La mine nu mai vrea sa functioneze de nici o culoare Android Auto.
Cand a aparut update-ul 1850 pentru HU am facut instalarea si android auto a functionat fara probleme atat cu cablul telefonului cat si cu un cablu after market. Mentionez ca telefonul este un Xiaomi Mi4c.
De vreo doua saptamani atunci cand conectez telefonul la masina apare pe ecranul masinii in patratelul din dreapta jos Android Auto si de geaba apas pe touch, nu se intampla nimic, adica nu se lanseaza programul. De asemenea am observat ca atunci cand telefonul este conectat prin cablu, nu mai pot deschide nici partea de agenda telefon, parca se blocheaza sistemul.
Am incercat mai multe cabluri si tot la fel face. Am incercat cu un Samsung S8 al unui prieten si a mers din prima(deci nu e de la masina sau cablu). Am reinstalat Android Auto pe telefon, am verificat permisiunilu la program, am reinstalat google play services, am sters cache de n ori, am verificat si e dezactivat battery saver.
Sincer nu mai stiu ce sa ii fac si ma scoate din minti ca nu vrea sa functioneze, mai ales ca mergea fara probleme inainte.
Daca aveti vreo idee ce as mai putea incerca as fi recunoscator. Orice idee e bine venita. Multumesc.