Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186303 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline maxwell

Re: Android Auto
« Răspuns #240 : 05.Feb.2018, 01:36:30 p.m. »
Vechea aplicație YoutubeAuto mergea în background. Cu CarStream n-am încercat.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline maxwell

« Răspuns #241 : 05.Feb.2018, 05:22:18 p.m. »
Am încercat și CarStream, merge player-ul dar trebuie făcute niste setari. Inițial, Youtube e lansat in varianta mobil, cu m.youtube. com. Se apasă cele trei puncte din partea dreaptă   a clipului ales pentru lansare, și se alege din meniu opțiunea desktop. Se lansează clipul, care apoi se poate asculta în player-ul CarStream, e adevărat, după câteva încercări
Atașez doua capturi de ecran.
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

The following users thanked this post: bekxy

Offline duculetu

« Răspuns #242 : 05.Feb.2018, 05:25:55 p.m. »
Pe mine ma incanta treaba cu AA wireless. Imi place ideeaa sa nu mai scot telefonul din buzunar; Oricum la munca/acasa il incarc iar conectat la USB-ul masinutei nu se incarca cine stie ce pentru ca GPS-ul mananca ...

Sursa simplificata video:

Nu conteaza ca la noi nu este inca disponibil, asta nu ne-a oprit pana acum :D

Offline duculetu

« Răspuns #243 : 10.Feb.2018, 06:20:32 p.m. »
Incerc sa fac: Ancuta si Simona de la baum, Carmen v1.6.39 de la ivona, Simona de la kobaspeech si vocile Loquendo tts (text-to-speech) Ioana si Mihai - macar una din ele, acum avand disponibile doar Google si Samsung TTS pe un S8. Daca reusesc ceva si este careva interesat am sa postez aici.
Atat Google cat si Samsung au o propuntie greu de inteles in momentul cand cer sa mi se citeasca mesajul primit.

Offline Catalln

« Răspuns #244 : 17.Feb.2018, 09:42:10 a.m. »
Se pare ca dupa ce s-a trecut la versiunea AA 3.0 sunt blocate aplicatiile care nu sunt instalate din Play Store.

Astfel pentru apk de genul OBD2AA https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/app-obd2-plugin-android-auto-torque-t3657805
deocamdata pentru a functiona trebuie sa ramai la penultima versiune.

PS Din ce am inteles, in politica celor de la Google pt AA, sunt acceptate doar aplicatiile dezvoltate de catre producatorii auto pentru AA https://productforums.google.com/forum/#!topic/android-auto/VR6rWOyRig0;context-place=topicsearchin/android-auto/obd
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Garett

« Răspuns #245 : 17.Feb.2018, 10:17:33 a.m. »
Head-unit-ul are wifi?
Din ce am inteles singurul avantaj al trecerii la v3.0 ar fi ca are wifi project.
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline Catalln

« Răspuns #246 : 17.Feb.2018, 10:24:50 a.m. »
Head-unit-ul are wifi?
Din ce am inteles singurul avantaj al trecerii la v3.0 ar fi ca are wifi project.
:) SLDA-ul nostru de pe suze nu are WiFi.
Deocamdata ramanem doar cu waze si maps (singurele aplicatii care merita / conteaza).

• Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline Garett

« Răspuns #247 : 17.Feb.2018, 10:54:24 a.m. »
Thought so!
M-am jucat si cu mirrorlink (dupa ce am convins sammy-ul sa mearga!) si cu AA, in afara de waze si eventual tunein radio nu vad un motiv serios sa-mi bat capul cu AA.
Navigatia standard e destul de OK, s-a descurcat onorabil prin Bucuresti.
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline luc68

« Răspuns #248 : 17.Feb.2018, 05:18:02 p.m. »
Thought so!
M-am jucat si cu mirrorlink (dupa ce am convins sammy-ul sa mearga!) si cu AA, in afara de waze si eventual tunein radio nu vad un motiv serios sa-mi bat capul cu AA.
Navigatia standard e destul de OK, s-a descurcat onorabil prin Bucuresti.

Da, este destul de OK.......până se "învechesc" hărțile
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #249 : 17.Feb.2018, 05:24:33 p.m. »
În Bucureşti navigaţia originală se descurcă doar în sensul în care te duce într-adevăr la adresă.
În rest, referitor la traseu, e total p-afaristă. Te duce numai pe drumul principal, pe unde e traficul mai în toi. Şi faci într-o oră ceea ce se poate face în jumătate de oră.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT