Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186337 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Android Auto
« Răspuns #400 : 17.Dec.2018, 08:28:48 a.m. »
Ce naiba are AA-ul ? L-am lăsat functional sâmbătă dimineața si azi nu mai vrut sa se conecteze in niciun chip, nici macar bluetooth-ul (decât dacă îl activez manual).
Am ultima versiune de AA instalata de vreo 2 saptamani.

Offline f.cristi

« Răspuns #401 : 17.Dec.2018, 11:52:27 p.m. »
Se poate reinstala aceeasi versiune de SLDA ? Nu inteleg ce are AA-ul. Parca ar fi - parca n-ar fi de vina cablul...

Offline steph

« Răspuns #402 : 18.Dec.2018, 12:03:32 a.m. »
Du-te in telefon in Apps > Android Auto > Storage > Clear Cache ( sau clear data nu mai stiu exact ) Oricum aia care le sterge pe ambele. Apoi back si te duci in Permissions unde le bifezi pe toate. O sa mearga din nou 100%.

Nu e o regula dar se mai intampla treaba asta atunci cand scoti cablul din tel intr-un moment care nu ii convine.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline f.cristi

« Răspuns #403 : 18.Dec.2018, 12:09:09 a.m. »
Am Clear si Clear Cache. La Permissions e bifat tot.
O sa probez dimineata. Mersi.

Offline steph

« Răspuns #404 : 18.Dec.2018, 12:42:02 a.m. »
Dupa ce o sa dai Clear cache o sa vezi ca permisiunile o sa fie nebifate. Le bifezi la loc si o sa mearga.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #405 : 18.Dec.2018, 09:16:52 a.m. »
Telefoanele au ...chichite. Duminica am folosit datele mobile in roaming, ieri am fost pe wi-fi si cand am vrut sa trec din nou pe date mobile, nimic. nu se connecta la retea (dar telefonia si restul functionau perfect). L-am butonat in fel si chip fara succes pana un coleg dimineata imi spune daca i-am facut un restart. Dupa restart totul functiona normal...F...K!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline f.cristi

« Răspuns #406 : 18.Dec.2018, 10:45:28 a.m. »
Astăzi a mers; dar se pare ca e o problema si la cablu.

Offline duculetu

« Răspuns #407 : 18.Dec.2018, 11:34:17 a.m. »
Eu pentru AA am folosit doar seria Galaxy de la Samsung, fiind foarte raspandita - nu am avut probleme specifice de telefon (doar treaba cu Waze-ul care era de la ei). Extrem de multumit (sper sa nu cobesc).

Offline lai

« Răspuns #408 : 18.Dec.2018, 03:09:02 p.m. »
Din cate am observat eu majoritatea problemelor tin de cablu - e musai sa fie un cablu micro-usb/usb-c cat mai de calitate (originale?)
La usb-c am o caruta de cabluri chinezesti cu care nu am probleme in a transfera date si la incarcat telefonu' insa fie nu merg deloc fie blocheaza aplicatia (AA) dupa 30 de minute.

Totusi or sa apara bug-uri, indiferent de cablu. Cel mai frecvent este cand, in mod aleator, refuza sa se mai conecteze. Din cate am experimentat cea mai rapida solutie (de obicei isi revine dupa o vreme) este sa intri in AA pe telefon si sa stergi masina din lista de masini conectate.
O.o

Offline duculetu

« Răspuns #409 : 18.Dec.2018, 04:35:42 p.m. »
Sunt sigur ca ajuta cablul original dar eu am folosit doar cabluri chinezesti (de calitate mai buna) si doar o data am avut prolema. Atunci nu cred ca era de la cablu deoarece aveam doua si nu mai vedea telefonul cu nici unul, dar Apple CarPlay voia ...
Sunt curios daca apare update la SLDA 1860.3 cand apare Samung S10 sa fie inclus.