Autor Subiect: Becuri, beculete si altele cu LED-uri  (Citit de 38842 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: Becuri, beculete si altele cu LED-uri
« Răspuns #10 : 11.Iun.2009, 10:33:06 a.m. »
in plafoniere a-si pune si eu leduri, am ramas cu gandul la plafoniera ta danker de-aseara ce beculea asa de bine  :)
daca respectam tonalitatea culorilor si cat de cat intensitatea luminoasa nu cred ca se ia nici un nenea militian  :baston: de noi, alea albastre pe pozitii sunt beleaua intruchipata, am incercat si eu si da ca naiba  :notlst: sau nu ?  :-S

« Ultima Modificare: 11.Iun.2009, 10:45:06 a.m. de mxxa »

Offline danker

« Răspuns #11 : 11.Iun.2009, 10:46:14 a.m. »
- OK,  cum am un pic de timp o sa pun o poza ca sa vada cei interesati, ce model mi-am pus eu la numere, sunt mai plate, cu 4 "leji" si se pot scoate mai usor capacele de la lampile care lumineaza numarul. ;)
- Pe mine personal, cel mai mult ma deranjeaja faptul ca sunt de calitate proasta si se ard foarte repede, vorbesc in general, nu neaparat la cele de mai sus.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
« Răspuns #12 : 11.Iun.2009, 10:52:33 a.m. »
chiar asa repede se ard ledurile astea no-name ?, la mine in 4 ani de utilizare a zuzei doar un bec pe stop mi s-a ars

Offline danker

« Răspuns #13 : 11.Iun.2009, 10:57:01 a.m. »
- Unele da, altele nu  ;)

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #14 : 11.Iun.2009, 11:19:03 a.m. »
Eu am cumparat stopuri cu leduri rosii pentru ... bicicleta mea si a lui nevasta-mea. La bicicleta mea s-au ars dupa 3 zile, la a ei functioneaza inca dupa aproape un an.
« Ultima Modificare: 11.Iun.2009, 01:22:23 p.m. de vadiro »
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline danker

« Răspuns #15 : 11.Iun.2009, 12:32:23 p.m. »
- Vreau sa va spun ca userul suzzy este Soran de la "zexstar", am aflat asta abia dupa ce am vorbit la telefon. (sper sa nu se supere pt. desconspirare  ;) ) de aceea am sa-l rog sa ne spuna mai multe despre leduri si sa faca o oferta la bursa pentru membrii clubului, cu imbunatatirile pe baza de leduri si nu numai, care le ai facut pe alte masinute si ar merge si la noi ( poze eventual ).
- Bine ai venit suzzy ( soran ) intre noi! si te asteptam la intalnirile noastre cu Ignisul si cu Wagonul tau sa vedem ce ai mai mesterit   ;-)

L.E.
De ex. pe mine zona blocului de lumini, care are o lumina spalacita ma enerveaza.
« Ultima Modificare: 12.Iun.2009, 10:59:57 a.m. de danker »

Offline mxxa

• Hero Member
« Răspuns #16 : 11.Iun.2009, 08:55:13 p.m. »
Eu am cumparat stopuri cu leduri rosii pentru ... bicicleta mea si a lui nevasta-mea. La bicicleta mea s-au ars dupa 3 zile, la a ei functioneaza inca dupa aproape un an.

sa fie in functie de numarul de pacate ?  :D

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #17 : 11.Iun.2009, 09:47:54 p.m. »
Tot ce e posibil.  >:)
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #18 : 12.Iun.2009, 10:32:05 a.m. »
Eu unul m-am limitat doar la luminile de interior si pozitii+numar, dar am observat ca se mai utilizeaza si pe semnalizare si stop. Mi se pare ca fasciculul de lumina este prea concentrat si intensitatea luminoasa nu este peste cea a unui bec obisniut. Se vad de parca ar fi stopuri acoperite cu folie sau vopsite. Asta este ce am vazut eu si deocamdata nu mi se par ok, dar raman la parerea ca pozitiile pe fata si numarul, atat timp cat sunt albe, nu-mi creaza probleme.
« Ultima Modificare: 12.Iun.2009, 12:24:31 p.m. de hodoroncktronck »
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline suzzy

« Răspuns #19 : 12.Iun.2009, 11:23:10 a.m. »
Solutiile care inlocuiesc becul clasic adica o matrice de leduri montata pe un soclu compatibil in putine cazuri lumineaza peste becul cu incandescenta; se intampla acest lucru deoarece optica stopului e gandita pentru bec si majoritatea produselor de acest gen sunt echipate cu led-uri foarte ieftine.
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!