Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 186287 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adita80

Re: Android Auto
« Răspuns #160 : 11.Ian.2018, 11:47:44 a.m. »
Gata merge youtube si waze ruleaza perfect in timpul apelurilor ..

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #161 : 11.Ian.2018, 01:31:19 p.m. »
Merge şi la mine youtube, am apucat să-l testez câteva minute. Din ce văd e separat de restul sistemului (nu rulează în spatele waze, să zicem), nu e integrat cu comenzile de pe volan (next/ previous), dar e tare căutarea google integrată, care se face prin browser şi care practic permite navigarea pe net.

Referitor la waze/ apel, dacă sunt în waze şi primesc un apel, apelul trece în faţă şi rămâne deasupra, iar dacă mă duc "manual" în waze cel mai adesea e rămas la locaţia în care eram când am primit apelul. Cred că la fel face şi la apelurile efectuate.

Referitor la nr. de click-uri... ajutaţi-mă puţin, că memoria nu mă mai ajută: Xposed are musai nevoie de rootare?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline duculetu

« Răspuns #162 : 11.Ian.2018, 01:42:05 p.m. »
Nu stiu la ce te referi cu numarul de click-uri, deci aici nu pot ajuta.

La treaba cu waze/apel, si la mine la fel face, in Waze imi apare locatia de inainte sa fiu sunat dar in maxim o secunda se recentreaza unde sunt. Poate e vorba de puterea de procesare a telefonului ...

Exista varianta sa dam softul masinii sa ne citeasca mesajele in lb. romana? Daca primesc mesaj, chiar daca nu dau sa mi-l citeasca in telefon nu mai apare ca notifacare/unread si risc sa uit de el. Daca mi-l citeste masina nu inteleg nimic. Stiu ca tine mai mult de SLDA fata de AA dar am zis sa incerc :D

Offline ariciul

« Răspuns #163 : 11.Ian.2018, 01:49:31 p.m. »
da dar poti sa-l citesti pe ecranul slda-ului mai intai, asta ca sa nu uiti  :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline duculetu

« Răspuns #164 : 11.Ian.2018, 01:52:40 p.m. »
Sincer, asta nu am incercat pentru ca mereu primesc cand conduc si eu nu folosesc telefonul la volan, acum daca mai este blocat si de AA cu atat mai putin (cand astept pe cineva 2-5 minute). Am sa ma uit in manual poate identific cum pot face asta.

Offline JMu

« Răspuns #165 : 11.Ian.2018, 01:55:47 p.m. »
Referitor la nr. de click-uri... ajutaţi-mă puţin, că memoria nu mă mai ajută: Xposed are musai nevoie de rootare?
Dacă ai bootloader care poate să instaleze zip-uri nesemnate, nu. Altfel cam da, din ce țin eu minte. Altfel spus: un telefon nemodificat nu prea poate să instaleze. (nu știu să fie vreun producător care să permită instalarea de zipuri nesemnate din bootloader - or fi, dar nu știu eu)
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline Seba Olah

« Răspuns #166 : 11.Ian.2018, 02:26:53 p.m. »

da, tre root din pacate.
  • Suzuki SX4 2017

Offline Seba Olah

« Răspuns #167 : 11.Ian.2018, 02:29:20 p.m. »
Nu stiu la ce te referi cu numarul de click-uri, deci aici nu pot ajuta.

se refera la cate atingeri ale ecranului poti face (scroll etc) pana sa iti dea mesajul cu safety.
  • Suzuki SX4 2017

Offline lllAlexlll

« Răspuns #168 : 11.Ian.2018, 02:40:47 p.m. »
Super @Seba Olah pentru link-uri, chiar e tare chestia cu youtube.

Daca ascultati muzica de pe youtube si schimbati pe waze se opreste muzica si la voi?

Eu ascult muzica doar pe youtube peste tot, insa as vrea sa vad si ecranul navigatiei.
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline Seba Olah

« Răspuns #169 : 11.Ian.2018, 02:54:15 p.m. »
Exista varianta sa dam softul masinii sa ne citeasca mesajele in lb. romana? Daca primesc mesaj, chiar daca nu dau sa mi-l citeasca in telefon nu mai apare ca notifacare/unread si risc sa uit de el. Daca mi-l citeste masina nu inteleg nimic. Stiu ca tine mai mult de SLDA fata de AA dar am zis sa incerc :D

probabil doar cand vor scoate un update pt limba romana.
acum ca google a actualizat tts-ul si a introdus si limba romana, sunt sanse ca AA sa ne citeasca mesajele in romana dar eu nu am reusit nici dupa ce am setat telefonul pe limba romana.
poate cineva a reusit si ne da si noua pasii :)
  • Suzuki SX4 2017