Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186339 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Android Auto
« Răspuns #420 : 18.Ian.2019, 11:32:37 a.m. »
nu este obligatoriu google play  sa dai jos un soft.  :P
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Laur Suzi

« Răspuns #421 : 18.Ian.2019, 11:55:52 a.m. »
Daca nu te descurci dupa ce iei masina, contacteaza-ma (mesaj privat) si ne putem intalni undeva intr-o parcare in we preferabil, ca sa-ti arat cum se face. Nu e asa greu, daca ai timp sa citesti pe aici pana iti iei masina, deja ai sa stii ce sa faci.
Multumesc frumos!
  • Vitara

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #422 : 19.Ian.2019, 12:28:05 p.m. »
Imi cer scuze, dar sint peste 40 de pagini aici, plus inca 193 in topicul "Multimedia si navigatie New Vitara", am cautat  vreo ora, insa nu am gasit clar raspunsul la ce ma intereseaza:

- cum conectez smarphone-ul la sistemul multimedia al masinii?

Masina este New Vitara facelift, varianta Passion, iar telefonul este Huawei P10. Nu sint foarte tehnic, mi-ar prinde bine un tutorial fara foarte multi termeni specifici.

Multumesc anticipat!

Ai 2 metode functie de ce vrei sa faci cu telefonul:
- bluetooth
- cablu original al telefonului ( aftermarket doar daca sunt de incredere)

Prin bluetooth controlezi apelurile. Prin cablul de date activezi AA , prealabil instalat pe telefon.  Eu l-am incercat dar limitarile drastice m-au facut sa zic pas. Am inteles ca s-ar putea activa AA si prin bluetooth dar cum am spus , cand am vazut ca in AA am doar Google maps, am spus pas.
Sunt aici cateva link-uri catre diverse filmulete de pe Youtube prin care prin instalarea unor anume aplicatii pe telefon poti face complet mirror al telefonului pe unitate.  Totul pe riscul tau. Producatorii si Google nu fac acest lucru pentru ca nu vor sa te uiti la film/videoclip in timp ce conduci...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline ariciul

« Răspuns #423 : 19.Ian.2019, 07:35:40 p.m. »
Adica n-ai vrut sa pui waze pe AA? Ca doar asta folosesc mai toti! Te bazezi doar pe softul de navigare al masinii?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline JMu

« Răspuns #424 : 20.Ian.2019, 08:43:54 a.m. »
Presupun că nu a încercat nimeni de pe forum chestia asta, așa că o să încerc să explic puțin ce este și pe viitor să postez și detalii de funcționare (dacă și cum).

Pe scurt - este o aplicație (homebrew, desigur) pentru Android cu ajutorul căreia poți folosi AndroidAuto wireless, fără să mai conectezi telefonul cu cablu. Necesita un "intermediar" (slave) conectat permanent în mașină - fie vreun telefon vechi, fie un stick TV cu android. Eu o să merg pe varianta cu stick, ca vad că e doar vreo 10 dolari un stick din cele deja testate. Varianta asta mi se pare mai bună și pentru faptul ca nu am încredere să las o baterie (a telefonului) în mașina permanent, mai ales una deja veche.

Primul pas pentru mine e sa comand drăcovenia și să aștept să ajungă.

Pentru mai multe informații vedeți aici:
https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/android-3-0-proxy-gateway-android-auto-t3813163

Cred că voi încerca să contactez autorul pentru acces la surse, poate pot să ajut cu bugfixing/îmbunătățiri.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

The following users thanked this post: Catalln, maxwell

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #425 : 20.Ian.2019, 11:43:08 a.m. »
Este o discutie deschisa despre AA , raspunsul tau se adreseaza exact intrebarii de acolo. Rog administratorii sa cupleze cele doua topicuri.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #426 : 20.Ian.2019, 12:00:27 p.m. »
Done!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Catalln

« Răspuns #427 : 20.Ian.2019, 12:27:42 p.m. »
@JMu legat de stick TV cu android, cum îl legi de unitate, din câte știu acestea sunt pe HDMI, recunosc nu am cautat decât superficial.
Pe ce stick TV ai pus ochii?
Legat de Emil dezvoltatorul AAGateWay sigur ii va da de cap asa cum a făcut și cu OBD2AA.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline JMu

« Răspuns #428 : 20.Ian.2019, 03:11:04 p.m. »
@Costique - era o discuție separata, chair dacă de android auto. Ma rog, nu contează.
@Catalln - HDMI este output-ul, dar multe au și USB (fie el și micro) pentru input. Eu mă uitam chiar la MK809 pe aliexpress - doar ca trebuie să fac o corecție - este vreo 25-30 de dolari unul, nu 10. Mai sunt și altele, dar măcar ăsta e quad-core și a fost deja testat.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline Catalln

« Răspuns #429 : 20.Ian.2019, 04:27:52 p.m. »
Ok ms.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la