Autor Subiect: Diagnoza prin interfete de tip OBD sau similare  (Citit de 8249 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline b4dy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Ro
Re: Diagnoza prin interfete de tip OBD sau similare
« Răspuns #20 : 22.Dec.2023, 10:46:47 p.m. »
Atasez raspunsurile unor selleri. Intrebarea mea pentru ei a fost: ce recomandati pentru citire/stergere DTC, airbag, daca sunt citite coduri generice sau si de producator?

OBDLink: ,, We do not have an OEM add-on for Suzuki vehicles for the OBDLink app at this time. While MX+ might be able to, I am not aware of any apps/software for Suzuki vehicles that can read this at this time.,,

Autel:  ,,Sorry to say that but AP2500E does not support the diagnosis for Suzuki. It's recommended for you to use our basic tablets like MK/MX808s or 900 series.,, (aici am intrebat de AP2500E)

Thinkcar: ,,We recommend the full featured device thinkdiag, which is very suitable for personal enthusiasts to use.,,

Vgate: ,,Based on your vehicle model and desired features, we recommend purchasing vLinker MC+and using the Car Scanner app!,,

XTool: ,,you can choose xtool d7 or d8 both can support,,  apoi am mai intrebat de xtool A30M si am inteles ca citeste coduri generice si poate vede live data, dar nu pot fi sigur.

ICarsoft JP V3.0 : nu am primit raspuns de la producator, insa un reseller a avut amabilitatea si a spus ca diagnosticul se ocupa de toate functiile de baza, incluziv DTC-uri (P1,P3,U1), dar totusi recomanda CR Max.
  • Vitara

Offline kellogs

« Răspuns #21 : 22.Dec.2023, 11:16:21 p.m. »
"Vgate iCar3 Bluetooth OBD2 Scanner ELM327 OBD2 Bluetooth Diagnostic Tool For Android PC"

Asta l'am cumparat prin 2017. Il folosesc cu SZ Viewer insa nu intensiv. Am si sters niste coduri... nu mai stiu de care.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: b4dy

Offline b4dy

• Newbie
  • *
    • Ro
« Răspuns #22 : 26.Dec.2023, 08:30:43 p.m. »
Completare lista.

Atasez raspunsurile unor selleri. Intrebarea mea pentru ei a fost: ce recomandati pentru citire/stergere DTC, airbag, daca sunt citite coduri generice sau si de producator?

OBDLink: ,, We do not have an OEM add-on for Suzuki vehicles for the OBDLink app at this time. While MX+ might be able to, I am not aware of any apps/software for Suzuki vehicles that can read this at this time.,,

Autel:  ,,Sorry to say that but AP2500E does not support the diagnosis for Suzuki. It's recommended for you to use our basic tablets like MK/MX808s or 900 series.,, (aici am intrebat de AP2500E)

Thinkcar: ,,We recommend the full featured device thinkdiag, which is very suitable for personal enthusiasts to use.,,

Vgate: ,,Based on your vehicle model and desired features, we recommend purchasing vLinker MC+and using the Car Scanner app!,,

XTool: ,,you can choose xtool d7 or d8 both can support,,  apoi am mai intrebat de xtool A30M si am inteles ca citeste coduri generice si poate vede live data, dar nu pot fi sigur.

ICarsoft JP V3.0 : nu am primit raspuns de la producator, insa un reseller a avut amabilitatea si a spus ca diagnosticul se ocupa de toate functiile de baza, incluziv DTC-uri (P1,P3,U1), dar totusi recomanda CR Max.

ScanDoc Compact + softul dedicat Suzuki  (device-ul 350 euro + 50 euro softul)
  • Vitara

Offline Catalln

« Răspuns #23 : 27.Dec.2023, 07:08:54 p.m. »
"Vgate iCar3 Bluetooth OBD2 Scanner ELM327 OBD2 Bluetooth Diagnostic Tool For Android PC"

Asta l'am cumparat prin 2017. Il folosesc cu SZ Viewer insa nu intensiv. Am si sters niste coduri... nu mai stiu de care.
Corect ... SZ Viewer este singurul soft pe OBD (neprofesional) ce citește corect si complet majoritatea informatiilor disponibile la Suzuki.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline b4dy

• Newbie
  • *
    • Ro
« Răspuns #24 : 27.Dec.2023, 07:54:21 p.m. »
Am comandat un Vgate si vreau sa-l incerc cu diferite softuri. Ce nu am inteles inca este daca SZ Viewer poate citi si coduri specifice pt Suzuki. Poate cineva confirma sau infirma?
  • Vitara

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 07.Ian.2024, 07:36:13 p.m. »
Ce nu am inteles inca este daca SZ Viewer poate citi si coduri specifice pt Suzuki. Poate cineva confirma sau infirma?
https://mhhauto.com/Thread-SZ-Viewer-A1-Diagnostics-for-Suzuki-on-Android-for-ELM327
https://malykh.com/soft/sz-viewer/
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon