Autor Subiect: Uleiul de motor  (Citit de 131893 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Uleiul de motor
« Răspuns #260 : 24.Mar.2013, 08:15:13 a.m. »
Parca m-as incumeta sa-l folosesc si pe asta de curse o data sa vedem cum merge Suza .  :) Voi ce parere aveti ? :-?
Parerea mea e ca daca vei folosi asa ceva va trebui sa mergi cu motorul turat si la temperatura destul de mare. Sint uleiuri pt. "utilizari grele" si nu pt o folosire uzuala.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline roberto

« Răspuns #261 : 24.Mar.2013, 08:32:27 a.m. »
Cu durere in suflet, subscriu la cele spuse de L. ;) Mai sunt variante de Motul mult mai indicate motorizarii tale.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #262 : 24.Mar.2013, 10:20:27 a.m. »
Trebuie sa corespunda specificatiilor tehnice pentru SX.
Go Terios!!!:)

Offline Daniel42

« Răspuns #263 : 25.Mar.2013, 05:30:01 p.m. »
La chestiunea asta cu turatul si temperatura inca nu m-am gindit . Intradevar doua chestiuni de luat in seama . Multumesc de sfat . :) Cred ca o sa raman tot la Mobil 1 ESP Formula 5w-30 . Cel putin asa recomanda service-ul care asigura garantiile Suzuki la Craiova . :)
« Ultima Modificare: 25.Mar.2013, 05:32:45 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline ASZ

« Răspuns #264 : 09.Apr.2013, 08:52:26 a.m. »
Am primit un e-mail de la o reprezentanta Suzuki din Ungaria, prin care sunt anuntat ca in perioada 2 aprilie -3 mai, au 2 promotii: schimbul de ulei marca Suzuki (0W20 sau 10W30) cu filtru plus manopera, costa 8.800 forinti la orice reprezentanta din Ungaria + in acest interval se fac programari pt. o verificare gratuita la orice masina Suzuki (contine 10 puncte de verificare ... gen acumulator, caroserie, sistem franare, frana de mana, lichide etc.)

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #265 : 09.Apr.2013, 09:09:31 a.m. »
Am gasit ceva interesant : Motul 300 V  Power Racing 5w-30 . Bidon la 2 litri 130 lei . Din descriere spun ca este super tare , folosit pentru circuite de viteza si anduranta indelungata gen Le Man"s . Parca m-as incumeta sa-l folosesc si pe asta de curse o data sa vedem cum merge Suza .  :) Voi ce parere aveti ? :-?

Parerea mea e ca daca vei folosi asa ceva va trebui sa mergi cu motorul turat si la temperatura destul de mare. Sint uleiuri pt. "utilizari grele" si nu pt o folosire uzuala.

Cu durere in suflet, subscriu la cele spuse de L. ;) Mai sunt variante de Motul mult mai indicate motorizarii tale.
Daniel. Uleiul ales de tine e un ulei foarte bun. Nu o sa spuna NU motorasul tau daca-l folosesti si dimpotriva, o sa mustaceasca de placere. Ideea e daca tu crezi ca merita cheltuiala.

Lurentiu. De ce spui asa? Uita-te la clasa de vascozitate. Nicidecum nu este un ulei pentru temperaturi foarte inalte ca cele din curse ci un ulei care probabil isi pastreaza foarte bine calitatile de nou pe toata perioada exploatarii masinii intr-un regim mai sever care nu inseamna neaparat turatie foarte mare.

Haios Robert. Cu durere in suflet... de parca i-a murit omului un culbutor  =))
Apoi, afirma ca mai sunt variante de Motul mult mai indicate motorizarii masinii lui Daniel. Face afirmatia asta fara sa-i spuna omului si care sunt alea si pe ce se bazeaza sustinerea lui, de ce ar fi mai bune alea decat uleiul care vrea omul sa-l puna.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #266 : 09.Apr.2013, 09:10:11 a.m. »
Dude, puneti si voi preurile direct in ron, o sa fie mai usor de citit. :)
Noi nu umblam cu florini din astia :D
Go Terios!!!:)

Offline ASZ

« Răspuns #267 : 09.Apr.2013, 09:36:34 a.m. »
Sau sa nu mai punem deloc ... ca e tare greu sa faci conversia ....

L.E. Mai ales ca DACA vei merge acolo sa platesti in ... bancnota de Bangladesh ...

Offline Daniel42

« Răspuns #268 : 12.Apr.2013, 04:43:39 p.m. »
Referitor la forintul maghiar nu trebuie sa gindesti mult . 10.000 HUF fac in banii nostri vreo 1.500.000 lei vechi . Simplu.
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline adrian_r5

« Răspuns #269 : 24.Apr.2013, 01:54:01 p.m. »
Nu e chiar noutate ... da' abia azi mi-a trimis suzuki.ro e-mail pe tema asta - Uleiul original pentru motor Suzuki

Suntem bucuroşi să vă anunţăm introducerea Uleiurilor de Motor Originale Suzuki (SUZUKI Genuine Engine Oils ) cu produsele SUZUKI SM 0W20 şi SUZUKI SM/CF 10W30, prin reţeaua autorizată de dealeri din România.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: