0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
In alta ordine de idei, a incercat careva functia de AA prin WI-FI? Stiu ca Google chiar vrea sa se axeze pe functia asta si ma gandesc ca daca pun un adaptor WI-FI in USB-ul masinii, nu se conecteaza automat AA, din buzunar? Cred ca problema este la conexiunea de date ca masinile nu au modem integrat
@Costique - era o discuție separata, chair dacă de android auto. Ma rog, nu contează.
@Costique - era o discuție separata, chair dacă de android auto. Ma rog, nu contează.@Catalln - HDMI este output-ul, dar multe au și USB (fie el și micro) pentru input. Eu mă uitam chiar la MK809 pe aliexpress - doar ca trebuie să fac o corecție - este vreo 25-30 de dolari unul, nu 10. Mai sunt și altele, dar măcar ăsta e quad-core și a fost deja testat.
Imi cer scuze, dar sint peste 40 de pagini aici, plus inca 193 in topicul "Multimedia si navigatie New Vitara", am cautat vreo ora, insa nu am gasit clar raspunsul la ce ma intereseaza:- cum conectez smarphone-ul la sistemul multimedia al masinii?Masina este New Vitara facelift, varianta Passion, iar telefonul este Huawei P10. Nu sint foarte tehnic, mi-ar prinde bine un tutorial fara foarte multi termeni specifici.Multumesc anticipat!