Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186348 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andrei_r0

Re: Android Auto
« Răspuns #440 : 10.Feb.2019, 03:32:53 p.m. »
Imi cer scuze, dar sint peste 40 de pagini aici, plus inca 193 in topicul "Multimedia si navigatie New Vitara", am cautat  vreo ora, insa nu am gasit clar raspunsul la ce ma intereseaza:

- cum conectez smarphone-ul la sistemul multimedia al masinii?

Masina este New Vitara facelift, varianta Passion, iar telefonul este Huawei P10. Nu sint foarte tehnic, mi-ar prinde bine un tutorial fara foarte multi termeni specifici.

Multumesc anticipat!

Am incercat azi cu colegul dar nu a vrut sa mearga si pace! Cu telefonul meu un Samsung A5 si cablul meu, conectarea a mers fara probleme. Nu aveam cum sa testez si cablul deoarece el are usb type C iar al meu e clasic micro usb. Setarile erau la fel deci nu stiu de ce nu merge telefonul lui.
A mai avut cineva necazuri cu Huawei P10?  Am incercat cu cablul original deci nu stiu daca sa suspectam cablul!
Dacă are probleme cu același cablu la încărcare, e posibil să fie cablul de vină, că o fi întrerupt, etc...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Suzuki Vitara Facelift - Passion 1.4 Boosterjet Allgrip - Atlantis Turquoise Pearl Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic

Offline ariciul

« Răspuns #441 : 10.Feb.2019, 04:17:18 p.m. »
Nu cred ca are probleme la incarcare, am mai folosit si alt cablu dar nici cu ala n-a mers. Ce-i drept era ceva mai ieftin. Stau si ma intreb daca nu o fi ceva cu cablurile astea, o alta alternativa ar fi un cablu clasic plus un adaptor de usb C, am mai citit ca a folosit cineva combinatia asta ca sa-si conecteze telefonul.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline andrei_r0

« Răspuns #442 : 10.Feb.2019, 04:27:01 p.m. »
Nu știu ce să zic, daca se pune și adaptor, alta variabila în ecuație... Daca e prost adaptorul, degeaba e bun cablul... Mai degrabă luat un cablu bun original direct cu usb c... Sau împrumutat de pe la prieteni, până se găsește unul ok ...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Suzuki Vitara Facelift - Passion 1.4 Boosterjet Allgrip - Atlantis Turquoise Pearl Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Laur Suzi

« Răspuns #443 : 10.Feb.2019, 06:05:33 p.m. »
Am incercat cu 2 cabluri originale (unul nou) si unul mai ieftin, nu merge cu nici unul.
Am facut update la telefon (ceruse de mult si nu-l facusem), am reinstalat AA, a facut ca prima-prima data, s-a chinuit sa se conecteze, s-a conectat citeva secunde apoi gata, pauza totala (a transmis feeed back la AA o gramada, dupa 10 min l-am oprit).
Telefon Huawei P10.
  • Vitara

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #444 : 10.Feb.2019, 08:10:25 p.m. »
Da, tot p10, nu a mers. Cablu original, a fost conectat cateva secunde cand am bagat cablu prima data, dupa aia...nimic!  :dknw:
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline wolfin

« Răspuns #445 : 11.Feb.2019, 04:54:30 p.m. »
ce ziceam ca AA merge impecabil....dupa 2-3 ore se rebuteaza...si nu mai reia traseul.... :(

cei cu P10...configuratia procesorului coincide cu softul AA?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ariciul

« Răspuns #446 : 11.Feb.2019, 06:55:51 p.m. »
Da in cazul lui Laurentiu, s-a instalat Droid info pentru asta.

Da, tot p10, nu a mers. Cablu original, a fost conectat cateva secunde cand am bagat cablu prima data, dupa aia...nimic!  :dknw:

Ai incercat si cu alt telefon? In cazul nostru a mers cu un Samsung A5 fara probleme. Dar ideea e de a conecta Huawei-ul.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #447 : 11.Feb.2019, 07:58:32 p.m. »
Am renuntat, eram mai mult curios cum e. De fapt, ma incanta waze pe displayul masinii...
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Emix

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • București
« Răspuns #448 : 02.Mar.2019, 09:36:33 a.m. »
După circa două luni de la instalare și cu folosire aproape zilnică, AA funcționează fără probleme, sughițuri ori sincope, fie în oraș, fie afară. Toate problemele s-au rezolvat (pentru că inițial nu a vrut să facă ceva!) prin folosirea cablului original, cablul care (bineînțeles!) zăcea în încărcător.
Problema mea este deci alta: sunt pe net multe aplicații care se laudă că ar funcționa cu AA dar eu nu am reușit să văd și să urnesc altceva decât clasicele GMaps, Waze, Spot. GMusic. Aveți vreo părere, unde greșesc?
  • SX4 S-Cross

Offline duculetu