Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186319 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline berila_mz

Re: Android Auto
« Răspuns #320 : 31.Mai.2018, 11:06:45 p.m. »
Subscriu:

Folositi cautarea vocala!

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline csb

« Răspuns #321 : 03.Iun.2018, 10:18:07 p.m. »
La mine merge perfect search, singura conditie sa traseze repede rute este sa ai conexiune 4G.
Doar o problema am... dupa terminarea unui apel se redeschide automat waze dar incomplet (ex: nu mai arata limite viteza)
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip - 2017

Offline TVS

« Răspuns #322 : 04.Iun.2018, 08:56:55 p.m. »
Am avut un S5 cu android 6 cu care imi mergea perfect  AA ( nu L-am folosit decât o data , de proba , dar mergea). Acum vreo 2 luni mi-am luat un S8 care are android 7 (upgradabil la Oreo dar nu am avut timp sa-L fac) si astaZi mi- am propus sa vad daca mai merge AA-ul . Am instalat pe cel din 3 mai si cand il leg la masina imi apare doar o fracțiune de secunda pe ecranul mașinii si dispare . Cand intru in setări , la masina si dau prioritate AA imi da aceasta eroare de mai jos . Am încercat cu 2 cabluri originale . Cei drept , la prima conectare a ținut mai mult si imi zicea sa deblochez telefonul dar pana L-am deblocat a dispărut de pe ecranul mașinii . Precizez ca am citit din nou toate paginile acestui topic si nu am gasit nimic asemanator
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline f.cristi

« Răspuns #323 : 05.Iun.2018, 12:57:59 a.m. »
Am observat ca in ultima vreme pot accesa si meniul telefonului in timp ce acesta e conectat la masina prin AA, inclusiv agenda telefonica si istoricul de apeluri si pot initia apeluri (pt. ca, oricum, agenda afisata pe ecranul masinii e o varza), WhatsApp etc.
In continuare nu-mi merge search-ul la Waze pe ecranul masinii.

Offline Ash

« Răspuns #324 : 05.Iun.2018, 12:07:51 p.m. »
ieri am decis sa sterg AA din telefon impreuna cu toate apk-urile de AA downloadate...am facut download la aceeasi versiune pe care o aveam (ultima)...reinstall si urmat toti pasii si acum merge....mi-a gasit adrese pe care nu le aveam la favorite sau recente...in momentul in care nu mergea cautatea nici nu aparea waze in notificarile telefonului (cum se intampla inainte cand mergea) acum dupa reinstall cand navighez folosind waze prin AA apare si pe telefon
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline duculetu

« Răspuns #325 : 08.Iun.2018, 11:55:37 a.m. »
versiune waze: 4.39.0.4
versiune AA: 3.2.5815 (vad ca a aparut inca o versiune ieri)
versiune os telefon: 8.0

Si-a revenit Waze-ul, pot folosi search-ul ca inainte (finally!)

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #326 : 07.Iul.2018, 12:39:02 a.m. »
Oare ajuta softul asta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosch.rcconn (imi apare pt. moment ca nu e disponibil in Romania) la SLDA-uri ?
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline maxwell

« Răspuns #327 : 07.Iul.2018, 05:12:05 a.m. »
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline Catalln

« Răspuns #328 : 08.Iul.2018, 01:25:45 p.m. »
Off topic, acea aplicație nu este disponibila și funcțională pe mașinile noastre ci pentru piața din Asia.

Apropo versiune noua la AA 3.4.5825
Ce aduce nou ... nimeni nu știe.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: maxwell

Offline Ash

• -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

The following users thanked this post: kellogs