dat "factory reset" si s-a simtit o diferenta. Unitatea SLDA a fost resetata si ea. Combinatia functioneaza perfect. Cu ultima versiune de AA chiar se conecteaza mult mai repede. Bafta!
  • Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet MT Spirit 2019

Offline Sorin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #781 : 05.Iul.2020, 10:10:22 p.m. »
Poate ajuta pe cineva. Folosesc Samsung S9+ cu Android 10, SLDA cu soft 1880. Configuratia aceasta o utilizez de prin februarie si nu am intampinat probleme. Un lucru am facut: dupa actualizarea sistemului de operare de pe telefon i-am dat "factory reset" si s-a simtit o diferenta. Unitatea SLDA a fost resetata si ea. Combinatia functioneaza perfect. Cu ultima versiune de AA chiar se conecteaza mult mai repede. Bafta!
Pentru actualizarea SLDA cu soft 1880, ati folosit cel de 1,9 GB sau de 3,43 GB ?  Multumesc ! :pardon:
  • sedici 1,6 emotion 4x4 VVT febr.2008/ SX4 S-Cross Hybrid 1.4 Spirit Allgrip Energetic Red mai 2020

« Răspuns #782 : 07.Iul.2020, 07:40:19 a.m. »
Asta am folosit, cu toate ca pe acest site a aparut mai tarziu. Este cel de 3,4Gb. Iti recomand sa faci instalarea de pe un SD Card. Bafta!
http://suzukiignis.nl/slda-bosch-firmware-update/

The following users thanked this post: Dromihete

Offline shaitanro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Bucuresti
« Răspuns #783 : 18.Iul.2020, 04:36:26 p.m. »
Salut, am achizitonat de curand un Suzuki SX4 S-Cross(versiunea de soft de pe infotainment e 1870_181026). Pe telefonul Samsung S7(OS Android 8) am pus versiunea de AA 5.4.502263 dar nu e vazut de SLDA. Am mai incercat si un S10+ pe masina si nici cu el nu se conecteaza.
Singurul mod in care a fost vazut S7 a fost cand am pus sygic pe telefon, dar cred ca s-a conectat prin mirrorlink.

Aveti idee ce as mai putea incerca ca sa am Waze pe SLDA?
Multumesc anticipat pentru orice ajutor!
  • Suzuki SX4 S-CROSS, 14, GLX, AT LUXUS

Offline florin301975

« Răspuns #784 : 18.Iul.2020, 05:10:48 p.m. »
Salut. Bune ai venit pe.forum. Uitate la.ultima postare a mea si poti incerca ce am spus eu acolo. Bft.

The following users thanked this post: shaitanro

« Răspuns #785 : 18.Iul.2020, 05:39:27 p.m. »
@shaitanro Reseteaza SLDA si apoi incearca. Trebuie sa functioneze. Am folosit Samsung S7 edge si a functionat foarte bine. Folosește cablul original al telefonului.  Bafta!

The following users thanked this post: shaitanro

Offline shaitanro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Bucuresti
« Răspuns #786 : 18.Iul.2020, 05:52:15 p.m. »
Va multumesc pentru ajutor! A mers cu un reset la SLDA si cu AA 5.3.501634 pe telefon.
  • Suzuki SX4 S-CROSS, 14, GLX, AT LUXUS

Offline duculetu

« Răspuns #788 : 24.Iul.2020, 01:57:11 p.m. »
Mie Waze-ul iar nu imi mai functioneaza corect. Dupa ce introduc o adresa, fie ea manual input sau selectie din istoric/favorite, Waze-ul ramane in searching. Ori folosesc Google Maps care functioneaza ireprosabil ori iPhoneul unde Waze functioneaza perfect. Stiu ca problema asta a mai fost si e de la Waze. O data la cateva luni se strica. Samsung Galaxy S20 5G

Offline andreicukapp

« Răspuns #789 : 27.Iul.2020, 01:56:18 p.m. »
Eu nu pricep de ce Google se incapataneaza sa nu rezolve niciuna dintre porbleme AA. Eu unul m-am saturat de el. Pe masina veche mergea din joi in Paste. Pe Vitara noua, merge putin mai bine, dar tot se deconecteaza o data la o ora. Ma uit pe forumuri, absolut toata lumea reclama probleme, pe toate marcile auto. Deci vina e clar la Google.

Acum un an am schimbat special telefonul(Samsung S8) ca nu mai statea bine cablul de incarcare in el si nu ma mai puteam conecta deloc..

Chiar singura solutie sa fie sa trecem toti pe iPhone? Am incercat 2 zile cu unul si, da, pe masina merge perfect(nu s-a deconectat deloc in 6 ore de mers). Dar, in utilizare zilnica, parca ca e jucarie, telefon de copii. Icoane mari, o groaza de restrictii..
  • Vitara 1.4 Hybrid 2WD - Passion