Fiecare vede lucrurile altfel.
Pentru mine a contat si aspectul interior, dupa ce ca masina nu exceleaza la capitolul interior, am preferat sa dau diferenta de bani pentru Spirit ca sa am scaune cu tapiterie din piele, care sa fim seriosi arata intr-un mare fel fata de cele din stofa, plus piele la capitonaj usi si cotiera, iar placa aia de pe bord din plastic tip film schimba putin perceptia fata de cea de pe variantele inferioare care chiar arata a plastic ieftin, chiar si ceasul ala schimba perceptia de interior anost.
Sa nu mai pomenesc de cheie, sincer va spun ca vazand pentru prima data cheia (totusi masina din 2020) am zis ca asa ceva nu concep sa am si numai chestia asta a contat peste 50% la trecerea la nivelul superior lui Passion.
Pe langa asta am difuzoare de inalte, oglinzi rabatabile, senzori bara fata.
Pentru mine se justifica diferenta aia de bani dintre Passion si Spirit, uitati-va cat costa la alte marci auto sa ai numai tapiterie de piele fara alte dotari care se regasesc odata cu tapiteria la Spirit.
Pe de alta parte diferenta de 2600 euro pentru unii sunt o gramada de bani pentru altii sunt doua salarii.