0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: dan radu din 01.Mar.2010, 07:34:27 p.m.unde se specifica in manualul de utilizare cantitatea de ulei de motor?! ca eu chiar am cautat informatia si nu am gasit-o nicaieri..La mine scrie la pagina 12-4: Cantitati (aprox.) (Model cu motor pe benzina) - Ulei de motor - 3,9 L (inlocuire cu filtru de ulei)
unde se specifica in manualul de utilizare cantitatea de ulei de motor?! ca eu chiar am cautat informatia si nu am gasit-o nicaieri..
A folosit cineva ulei Divinol?
Incearca sa folosesti un ulei cel putin la fel de bun ca cel dinainte.
Astazi, lubrifiantii performanti marca DIVINOL, testati international si recomandati de cei mai renumiti producatori de autovehicule - sunt folositi in cele mai variate arii, printre altele ca uleiuri de motor si transmisie pentru aproape toate tipurile de autovehicule, in agricultura, silvicultura, constructii si deasemenea in sectorul de motociclism.SURSA: http://www.divinol.com.ro/lubrifianti-auto.php
Foloseste cineva dintre voi castrol magnatec 5w40 ? As vrea sa stiu daca creste consumul , sau daca se aude mai tare motorul dupa schimbul de ulei. Eu am vreo 14000 km pana acum si in weekend vreau sa merg cu ea la revizie...