Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Diverse NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
New Vitara facelift
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
4
5
6
7
8
[
9
]
10
11
12
13
14
...
59
Mergi Jos
Autor
Subiect: New Vitara facelift (Citit de 91120 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
Re: New Vitara facelift
«
Răspuns #80 :
30.Iul.2018, 11:16:22 p.m. »
Corect
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
TVS
Sr. Member
Mesaje postate: 498
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #81 :
30.Iul.2018, 11:16:57 p.m. »
Știți ce nu înțeleg eu ,Referitor la pret , cum fac ei acum pt ca in continuare , pe site-ul Suzuki.ro , o Vitara de top , luxus , are prețul de 19.600 . Deci eu am banii ăștia si vreau sa ma duc mâine sa comand una , o culoare care nu o are nimeni pe stoc , Oare imi iau comanda sau ma refuza
? Adica daca imi iau comanda , inseamna ca prețul ramane același , se face contract , nu pot sa zică dupa 3 luni ca mai trebuie sa dau 1000 de euro pt ca mai are niște tehnologie in plus . Ceea ce vreau sa spun este ca eu cred ca prețurile vor ramane aceleasi . Miercuri ma duc la revizie si chiar o sa întreb cum sta treaba in privința comenzilor deși nu cred ca nu poți comanda o Vitara astăzi .
memorat
vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015
Dogy
Hero Member
Mesaje postate: 1202
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #82 :
30.Iul.2018, 11:27:14 p.m. »
Tu zici ca o sa comanzi un Luxus cu motor de 1.6, dar o sa primesti unul cu motor de 1.4 turbo si ceva elemente noi de siguranta, tot la 19.600?
memorat
Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip
ManuP
Full Member
Mesaje postate: 225
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #83 :
30.Iul.2018, 11:35:15 p.m. »
Cine isi pune in semnatura 227cp nu cred ca este suficient de obiectiv pentru a expune pareri despre motoare de 100-120cp
E ok motorul de 1.0. Cine a condus 1.6 si a fost multumit de el, va fi multumit si de 1.0. Chiar mai multumit de consum si de cum trage in general, dar mai nemultumit de cum trage la turatii foarte mici gen 1000-1500 rpm.
Ramane de vazut fiabilitatea lui, aici sunt semnele de intrebare.
Eu incerc sa-l tin intre 2000 si 3500 si trage ok. In plaja asta de turatii are dinamica, iar consumul este decent chiar si la peste 100km/h.
Dat fiind faptul ca atat S-Cross-ul cat si Vitara au o aerodinamica gen dulap, iar in plus atat 1.6 aspirat cat si 1.0T vin implicit cu cutii manuale in 5 trepte, la viteze mari consumul tinde sa iasa din zona "economic". Si cand zic 'mari' ma refer la peste 130km/h.
S-ar putea ca pe Vitara acest motor sa se comporte un pic mai bine decat pe S-Cross.
Vitara 1.6 este mai usurica decat S-Cross 1.0, iar cu motorul de 1.0 cred ca va fi si mai usoara.
memorat
SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #84 :
30.Iul.2018, 11:41:21 p.m. »
20 de ani am condus masini de maxim 100 cp
Vitara fiind mai usoara e posibil sa fie suficient motorul de 1.0
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #85 :
30.Iul.2018, 11:42:04 p.m. »
@TVS: Daca ti se ia acum comanda, ti se ia pe modelele prezente cu caracteristicile prezente (pe care si faci contract) - aceasta comanda va fi onorata cu o masina deja fabricata, din stocul dealer-ului, ori de la nivelul tarii, ori al regiunii (fctie. de disponibilitate). In momentul comenzii, dealer-ul ar face bine sa aiba o vizibilitate asupra disponibilitatii masinii. Daca nu are, preferabil pentru ambele parti ar fi sa-ti refuze comanda si sa-ti spuna sa revii cand are date concrete asupra noii versiuni. De ce spun "pentru ambele parti"? - presupunand ca vrea sa te prinda si-ti ia comanda, desi stie ca nu are o masina din actuala generatie sa-ti dea, vei ajunge si tu intr-o situatie delicata pentru ca tu ai un contract pentru niste caracteristici care nu mai exista (nu se mai fabrica) - trebuie sa ajungi la o intelegere cu dealer-ul, el fiind absolvit intr-o oarecare masura de obligatiile sale (masina nu se mai fabrica); chiar daca tu principial ai dreptate, se ajunge la o situatie ce nu-ti este 100% favorabila.
Si inca un aspect - chiar daca s-ar pastra nivelele de echipare si motorizarile, semnalele sunt ca - odata cu trecerea la WLTP - sa existe o scumpire tocmai datorita tehnologiilor menite a tine in limite acceptabile noxele.
In alta ordine de idei, si eu sustin ca 1.0T se va misca onorabil (chiar mai bine) decat 1.6 - singurul aspect unde cred ca va pierde ar fi durabilitatea in timp (posibil sa reziste mai putini km fata de M16A).
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci
wolfin
Hero Member
Mesaje postate: 2322
Gen:
N'am gasit cu dacia
B
«
Răspuns #86 :
31.Iul.2018, 12:09:22 a.m. »
@ManuP
..Vitara o arata ca un dulap dar cx ul spune ca sta f bine
memorat
vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970
musicall
Sr. Member
Mesaje postate: 488
Gen:
Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
«
Răspuns #87 :
31.Iul.2018, 12:17:04 a.m. »
Computerul de bord e cel de pe Baleno. Rămâne de văzut dacă va echipa intreaga gamă facelift sau doar versiunea de top. Atenție la bețișoare nu s-a renunțat!
Funcții computer de bord:
memorat
SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1.
Ma uit dupa Suzuki...
2.
Astept un Suzuki...
3. Conduc (si) un Suzuki.
AT
Hero Member
Mesaje postate: 1135
Bucuresti
«
Răspuns #88 :
31.Iul.2018, 12:27:33 a.m. »
Apropo de scumpirea datorata faceliftului, probabil se va duce in 23k.
Ajungand in aceasta zona de pret (cost achizitie) obligatoriu trebuie luat
in calcul si alte repere: confort la drum lung, stabilitate la viteza ridicata,
insonorizare, caroserie mai robusta, lipsa vibratiilor motor percepute in
caroserie, lipsa zgomotelor sacaietoare tip greierasi, vibratii table,
parbriz mai rezistent la zgarieturi. Intr-un cuvant de la 20k in sus
clientul ar trebui sa aiba pretentia calitatii. Deja este oferita de multi
producatori in jurul a 25k si ca sa dau un exemplu, Skoda Karoq.
memorat
Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -
steph
Hero Member
Mesaje postate: 861
«
Răspuns #89 :
31.Iul.2018, 12:41:03 a.m. »
Scumpirea daca o sa fie, o sa fie modesta.
Suzuki isi stie locul. Nu o sa fie imbunatatiri la nivelul lucrurilor de finete care ne deranjeaza pe noi (pe o parte dintre noi). Nu are sens sa urce cu Vitara cateva mii de euro pentru ca intra intr-un anturaj unde joaca multi baieti mari. Si de ce sa te bati pentru o felie de tort cand in liga ta ai toata cofetaria?
Cel mai bun exemplu de calcule facute cu sange rece este S-crossul 2017. Desi aparuse deja Swiftul cu noul volan, butoanele mai stilizate etc, ei au preferat sa pastreze interiorul de 2013.
Calculele facute de mine le stiu si baietii lor de la planificare. La 18-19k primesc un pachet similar cu ce imi dau urmatorii jucatori de pe piata de pe la 25k (Karok sau Sportage) sau 30k (Rav si HR-V) cu mentiunea ca trebuie sa traiesc cu un interior mai modest si in general cu o impresie de masina stearsa.
Dar cum suntem multi care nu punem accent pe treaba asta, mie mi se apre ca Suzuki joaca o carte sigura.
memorat
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14
Tipărire
Pagini:
1
...
4
5
6
7
8
[